Hadi yaa bizimki de kötü değil 26 milyon ama ben daha kaliteli olmasını istiyorum o yüzden düşünüyorum keçiboynuzu özünü hünnap deniycem kesinHunnap canım eczaneden aldık çok işe yaradı
Tahta kaşık veriyorlar zaten yanında canım sabah akşam tüketebilir eşin. Biz bir müddet sonra aynı kaşıkla (3 kaşık) bir bardak suya karıştırıp içtik daha rahat tüketebildi bu şekilde. Bizde işe yaradı tabi ilaçlar da kullandık İnşAllah sizde de işe yararHadi yaa bizimki de kötü değil 26 milyon ama ben daha kaliteli olmasını istiyorum o yüzden düşünüyorum keçiboynuzu özünü hünnap deniycem kesin ☺☺ nasıl kullandı eşin ne gibi etkisi oldu
Hem hız hem sayı sorunumuz vardı düzeldi çok şükürHadi yaa bizimki de kötü değil 26 milyon ama ben daha kaliteli olmasını istiyorum o yüzden düşünüyorum keçiboynuzu özünü hünnap deniycem kesin ☺☺ nasıl kullandı eşin ne gibi etkisi oldu
İnşallah canım çok teşekkür ederimTahta kaşık veriyorlar zaten yanında canım sabah akşam tüketebilir eşin. Biz bir müddet sonra aynı kaşıkla (3 kaşık) bir bardak suya karıştırıp içtik daha rahat tüketebildi bu şekilde. Bizde işe yaradı tabi ilaçlar da kullandık İnşAllah sizde de işe yarar
Rica ederim canım benimİnşallah canım çok teşekkür ederim
merhaba kaçtan kaça yükseldi acaba sizinki ?Biz hunnap keci boynuzu özü denedik iyi sonuçlar aldık sayımızı yükseltti
bunları 9 aydır bizde kullanıyoruz bir faydasını görmedik canım maşallah siz görmüşsünüz.Biz 6 ay keçiboynuzu kürü fındık fıstık ceviz nohut ısırgan otu çayı kabak çekirdeği havuç suyu aktardan gisengli bi macun 3.5 milyondan 13.5 milyona yükseldi faydasını gördük
bunları 9 aydır bizde kullanıyoruz bir faydasını görmedik canım maşallah siz görmüşsünüz.
Allah razı olsun canım inşallahÇok şükür inşallah sizde şifanızı bulursunuz
Eşiniz azosperm mi ondan mi fayda etmedi acababunları 9 aydır bizde kullanıyoruz bir faydasını görmedik canım maşallah siz görmüşsünüz.
Uf kafam karıştı karar veremiyorum ben deCanım eczanelerde satılanlar şeker katkılı oluyor ben internetten soğuk sıkım saf keçiboynuzu özü aldım katkı maddesi falan da yok çok iyi gunozu keçiboynuzu özü fiyatı da çok iyi
Bizde sperm sayısı için kullandık ama eşim bir hafta yedi sadece o böyle şeyleri sevmiyor ama ben bayıla bayıla yedim diğerleri gibi mide de yakma falan yapmıyor soğuk sıkım yani pişirilerek değil sıkılarak özü alınıyor o yüzden şekersiz oluyor şekerli şeyler sağlıklı olmuyor ben ikisini de denemiş biri olarak hunnap yerine bunu öneriyorumUf kafam karıştı karar veremiyorum ben deeşiniz mi kullandı nasıl kullandınız ne gibi bir faydasını gördünüz
Eşinizin sperm sayısını etkiledi mi peki sonradan test yaptırdınız mıBizde sperm sayısı için kullandık ama eşim bir hafta yedi sadece o böyle şeyleri sevmiyor ama ben bayıla bayıla yedim diğerleri gibi mide de yakma falan yapmıyor soğuk sıkım yani pişirilerek değil sıkılarak özü alınıyor o yüzden şekersiz oluyor şekerli şeyler sağlıklı olmuyor ben ikisini de denemiş biri olarak hunnap yerine bunu öneriyorum
Sadece bir hafta kullandı yarın test verecek sonucunu yazarım sanaEşinizin sperm sayısını etkiledi mi peki sonradan test yaptırdınız mı
oligosperm mi ne öyle birşey diyor doktorlar canım hem sperm sayısı az hemde olan spermlerin %90 a yakını hareketsiz.Eşiniz azosperm mi ondan mi fayda etmedi acaba
Tamam canım teşekkür ederim olumlu sonuç alırsınız siz de inşallahSadece bir hafta kullandı yarın test verecek sonucunu yazarım sana
Biz hunnap keci boynuzu özü denedik iyi sonuçlar aldık sayımızı yükseltti
İnsallah güzel sonuçlar alırsınız canimBizde bunu kullanıyoruz. Ekim in 15 inse testler yapılacak 3 ay doluyo. Heyecanla bekliyoruz.
Sperm sayısı artmış mi ?Sadece bir hafta kullandı yarın test verecek sonucunu yazarım sana