Nasıl olacak canım o denediniz mi sizCnm keçiboynuzu özü değilde.. Keçiboynuzu kürünü öneriyorm en katkısız ve doğal olanı o
Araştırıcam canım teşekkür ederimDenedik ama sonucu bilmiyoruz ekim sonuna kdar içecek.. İbrahm saraçoğlunun keçi boynuzu kürü diye netten araştır cnm çıkıyor direk ve uygula
Teşekkür ederim canımBiz hunnap keci boynuzu özü denedik iyi sonuçlar aldık sayımızı yükseltti
Nasıl kullanılıyor acabaBiz hunnap keci boynuzu özü denedik iyi sonuçlar aldık sayımızı yükseltti
Sabah akşam 1 yemek kaşığı içti eşim . Pekmez gibi zaten eczaneden almanızı tavsiye ederim . Keci boynuzu özü diye geçerNasıl kullanılıyor acaba ☺
Teşekkür ederim, ben hünnabı merak ettim birdeSabah akşam 1 yemek kaşığı içti eşim . Pekmez gibi zaten eczaneden almanızı tavsiye ederim . Keci boynuzu özü diye geçer
Ben saglam bi aktarcidan almıştım onu Adam ısrarla onu önerdi onu kullandık güzel sonuçlar aldık o yüzden onu söyledim canim . Eczanede de satilyoTeşekkür ederim, ben hünnabı merak ettim birde
Aktardan keçiboynuzunu alıp kür mü yaptınız yoksa keçiboynuzu özü mü kullandınızBiz 6 ay keçiboynuzu kürü fındık fıstık ceviz nohut ısırgan otu çayı kabak çekirdeği havuç suyu aktardan gisengli bi macun 3.5 milyondan 13.5 milyona yükseldi faydasını gördük
Keçiboynuzu kürü ce havuç suyunu aynı anda mi kullandinizBiz 6 ay keçiboynuzu kürü fındık fıstık ceviz nohut ısırgan otu çayı kabak çekirdeği havuç suyu aktardan gisengli bi macun 3.5 milyondan 13.5 milyona yükseldi faydasını gördük
Aktardan keçiboynuzunu alıp kür mü yaptınız yoksa keçiboynuzu özü mü kullandınız
Keçiboynuzu kürü ce havuç suyunu aynı anda mi kullandiniz
Hunnap canım eczaneden aldık çok işe yaradıEşim keçiboynuzu özü kullanmaya başlayacak sperm kalitesi için kullanan ve faydasını gören varsa marka tavsiyesi verebilir misiniz rica etsem
Anladım canımKeçiboynuzunu kür yaptım diğerlerine güvenemedim acıkcası