Kedi Isırması

dlfkbn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
12
0
6
Antalya
Bugün ünide her zaman sevdiğim bi kedi bacağımı ısırdı. Kedinin anormal bi durumu yoktu. Sadece bacaklarıma yapıştı, ben de ittirmek isteyince tırmıkla birlikte ısırdı ve bacağımda kesik gibi bi yara var, kan aktı. Ünide ayak yıkamam mümkün olmadığı için ıslak mendille geçiştirdim ve derslere girince aklımdan çıktı, birilerine sormadım ünideki kedilerin aşılanıp aşılanmadığını. Muhtemelen aşılanıyordur, çünkü hoca öyle dedi ama bu kedi için emin olamadığını söyledi. Şimdi acısı azalmış durumda, bi yara bandı yapıştırdım. Sizce doktora gitmeme gerek var mı? Size soruyorum, çünkü 2 sene önce yine kedi tırmalaması şikayetiyle gittim. 4 doz aşımı oldum, şimdi koruması geçeli bikaç ay oldu. Aşı olasım yok, çünkü 2 sene önceki o aşıları yaptırdıktan sonra sağ kolum bir daha hiç eskisi gibi olmadı. Sağ kolumu tırmalamıştı ve aşı olduktan sonra bi ağrı başladı, 2 sene geçti o ağrı bitmedi. Sadece o kolumda değil, bütün vücuduma yayıldı. Gitmediğim doktor kalmadı. Son bir senedir bu hastalık hastalığımı yenmeye çalışıyorum. Ağrılarla yaşamaya alıştım artık. Şimdi bi daha gidip yaptırırsam felç olmaktan korkuyorum. Çünkü kuduz değilsen bile aşısı sana zarar veriyor gibi söylentiler vardı. Siz ne dersiniz?

keşke 5. doza tamamlasaydın o zaman ömür boyu koruyacaktı o aşılar seni. benim babamı ısırmıştı ve hastaneye gitti aşı vurdular 2. doza gelmicem demiş babam amca sen gelmezsen biz seni almaya gelicez dedim dr

Ben doktora çok ısrar ettim ama Şişlideki biz böyle yapıyoruz dedi. Zaten doktoru gözüm tutmamıştı. O yüzden hiç memnun değilim aşılarımdan ve bi daha da olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…