Ay ne diyorsunuz allahaşkına ya, kediler hakkında her şeyi biliyorum, yavruyken aldığınızda ve bu şekilde alıştırdığınızda kalıyorlar evde, siz bütün kedi bakanları ev hanımı veya emekli insanlar felan mı sanıyorsunuz, yardımcı olamayacaksanız muhalefette olmayın lütfen, facebookta kedi manyakları diye bir site var ordada sizin gibi muhalefet tiplerden çok var, ne kadar egoistsiniz ya, yazık, her şeyi siz biliyorsunuz herkes cahil siz doğrusunuz..Öncelikle bir zahmet kediler konusunda biraz bilgi sahibi olun. Duyguları var o canlının, değil mi? Ne demek "evde tüm gün yalnız kalsa bir şey olmaz." Bencillik etmeyin. Sizden taraf olmayacağım. Almayın kedi falan, heves gibi sizinkisi.
Haklısınız, geçenlerde arkadaşım hafta sonluğuna kedisini bana bıraktı istanbul dışı işi olduğundan kediyi sahiplendim felan sandı baya bi gerildik artık zorlamıyorum.Eş faktörü çok önemli hamile kalınca bakacak olan tuvaletini temiLeyecek olan o olacak. Benim eşimde istemiyordu şimdi Zorlanıyorum onun da fikrine saygı gösterin bence dışardaki kedilerin karnını doyurarak da yardımcı olabilirsiniz :)
Dikkate almıyorsanız konuşmayın o zaman, ben umursamasam duygularının olduğunu düşünmesem bugün alırım vicdansız insanların yaptığı gibi bebek oluncada veririm birine ama bu şekilde biri değilim ben, insan ikinci evladı olunca ilkini sokağa atar mı hiç, bu şekilde söylüyorsunuz ama etrafta çok var çalışan ve evde tek kalan ilk ben yapmayacağım ki, eşimi ikna etsem zaten bu şekilde olması gerektiğinide anlatırım ama zaten ikna edemiyorum maalesef, lütfen bu şekilde cevap yazmayın bana ben tartışmaya girmek istemiyorum, beğenmediğiniz bişey varsa yorum yapmayın yada ters bişi varsa yumuşak bi dille yazın tarzınız hiç hoş değil..Kediler mekan sahiplenir fakat bu kendilerinin biblo olduğunu göstermez. Duyguları var, canları sıkılır her gün evde. Ya yanına bir arkadaş alırsınız ya da adam gibi vakit ayırırsınız. "Kedi bu, zaten tüm gün uyuyor" diye bir şey yok, çoğu miskinlikten ötürü çoğu zaman uyuyor. Hem geçip "2 aylık alacağım" deyip de hem "tüm gün evde kalacak ama sorun değil" diyen birisini dikkate alacak değilim. Hayvanlar hakkında her şeyi biliyorum ayağına zır cahil olduğunuzu bu denli göstermeyin. Bu sizin ilk tecrübeniz bile değil, hadsizlik yapmazsanız haddinizi aşan konularda aykırı tepkiler de almazsınız.
Öncelikle bir zahmet kediler konusunda biraz bilgi sahibi olun. Duyguları var o canlının, değil mi? Ne demek "evde tüm gün yalnız kalsa bir şey olmaz." Bencillik etmeyin. Sizden taraf olmayacağım. Almayın kedi falan, heves gibi sizinkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?