Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ali Emir icin
- Konu Sahibi Casper25
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aliemir ihmal imza destek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Haziran 2019
- 45
- 39
- 38
- 33
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Hastanenin karşı iddiası var.
Anne zaten bronşit ve aspire etme ihtimali çok yüksek olan çocuğuna sırt üstü yatarken mama verdi diye..
Kendilerini kurtarırlar mi bununla bilmiyorum.
Otopside belli olur zaten ölüm nedeni, ilaç mi, mama mi, ama bu kadar büyük bir hastane zinciri ört bas eder, rapor değiştirir mi? Olabilir.
Adalete güven o kadar zedelendi ki, Hiç bir şey doğru değil.
Anne zaten bronşit ve aspire etme ihtimali çok yüksek olan çocuğuna sırt üstü yatarken mama verdi diye..
Otopside belli olur zaten ölüm nedeni, ilaç mi, mama mi, ama bu kadar büyük bir hastane zinciri ört bas eder, rapor değiştirir mi? Olabilir.
- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- 21 Ağustos 2019
- 89
- 66
- 8
o yüzden hep deriz Allah kimseyi düşürmesin hastane köşelerine ama eksikliğini de göstermesin diye. Ben iyi bir doktor buldum mu artık hep aynı doktora götürmeye calışırım. doktor izindeyse bile cocugun önemli bir seyi yoksa izninin bitmesini beklerim. Diğerlerinin ne yapacagını bilemiyorum cünkübende yurtdisindayim burdada doktora gitmek sorun. gidiyosun saatlerce bekliyosun doktora ulasmak zor vs bundan dolayi yakiniyoruz burda. turkiyede hemen dk ulasip baktirabiliyosn kendine. bilemedim hangisi daha iyi
- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
Hastane olayı kapatır. Yenidoğum yaptığımda sağlık ocağı ebesi kucağımda çocuk varken üzerime yürüdü sebebi de onun istediği saatten 1 saat önce geldim diye. bimer cimer sağlık bakanlığı nereye olursa şikayet ettim. Meğer ebe o gün sağlık ocağında yokmuş ben yalan söylemişim.Hastanenin karşı iddiası var.
- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Duydum ve sok oldum. Ustunu kapatacaklarina emindim zaten. Yazik cok yaziik..Otopsi raporu çıktı Güya böbrek yetmezliği nedeniyle ölmüş