- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
Şahsen sizi çok saygısız buldum. Siz korkmayın, korkana saygı duyun yeter.Kedi korkusunu yenememek diye birsey yok. İcinden gelenler gayet yenebiliyor ama kimisi sadece dilinde "yenmek istiyorum" diyor, bunu içinden gercekten istemiyor ve dolayisiyla çaba harcamiyor ve yenemiyor.
Benim annem de kediden cok korkardi, bacagina degsin istemezdi oyle ciyak ciyak ortaligi yikmazdi disarda tabi. Benim kedim olduktan sonra zamanla alisti hatta sevmek icin zaman kollar olmustu. Hala telefonda vs kediyi sorar napiyor diye.
Korkunuz bocek vs olsa anlasilir ama kedi gibi bir cok insanin asiri sevimli buldugu vir canlidan korkmayi anlayabilmek kolay birsey degil, gayet anlamayabilir insanlar.
Kedi gecti diye masayi yikan, ciyaklayip duran bir insanla bir daha asla biyere gitmem şahsen. Kediden hoslanmayan insanlar geldi diye de kediyi odaya filan kapatmiyorum bunun icin gelmeyenler var evime, hic umurumda olmuyor.
Tanimadigim ve kedi gecti diye ciglik atan insanlar goruyorum bazen yemek yedigim yerlerde ve cidden masayi basina vurasim geliyor.
Kedi, kopek bizimle yaşayan ve gunluk hayatin akisinda devamli karsilasabilcegimiz hayvanlar ve bunun icin tedavi olmaniz gerekiyor, yok halinizden memnunsaniz bisey diyemem.