- 26 Nisan 2016
- 163
- 78
- 13
- 29
Ne gibi.İşin içinde sanki abiye kızmaktan daha derin şeyler var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi.İşin içinde sanki abiye kızmaktan daha derin şeyler var.
Orasi oyle tabi kurtuldum.Boşver gitsin bak evlenmiş çocuk kurtuldun artık öyle düşün
Aynen oyle canim bize deger vermuyor abim.Susmak iyi bişey değil
Sustukça ezerler
Seviyesine inmeden ağzının payını verseydi keşke aileden biri
Ağbiniz zaten ipleri vermiş eşinin ellerine
Size değer vermiyor ki, siz niye onun hatırına susuyorsunuz?
Gelmezse gelmesin, ne kadar dayanabilecekse..
Dayımın karısının anneme yaptıklarının ardından dayı olacak adamın hanım köylüye nasıl donduğunu bi bilsen bi ben değilmişim demek ki dersinOrasi oyle tabi kurtuldum.
Ne bileyim zateb zor funler yasiyorum ustune bunlar oldu abimin bu olayin ustunu ortmesi o aileyle can ciger kuzu sarmasi olmasi bizide aklina eserse ayda 1 ariyo ya da geliyo ayni mahallede oturdugumuz halde.zaten babam yok cocuklugimdan beri en guvendigim insanin beni koruyamamasi hatta demekkindiyorum beni hic sevmiyormus canimi yakan bu.
Aynen canim 1 kere olsun karisu haksiz degilresmen bu kadar benzer canım biz görümcegillerin kaderi bu sen istediğin kadar sus istediğin kadar iyi ol ama bir kere bir kelime edersen ooo senden kötüsü olmaz bir kac gun once bende iftiracı görümce oldum diye başlık açmıştım ve yapılan yorumlardan bir çoğunu dikkate aldım ne yenge bozuntulariyla ne de abi olacak kişilerle konuşmuyorum inan o günden beride çok rahatım benim 8 yıldır abim hic karısını haksiz bulmadi boyle de gidecek artik o yuzden sen hic takma bile kafana bosver
o yuzden hic yuz goz olma abinlede karisiylada bak benim yengem memleketine gitti abim suan bizde kaliyor ve ben odadan çıkmıyorum onunla yuz goz olmamak icin onlarin tercihi benimle kusmekti ve bende suan onlara istediğini veriyorumAynen canim 1 kere olsun karisu haksiz degil
Artik karisinin hakliligi bizi asti butun sulalemize kus abi musvettesi o derece boyut atladi. Kimse onun karisina bisey demesin. Karisida kadin olda bari.
Ya anlamiyorsunuz kacak dovustuler aileyi falan sallayan kjm zaten gorusmuyor konusmuyorduk gelinin ailesiyle niyetleri beni kandirmakdi. Basaramadilar camur attilar.Abiniz tabiki eşinin kardeşinin düğününe gidecek .
Şimdi sizin düğününüz olsa eşiyle probleminiz var diye sizinkine gelmiycek mi yani ?
Tavrını baştan net koysaydın ailen asla olmaz bu iş deseydi ne lif mif gönderebilirdi ne de böyle ısrar edebilirdi.
Aynen bend3oyle yapcam 2 aydir abimi o aile hakkinda laf dokunduruyorum bir tutuyor onlar sanirsin o aile sabnci koc ailesi asil 4 4luk. Karisida ayni sekilde sanki padisahin kiizi. Onyuzden anladimki benim abim cokdan olmus.o yuzden hic yuz goz olma abinlede karisiylada bak benim yengem memleketine gitti abim suan bizde kaliyor ve ben odadan çıkmıyorum onunla yuz goz olmamak icin onlarin tercihi benimle kusmekti ve bende suan onlara istediğini veriyorum
Ya anlamiyorsunuz kacak dovustuler aileyi falan sallayan kjm zaten gorusmuyor konusmuyorduk gelinin ailesiyle niyetleri beni kandirmakdi. Basaramadilar camur attilar.
Cagirmayi dusunmuyorum ne abimi ne yengemindugunume cunku o bana yine yurlu iftiralar atar ortaliginkaristirir isimi bozar. Nesini cagirayim.
Ben olsam gitmezdim benum kardesime iftira atacak bend2 gidip halay basi olcan demekki o cocuk benden kiymetliymis ku gitti.
Aynen oyle kimse kizini vermiyordu. Gittikler yerden kovuluyorlardi kesin bu kizida vermediler.Demek bunların ne mal olduğunh kız tarafıda biliyormuş vermemişler kızlarını oda kaçirmış... sende birdaki sefere ordan vur yengeni beni almadın değil ben gelmedim kardeşine de beni alamadınız o kızıda alamicanizi anlayinca kacirdiniz de... ay valla gıcık oldum yenge hanıma![]()
Dolayisiylankarsini aileide kiymetli.O çocuk değil karısı kıymetli.
Valla nasil basariyorlar sormak lazim benim dayimin karisida ayni abimibkide.Dayımın karısının anneme yaptıklarının ardından dayı olacak adamın hanım köylüye nasıl donduğunu bi bilsen bi ben değilmişim demek ki dersin
Benim yenge musvettesinin nasıl fitne olduğu 5km den belli oluyordu içleri kurt kaynıyor böylelerinin hiç unutmam şehir dışından bize geldiler onu gören komşumuz tipini görünce bu annenlere çektirir demişti öyle de olduValla nasil basariyorlar sormak lazim benim dayimin karisida ayni abimibkide.
Benim yenge musvettesinin nasıl fitne olduğu 5km den belli oluyordu içleri kurt kaynıyor böylelerinin hiç unutmam şehir dışından bize geldiler onu gören komşumuz tipini görünce bu annenlere çektirir demişti öyle de oldu
Allah ıslah etsin onları artik o deli dedirttigi anasina muhtaç etsin insallah o abinide karisinidaAynen bend3oyle yapcam 2 aydir abimi o aile hakkinda laf dokunduruyorum bir tutuyor onlar sanirsin o aile sabnci koc ailesi asil 4 4luk. Karisida ayni sekilde sanki padisahin kiizi. Onyuzden anladimki benim abim cokdan olmus.
Yoksa umrumda degil dugune gitmis bilmeme ne ya azicik erkek olsaydida benide annemid2 o kadina ezdirmeseydi. Sanki abimi kzynanasi dogurmus. Yengem anasindan bahsederken hasa bnim annem peygamber gibinkaein diyo oduc yok namaz yok abdest yok llahdannkorku yoknnasil oluyorsa. Abimde benimgarip anama deli dedirttiyow o kadinaananiz deliymis diyoda sesi cikmiyo erkek musvettsinin.
Amin..Allah ıslah etsin onları artik o deli dedirttigi anasina muhtaç etsin insallah o abinide karisinida
Cok doğru tespit kardeşlik evlenene kadaranlamıyor musun kadının kuyruk acısı var o kadar uğraşmış kabul etmemişsin senin böyle bir durumda cool olman lazım ayrıca yine yengen sana laf söylerse sende aç ağzını nasıl olsa her halükarda abin konuşmayacak sizinle en azından içinde kalmamış olur kafaya takmazsın.kardeşlik evlenene kadar diye boşuna demiyorlar