Yok cnm kiz iyi birine benziyo turnayi gözunden vurmuslar yine.Boşver ne diye bu kadar takıyosun herkes yoluna. Kaçırdığı kız yengenden beter çıkar belki görürler hanyayı konyayı. Sen kendi hayatına bak.
Siz onları boşverin sizin karsınıza daha iyileri çıkar inşallah.Yok cnm kiz iyi birine benziyo turnayi gözunden vurmuslar yine.
Ben ezmek ietesem kirmak istesem daha beterini yapardim zaten tarzim degil insanlari kirmak bu yuzden hep ben uzuluyorum hos kizsamda o kadina abim yinr knu desteklerdi sen ne dedin benim karima derdi, cunku hepnoyle oluyo karisi demedigimiznlaflari dediler diyo abime olmayacak yalanlar hep o hakli oluyo her seferinde mesele bize donuyor anlamiyorum haksiz olannsusmasi gereken taraf hep biz oluyoruz.Işte bunlarin sebepleri hep 'ben yine de sustum' cümlesinin altında yatıyor. Maalesef öyle olmuyor, kimin sesi daha cok çıkıyosa o haklı oluyor. Bu zamanda saf olmayacaksin, hakedene hakettiği cevabı ver, sonra ne hali varsa görsün.
Ama bu saatten sonra bunu kendinize dert etmeniz de manasız. Bırakın ne halleri varsa görsünler size ne ? Yeriniz de olsam abim de dahil hiç biriyle yüz göz olmazdım. Yemişim öyle abiyi
Zaten iyi niyetli sakin biri oldugumdan yapistilar o gonderdikleri seyleru hep attim.Yazınızın son kısmına doğru biraz karışmış gibi, 2 aydır neden mutsuzsunuz, beyninizi kemiren nedir?
Yengenizin söyledikleri mi?
Tüm yazı boyunca anlattığınız yenge profili telefonlarına bakılacak, dönülüp aranacak ya da abine "Bana böyle böyle dedi" diye şikayet edilecek, özetle umursanacak bir yenge tipi değil. Ben bu derece suskun kalmanızı da anlayamadım. Bana kardeşini ayarlamak için baskı yapacak saçma bi yengem olacak da onun anası bana havlu filan yollayacak... Affedersin g.t ister biraz o işler. Tamam belli ki abinizden yüz buluyorlar ama vakti zamanında sizden de yüz bulmuşlar, sessizliğinizden, pasifliğinizden.
Ve esas hazmedemediğiniz şey, kendi hakkınızı layığıyla savunamadığınız, sabrettiğiniz zamanlar sanırım?
Çıkarın hayatınızdan tamamen öyle yengeyi. Hiçbir şekilde muhatap almayın ve mümkünse abinizle katı bir şekilde aldığınız "Yengem yok" kararını konuşun. Ve eğer artık daha da saçmalarsa yengeniz, abinizi de hayatınızdan çıkaracağınıza dair, abinizi uyarın. Abiniz de abi değilmiş zaten ya neyse...
Keskin ve kesin olun artık.
Yok canim onlar yillardir benle ugrasiyor benden olumsuz tavri gorunce gidup baska kiz bakiyorlardi. Kimse kiz vermiyordu. Zaten garibin birini kandirip kacirdi aciyorum ben o kiza. Nesindengonlum olsun 5 para etmez insanlar diyorum o kadar netminsan demeye bin sahit isterhatta onlara. Yillardir ablasi zaten burnumuzdan getirdi bide kardesini napim ben.Kırılma ama yıllardır dilinden düşürmediğine göre sanki gönlün varmış gibi bu oğlanda da evlenmesiyle dertlenip konu açmışsın gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?