• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi Sahiplenmek İstiyorum Ama Eşimi Nasıl İkna Edeceğim?

MisaMissa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
8
2
3
39
Merhaba Hanımlar,
Ben 2 yıllık evliyim ve şu anda çucğumuz yok, seneye kadar düşünmüyoruz çocuk sahibi olmayı ondan sonra allah nasip ederse.
Ben kedi sahiplenmek istiyorum fakat kocamı ikna edemiyorum, evde hayvan olmazmış, bi arkadaşımın kedisine baktık iki gün o zaman tamam dedi kendide çok sevdi ama sonra yine vazgeçti, hatta kedi varsa ben yokum dedi :(:(:(:(
Bende çok çok fazla istiyorum hemen hemen hergün boş zamanlarımda mutlaka videolara bakarım :)
Sizce nasıl ikna edebilirim, ben şu maddeleri düşündüm.
1-Kediyi alıp direkt eve gelmek,ama buna çok cesaret edemiyorum.
2-Doğum günümde arkadaşlarımın hediye etmesi.
3-Annem alıp gelmesi (annemi kıracağını düşünmüyorum)
Ay nolur bana yardım edin bi insan önce tamam diyip sonra neden vazgeçer ki?

Esinizi siz daha iyi taniyorsunuz diyelimki arkadasiniz hediye etmis olsun ama esiniz yine istemez ve durmadan sorun cikartirsa hayvancagiza yazik olur.ve calisan bi bayanmissiniz hayvan aksama kadar yalniz kalicak bilemiyorum

Arkadaşlarımın hediye etmesi konusunda kafam hala karışık, sonuçta benim eşim arkadaşlarımın hatırı için mi kabul edecek adam :) ay ne bilim işte bütün aklıma gelen yöntemleri deneme çabasındayım nedense, evde yalnız kalması konusunda ise kedisi 2 aylıkken alacağım o şekilde büyüyecek zaten günün büyük bölümünü uyuyarak geçirdikleri için sorun olacağını sanmıyorum etrafımda ve etrafta bir çok insan var bu şekilde :)

Çocuk olunca kedi gene de kalacak değil mi?

• Beğen
Reactions: idL
Aynen kalacak, belki de eşim göndermeyeceğimi tahmin ettiği için bi türlü razı olmuyordur :(

Öncelikle bir zahmet kediler konusunda biraz bilgi sahibi olun. Duyguları var o canlının, değil mi? Ne demek "evde tüm gün yalnız kalsa bir şey olmaz." Bencillik etmeyin. Sizden taraf olmayacağım. Almayın kedi falan, heves gibi sizinkisi.

Ay ne diyorsunuz allahaşkına siz bence ri
Öncelikle bir zahmet kediler konusunda biraz bilgi sahibi olun. Duyguları var o canlının, değil mi? Ne demek "evde tüm gün yalnız kalsa bir şey olmaz." Bencillik etmeyin. Sizden taraf olmayacağım. Almayın kedi falan, heves gibi sizinkisi.
Ay ne diyorsunuz allahaşkına ya, kediler hakkında her şeyi biliyorum, yavruyken aldığınızda ve bu şekilde alıştırdığınızda kalıyorlar evde, siz bütün kedi bakanları ev hanımı veya emekli insanlar felan mı sanıyorsunuz, yardımcı olamayacaksanız muhalefette olmayın lütfen, facebookta kedi manyakları diye bir site var ordada sizin gibi muhalefet tiplerden çok var, ne kadar egoistsiniz ya, yazık, her şeyi siz biliyorsunuz herkes cahil siz doğrusunuz..

Eş faktörü çok önemli hamile kalınca bakacak olan tuvaletini temiLeyecek olan o olacak. Benim eşimde istemiyordu şimdi Zorlanıyorum onun da fikrine saygı gösterin bence dışardaki kedilerin karnını doyurarak da yardımcı olabilirsiniz :)

Kediler mekan sahiplenir fakat bu kendilerinin biblo olduğunu göstermez. Duyguları var, canları sıkılır her gün evde. Ya yanına bir arkadaş alırsınız ya da adam gibi vakit ayırırsınız. "Kedi bu, zaten tüm gün uyuyor" diye bir şey yok, çoğu miskinlikten ötürü çoğu zaman uyuyor. Hem geçip "2 aylık alacağım" deyip de hem "tüm gün evde kalacak ama sorun değil" diyen birisini dikkate alacak değilim. Hayvanlar hakkında her şeyi biliyorum ayağına zır cahil olduğunuzu bu denli göstermeyin. Bu sizin ilk tecrübeniz bile değil, hadsizlik yapmazsanız haddinizi aşan konularda aykırı tepkiler de almazsınız.

Eş faktörü çok önemli hamile kalınca bakacak olan tuvaletini temiLeyecek olan o olacak. Benim eşimde istemiyordu şimdi Zorlanıyorum onun da fikrine saygı gösterin bence dışardaki kedilerin karnını doyurarak da yardımcı olabilirsiniz :)
Haklısınız, geçenlerde arkadaşım hafta sonluğuna kedisini bana bıraktı istanbul dışı işi olduğundan kediyi sahiplendim felan sandı baya bi gerildik artık zorlamıyorum.

Kediler mekan sahiplenir fakat bu kendilerinin biblo olduğunu göstermez. Duyguları var, canları sıkılır her gün evde. Ya yanına bir arkadaş alırsınız ya da adam gibi vakit ayırırsınız. "Kedi bu, zaten tüm gün uyuyor" diye bir şey yok, çoğu miskinlikten ötürü çoğu zaman uyuyor. Hem geçip "2 aylık alacağım" deyip de hem "tüm gün evde kalacak ama sorun değil" diyen birisini dikkate alacak değilim. Hayvanlar hakkında her şeyi biliyorum ayağına zır cahil olduğunuzu bu denli göstermeyin. Bu sizin ilk tecrübeniz bile değil, hadsizlik yapmazsanız haddinizi aşan konularda aykırı tepkiler de almazsınız.
Dikkate almıyorsanız konuşmayın o zaman, ben umursamasam duygularının olduğunu düşünmesem bugün alırım vicdansız insanların yaptığı gibi bebek oluncada veririm birine ama bu şekilde biri değilim ben, insan ikinci evladı olunca ilkini sokağa atar mı hiç, bu şekilde söylüyorsunuz ama etrafta çok var çalışan ve evde tek kalan ilk ben yapmayacağım ki, eşimi ikna etsem zaten bu şekilde olması gerektiğinide anlatırım ama zaten ikna edemiyorum maalesef, lütfen bu şekilde cevap yazmayın bana ben tartışmaya girmek istemiyorum, beğenmediğiniz bişey varsa yorum yapmayın yada ters bişi varsa yumuşak bi dille yazın tarzınız hiç hoş değil..

Bu biraz sert olmuş. Kedinin günde kaç saat uyuduğunu biliyorsunuzdur sanırım. Bende çalışan bir kadınım. Kedimi özellikle kamera ile izlerim bazı bazı. Tüm oyuncakları yerlerde ve odasının camı gayet ferahtır. O ise buna rağmen yatak odasında uyumayı tercih eder ki eve gittiğimizde canavar gibi oyuna başlasın. Sizin mantığınıza göre kedi sahiplenecek insanların işsiz olması gerekiyor.

Back