Kedi severler bakabilir mi

Aslında eş istediğin de değil ama ikisinide sokakta kötü şekilde bulup tedavi ettirip sahiphendim.ikinci kedim için sahiplenme aklımda yoktu ama kimse almayınca hayatıma hoşgeldin dedim:) Tabiki kısırlaştırmak onların sağlıkları açısından gerekli.Ben kısırlaştırdım.İkiside dişi hatta.

kısırlaştırmak yararlıysa ben de düşünebilirim kedi sahiplenmeyi. bayılıyorum kedilere ama her açıdan iyi düşünüyorum ömür boyu sorumluluk çünkü bir de daha önce hiç kedi köpek gibi bir hayvan bakmadığım için korkularım oluyor.

Kesinlikle yararlı.Kanser ve birsürü hastalıktan koruyor.Ayrıca annelik ve babalık kavramları hayvanlarda yoktur.Eğer doğursalar bile birkaç ay sonra tanımıyorlar.Yani plansız nufus artısının da önüne geçilmiş oluyor.
Emin olun kuş ve balık bakmaktan hiçbir farkı yok.Sadece sevgilileri daha hissedilir derecede.
Bu arada lütfen ama lütfen pet shoptan güzel görünüş ve safkan cins uğruna para verip almayın.Anneden çok erken ayrıldıkları için türlü türlü hastalık ve ölüm ile sonuçlanabiliyor.

Şayet alerjiniz varsa ücretsiz sahiplendirme yapabileceğiniz bir çok site var sokağa atmanıza zaten gerek olmaz böylece üzülmeyin :)

Merhabalar
Hatırladığım kadarıyla
70. Taşıma çantası
65 vitamin
60 vitamin
175 mama 12 kg
70 tirmanma standı
30 kedi kumu 3 paket
70 wc kabı
20 kaka Küresi
20 mama kabi
tam kusura hatırlamıyorum aşağı yukarı fiyatlar buydu 2 tane diye büyük alın dedi malzemeleri bende büyük büyük aldım hep

resımlerı varsa koyunda gorelım şu bebişleri

Ah ah.Daha bebek onlar vitamin vermeyin hele hele petshoptan alınma olanları veterinere danısın önce lütfen.Bu arada internetten alışveriş yapabilirsiniz.Hem uyguna hemde kapınıza kadar teslim olur.

Evet alerjin var ama genellikle bir süre sonra bu alerji kendi kedilerine karşı geçer, benimki gibi inatçı bir alerjin varsa da belli dönemlerde bu ortaya çıkabilir ama sağlığını tehdit edecek duruma gelmez merak etme. Evde iki kedim bir köpeğim var gül gibi yaşayıp gidiyoruz, sahiplendirmeyi asla düşünmedim.

bu kadar anlatmanıza gerek yoktu
ama açıkçası biraz kazıklanmışsınız. ben taşıma çantasını 10 liraya aldım. tırmalama zımbırtısını 25'e, tuvalet kabı kalitesiz olanını 10'a kalitelisini 75'e ama içinde kürekleri vardı. sağlık olsun aman. yeter ki alerji çıkmasın. yoksa yandınız.

Taşıma çantası 25 tlye de var..
O vitaminler ne vitaminiymiş,oldukça pahalı geldiler bana..
Mama profesyonel sınıf mama mı?
20/25 tlye tırmalama tahtası var..
Wc kabı kapalı olmalı fiyatına bakınca..
20 kaka küreği (3/5 tl kürekler)
Mama kabı çelikse olabilir..

Kediler parasızmış belki ama malzemeler uçuk rakamlı satılmış size..

Konu 'evcil hayvanlar' bölümüne açılmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…