Tesekkurler pinkom cok kotuyum nasil bir canliya damacanayla vurur bagirsaklarini cikardim yazmis bide utanmadan ya ben inanamiyorum insan olamaz. Resmen yuruyen tehlike bunlar. Ayrica katil olmak icin sadece insan öldürmek mi gerekiyor? Hayvanlar da canli degiller mi? Onlari öldürenler de katilin ta kendisi. İnsallah cok buyuk cezalar alirlar :'(İmzaladım, hayvanlara işkencenin komik bir ceza uygulaması var, basit para cezalarıyla geçiştiriliyor, umarım ağır yaptırımlar gelir, gittikçe insanlıktan çıkıyorlar.
Tesekkurler pinkom cok kotuyum nasil bir canliya damacanayla vurur bagirsaklarini cikardim yazmis bide utanmadan ya ben inanamiyorum insan olamaz. Resmen yuruyen tehlike bunlar. Ayrica katil olmak icin sadece insan öldürmek mi gerekiyor? Hayvanlar da canli degiller mi? Onlari öldürenler de katilin ta kendisi. İnsallah cok buyuk cezalar alirlar :'(
Ne yapilmasi gerekiyorsa biz yapariz imzaysa imza ne bileyim ya cok icim aciyorBen o kadar detaylı okuyamadım şuan kaldırabileceğim bir haber değil, üzülüyorum böyle haberlere, vicdan taşımayan için yaptırım ağır olmayınca önüne geçilemiyor, kaç defa bu tarz haberlere ne yapalım elimizden gelen sadece para cezası vermek diye açıklama yapıldı da cezanın ağırlaştırılması için bir çalışma yok.
Konu güncel kalırsa görürler merak etme, başlığı gören imza için mutlaka bakarNe yapilmasi gerekiyorsa biz yapariz imzaysa imza ne bileyim ya cok icim aciyorcezasiz kalmasinlar yeterki en agir cezayi hakediyorlar konu burada az goruntulenecek ama yinede simdiden 1imza aldi tesekkurler ❤
Ben en iyisi arada guncelliyim burayi cok sagolKonu güncel kalırsa görürler merak etme, başlığı gören imza için mutlaka bakar
Ne isterler kucucuk meleklerden anlamiyorumah ne iyi yaptınız haberim olmayacaktı yoksa, hemen imzaladm. Böyle canilere para cezası değil çok daha ağır uygulamalar gelmeli. Şu zararsız canlılara bu vicdansızlığı yapmak nasıl bir ruh hali anlam veremiyorum. Böyleleri öncelikle akıl hastanesine yatırılmalı sonra cezaevine!!
Sen de sağol canımBen en iyisi arada guncelliyim burayi cok sagol
Ben aslinda bdv'ye acmistim sonra oraya tasindiKonu ilgili bölüme taşındı,bilginize..
Konunun yeri burasıBen aslinda bdv'ye acmistim sonra oraya tasindi
Ellerine saglik melegim
Bu hepimizin kalp yarası canım yaEllerine saglik melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?