- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Aşısı yapıldı bu haftada kontrol var bakalim nasil geçecek maceramız :))Ya alerjiden böyle ilaçla kurtulunabiliyor mu ki? Bende öksürük şeklinde belirti veriyor ve hiç bir ilaç etki etmedi. Bir de aşılarını yaptırıp bakın kediyi aldığım bayan bana öyle demişti...
Çok kucuklerse kuru manayı yemekte zorlaniyorlardir. 1/4 oranında su ve süt karışımı yapın kuru manayı bununla islatin. Daha rahat yerler muhtemelen.Merhaba
Kızlarım 12/9 ve 2 yaşında ev tam curcuna onlara hayvan sevgisini aşıladım çok şükür pırlanta gibiler
Mama konusunda maalesef mağazası alın dedi aldım ilk veteriner kontrolünde başka mama tavsiye etti onuda aldım aynı durum değişmedi yemiyorlar
kediyi traş ettirmeyin bu mutsuzluguna güvensiliğine sebep oluyorTraş derken tüyleri mi kesiliyor tamamen mi bilmiyordum ama kediye bir zararı olmuyor degilmi
Yoo biz yaza girerken traş ettiriyoruz, tamamen değil kısaltıyoruz. cok rahatlıyor, mutlu oluyor. Sıcak havalarda yazık bacaklarını ayırıp yatıyordu keyfi yerine geliyor.kediyi traş ettirmeyin bu mutsuzluguna güvensiliğine sebep oluyor
ha kısaltılıyorsa sorun yokYoo biz yaza girerken traş ettiriyoruz, tamamen değil kısaltıyoruz. cok rahatlıyor, mutlu oluyor. Sıcak havalarda yazık bacaklarını ayırıp yatıyordu keyfi yerine geliyor.
Tabi tabi tamamen kesmiyor, 3 numaraya vuruyorha kısaltılıyorsa sorun yok
Tabi tabi tamamen kesmiyor, 3 numaraya vuruyor
Çok yakın arkadaşım kedi alerjisini kedi ile yendi.Öncelikle keşke pet shoptan almak yerine sokaktan sahiplenseydiniz.2 yıldır kedi bakıyorum veterinere mamasına bile o kadar para vermedim.Neyse en azından 2 can'ı kurtarmıssınız bu da güzel bir şey.Alerjinize gelince İstanbul'da Çapa Tıp Fakültesinin alerji biriminde test yaptırarak öğrenebilirsiniz.Bildiğim kadarı ile alerji konusunda en gelişmiş hastane.Alerji için çeşitli haplar var bunları kullandığınzda geçiyor.Merhabalar
Yaklaşık iki hafta evvel kizlarimin isteğiyle pet shoppdan 2 bebek kedi aldık dişi ikiside ...kediler bedava dediler ikisinin malzemesi yaklaşık 600 lira tuttu olsun dedim...
ben kedileri inanilmaz severim ayrıca çok araştırdım haram degil namaza engel değil üstelik sünnet kedi beslemek
gel gelelim ben kediye yaklaşmamla bir sure sonra arka arkaya en az 6 kez hapsurmaya basliyorum ve nasıl burun akıntısı görseniz...dahası gözlerimin bir rahatsızlığı vardı önceden o da nuksetti
Sormak istediğim bunlar kedi ile mi alakali kedi bu sekilde alerji yapar mı onlarin sorumlulugunu almak zormus fakat asla sokağa bırakmam bu vebale giremem fakat doktora gidecegim eğer durumum kediden kaynaklaniyorsa ne yapacağım ben lütfen bilen birileri yardimci olabilir mi
ama siz bilmezmisiniz .Kedi besleyenlerin bir lafı vardır.İki kedi her zaman bir kediden daha iyidir diye:) Bu arada çok çok sevindim cocuklarınız sorumluluklarını alabilecek diye.ya siz ne yaptınız :)
iki kedi daha iyi olur diyorlar ama iki kat masraf demek aynı zamanda
ben kedimi yavruyken sokaktan sahiplendim şimdi 6 aylık falan
allerjinz var ise doktorda çaresi de var merak etmeyin
keşke petshoptan almasaydınız ama artık olmuş :) mutlulukalr kediciklerle
ama siz bilmezmisiniz .Kedi besleyenlerin bir lafı vardır.İki kedi her zaman bir kediden daha iyidir diye:)
Söyle söyliyim gece saat 1:30 civarında evde koşturmaca başlıyor 5-10 dakika sonra bitiyor.Sonra tatlı tatlı birbiriyle sarılıp uyumaları dünyalara bedel:)öyle diyorlar ama bizim ufaklıkla başa çıkamıyoruz özellikle geceleri. bi de 2 tane olsalar naparız bilmiyorum :)
Kisirlaştirirsin canim.Öyle bir anlatmışsınız ki zaten bir kedim olsun istiyordum hepten istedim ya.
ama ileride eş isteyecek falan o zaman ne yaparım bilemediğimden cesaret edemiyorum.
konu sahibi inşallah sen de alerjini yenersin de kedilerinle mutlu mesut yaşarsınız.