feruzecerci Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ocak 2017 1.918 3.263 14 Ocak 2021 Konu Sahibi feruzecerci #61 Sassy Muffin .!.: Bizimki 4.5 ayda kızgınlık dönemine girdi benmi biyerde yanlış yapıyorum acaba Genişletmek için tıkla... Bizimkinin de boyu bana çok küçük geliyor sanki büyümedi. Belki sizinki çabuk büyüdüyse ondan olabilir 4,5 ay çok kısa bir süre. Benim diğer kedim 5 aylıkken emmeyi bıraktı
Sassy Muffin .!.: Bizimki 4.5 ayda kızgınlık dönemine girdi benmi biyerde yanlış yapıyorum acaba Genişletmek için tıkla... Bizimkinin de boyu bana çok küçük geliyor sanki büyümedi. Belki sizinki çabuk büyüdüyse ondan olabilir 4,5 ay çok kısa bir süre. Benim diğer kedim 5 aylıkken emmeyi bıraktı
tolstoy Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2012 485 35 50 8 Mart 2021 Konu Sahibi feruzecerci #62 feruzecerci .!.: Biz sokağımızdakilere de aynı mamadan veriyoruz :) Genişletmek için tıkla... Ben de tam yazacaktım aynı şeyi.çünkü ben de aynı mamayı alıyorum.5 kedim var.1.5 ay falan gidiyor.şaşırmıştım
feruzecerci .!.: Biz sokağımızdakilere de aynı mamadan veriyoruz :) Genişletmek için tıkla... Ben de tam yazacaktım aynı şeyi.çünkü ben de aynı mamayı alıyorum.5 kedim var.1.5 ay falan gidiyor.şaşırmıştım
feruzecerci Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ocak 2017 1.918 3.263 9 Mart 2021 Konu Sahibi feruzecerci #63 tolstoy .!.: Ben de tam yazacaktım aynı şeyi.çünkü ben de aynı mamayı alıyorum.5 kedim var.1.5 ay falan gidiyor.şaşırmıştım Genişletmek için tıkla... Hepsi Bozita ve matisse için toplanıyor :))
tolstoy .!.: Ben de tam yazacaktım aynı şeyi.çünkü ben de aynı mamayı alıyorum.5 kedim var.1.5 ay falan gidiyor.şaşırmıştım Genişletmek için tıkla... Hepsi Bozita ve matisse için toplanıyor :))