- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
imzalaz mıyım canım dün haberi öğrendiğim gibi imzaladım,bugün üniversiteye uğrayacağım yds başvurusu için bu durumu birebir soracağım rektörlükten.Dün aynen sinirden nasıl ağladım.Bu arada aşağıda imza nedenlerinde haytap ın bir açıklaması var.Onu takip ediyorum nolur şu pislik hapis cezası alsın.Kızlar lütfen destek olun bu görmezden gelinebilecek bir konu değil
Aciz bir hayvanı vahşice kes 1bucuk saat can çekiştir sonra ölsün diye içi su dolu büyük damacanayla vurarak öldür!
Bu insanlık değil bunu yapan asla insan olamaz ve dalga geçiyor kedinin iç organları dışına çıkmış sen daha ölmedin mi diyor??
Ve bu kedi kendi beslediği kedi kendi büyüttüğü. Diyecek söz yok sinirden oturup agladığım bir olay lütfen destek kızlar 1 dakikanızı almaz ve mümkün oldukça herkese duyurmaya çalışalım bu linki
http://www.change.org/tr/kampanyala...atlar-kanunundan-çıkarılıp-suç-sayılsın#share
imzalaz mıyım canım dün haberi öğrendiğim gibi imzaladım,bugün üniversiteye uğrayacağım yds başvurusu için bu durumu birebir soracağım rektörlükten.Dün aynen sinirden nasıl ağladım.Bu arada aşağıda imza nedenlerinde haytap ın bir açıklaması var.Onu takip ediyorum nolur şu pislik hapis cezası alsın.
rektörlüğe uğradım kızlar durumu sordum soruşturma açılmış hakkında.Dilerim en kısa sürede atılır okuldanda.Eskişehir barosu,haytap ve internet kafe sahibi de dava açtı şahsa.
bizede haber verir misiniz ?
rektörlüğe uğradım kızlar durumu sordum soruşturma açılmış hakkında.Dilerim en kısa sürede atılır okuldanda.Eskişehir barosu,haytap ve internet kafe sahibi de dava açtı şahsa.
Yazdım canım üste uğradım bugün öğrendiğim sadece soruşturma açıldığı,koca üniversitede olayı bilmeyen yok cani Bolu daymış galiba.Tabi buralara bi uğrasa insanlar çok öfkeli neler olacak kim bilir....
canim kedi icin gercekten cok uzuldum ama, suriyede olen binlerce insan icin bu kadar uzulmuyorsunuz .bukadar konusmuyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?