- Konu Sahibi anneolmakisteyenbirii
Günde 1 defa, aç tok farketmez, sadece her gün yapmaya ozen göstermek gerekiyorGünde kaç defa yapmak gerekiyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 1 defa, aç tok farketmez, sadece her gün yapmaya ozen göstermek gerekiyorGünde kaç defa yapmak gerekiyor acaba
Günde 1 defa canım, aç tok farketmez, ibrahim saracoglunu izlersen detaylari gorebilirsinGünde kaç defa yapmak gerekiyor acaba
Selam canım ben bu ay soğan suyu kullanmıştım bugün lekelenmem başladı adete 9 gün varken acaba soğan suyu mu erken getirdi diye düşündümEvet 15 gün diyor, ben vücutta 21 gün kuralına inandığım için 21 gün yaptım, ama bir çok kişi 15 gün yapıyor, siz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın, inandığınız şekilde
olabilir belki temizliyordur icini, hatta inanmazsin beni regl ayin 6 si idi ve ben hem 6 subatta hem 26 subatta regl oldum ve kendi kendime eyvah ben ne yaptım kendime, tüm metabolizmami bozdum galiba dedim ama mart ayinda hamile kaldim, kendini takip et bakalım, inşallah seninki de oyledir
Bu ay ara ver bakalım, gelişmelerden haberdar et, merak ederimAa inşallah canım ya 3 gündür lekelenme devam ediyor hala sökülmedi bakalım
Adet oldum canım 3.günüm bugünBu ay ara ver bakalım, gelişmelerden haberdar et, merak ederim
Tmm öyle olmali, bu ay soğan yapma ve yumurtlama gününü takip et,ve gün aşırı ilişkiye gir, bakalım hayırlısıAdet oldum canım 3.günüm bugün
Tamam canım dediğin gibi yapıcam bakalım inşallahTmm öyle olmali, bu ay soğan yapma ve yumurtlama gününü takip et,ve gün aşırı ilişkiye gir, bakalım hayırlısı
Çok yararını gören olmuş bende deneyimlemek istiyorum o yüzdenHerkese merhabalar . Pcosum oldugu için soğan suyu icmeye başladım . Daha önce kullanan faydasını gören var mı acaba? Rica etsem deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Evet faydası var ama bana yaramadı sanirim midem ekşidi kusmalık oldum . Birakmak zorunda kaldimÇok yararını gören olmuş bende deneyimlemek istiyorum o yüzden
soğan fazla asitli olduğundan yaramadı demek ki size. tadı içimi nasıl peki?Evet faydası var ama bana yaramadı sanirim midem ekşidi kusmalık oldum . Birakmak zorunda kaldim
Ben zorlandım icerken . Kokusu rahatsız etti ama sizde nasıl olur bilemiyorumsoğan fazla asitli olduğundan yaramadı demek ki size. tadı içimi nasıl peki?
Anladım çok teşekkür ederimBen zorlandım icerken . Kokusu rahatsız etti ama sizde nasıl olur bilemiyorum
Rica ederimmAnladım çok teşekkür ederim