KEDI KATILLERI icin IMZA lutfen :'(

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Az once utu yapiyordum kizlar, bizim evimizde minik bir kizimiz var(kedimiz) annem de onunla ilgili bir sey arastirirken internette rastlamis bu habere. Utuyu tutamadım elim ayagim titriyor basim donuyor aglamaya basladim icim acidi. Cok kotu bir haldeyim. Bu haber sanirim eski ama yinede bu insan musvettesi serbest birakilmis. Evindeki kedi yatagina kaka yaptigi icin iskence ederek oldurmus :'( kafasina 20kiloluk damacanayla vurmus bagirsaklarini cikarmis. Arkadasina mesaj olarak atmis ben okuyamadim annem soyledi :'( icim aciyor lütfen burda da suan okuyan bu tarz pislik insan(!) varsa sizinde elleriniz kirilsin.

Haberin linki h ttps://www.google.com.tr/amp/s/amp.haberturk.com/gundem/haber-amp/920164-eskisehir-bu-vahseti-konusuyor

Gecen ay sanirim yavru kopegin kulagini kesen lanetler vardi onlar da serbest birakildi onlar da cezasini bulsun.

Veee daha gece gun kediyi sopayla doven kadin(!) insan olamazsin. Sende cezani cek. Arkadaslar haberin linkini paylasiyorum. Orda imza kampanyasi da var lütfen imzalayalim cezalarini bulsun bu pislikler :'( neden hayatlarina hicbir sey yokmus gibi devam etsinler ki biz sesimizi cikarmazsak o yavrucaklar zaten cikaramaz onlar dilsiz kullar :'(

Yavru kediyi bantlayip videoya alan insanciklar da vardi. Hepiniz cezanizi insallah bulursunuz

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-yasindaki-kedi-olesiye-dovuldu.998081/

Su minnosun haline bakin :'( lutfen imzalayalim da ibret olsun boyle yaratiklara ceza alsinlar bir daha da yapamasinlar! Yapacak elleri kalmasin insallah.

h ttps://www.change.org/p/adalet-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-k%C3%BCrekle-d%C3%B6v%C3%BClen-muro-kedi-i%C3%A7in-adalet

Kazen link vermek yasak galiba. Ama lutfen kizma burasi cok kalabalik bir site kac imza toplariz

Son düzenleme:
İmzaladım, hayvanlara işkencenin komik bir ceza uygulaması var, basit para cezalarıyla geçiştiriliyor, umarım ağır yaptırımlar gelir, gittikçe insanlıktan çıkıyorlar.
Tesekkurler pinkom cok kotuyum nasil bir canliya damacanayla vurur bagirsaklarini cikardim yazmis bide utanmadan ya ben inanamiyorum insan olamaz. Resmen yuruyen tehlike bunlar. Ayrica katil olmak icin sadece insan öldürmek mi gerekiyor? Hayvanlar da canli degiller mi? Onlari öldürenler de katilin ta kendisi. İnsallah cok buyuk cezalar alirlar :'(

Ben o kadar detaylı okuyamadım şuan kaldırabileceğim bir haber değil, üzülüyorum böyle haberlere, vicdan taşımayan için yaptırım ağır olmayınca önüne geçilemiyor, kaç defa bu tarz haberlere ne yapalım elimizden gelen sadece para cezası vermek diye açıklama yapıldı da cezanın ağırlaştırılması için bir çalışma yok.

Ne yapilmasi gerekiyorsa biz yapariz imzaysa imza ne bileyim ya cok icim aciyor cezasiz kalmasinlar yeterki en agir cezayi hakediyorlar konu burada az goruntulenecek ama yinede simdiden 1imza aldi tesekkurler ❤

Rehberimdekilere de bu konunun linkini atayim aklima geldi

ah ne iyi yaptınız haberim olmayacaktı yoksa, hemen imzaladm. Böyle canilere para cezası değil çok daha ağır uygulamalar gelmeli. Şu zararsız canlılara bu vicdansızlığı yapmak nasıl bir ruh hali anlam veremiyorum. Böyleleri öncelikle akıl hastanesine yatırılmalı sonra cezaevine!!

Ne isterler kucucuk meleklerden anlamiyorum insallah cezalar agirlastirilir cunku resmen katil bunlar

Konu ilgili bölüme taşındı,bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…