• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keçiboynuzu özü pekmezi,hamililiğime etkisi😍

Kızlar size hünnap keçiboynuzu özü pekmezini anlatmak istiyorum.Eşim gecen ay başladı bu pekmeze bir ay bpyunca her sabah kahvaltida tüketti bu pekmezi vee bu ay hamile oldugumu öğrendim.Denemkte fayda var derim.Bu arada sizinde aranızda bu pekmezden faydasını gören oldumu?
Fotoğraf ı var mı aceba pekmezin

Yaşınız 19muş, korunmasız iliski de 5 aydir varmis. Olurdu yani bence takviye gıda olmadan da. Allahtan degerlerini bozmamis.
Yani belkide olurdu elbet,ben burda kullandığım bir ürünün faydasını gördüğümü açıklamak istedim sadece,zararı olan bir ürün degıl sonucta içinde zararlı maddeler yok gebelik düşünenler için fikir olsun diye paylaştım

Yani belkide olurdu elbet,ben burda kullandığım bir ürünün faydasını gördüğümü açıklamak istedim sadece,zararı olan bir ürün degıl sonucta içinde zararlı maddeler yok gebelik düşünenler için fikir olsun diye paylaştım
Tabii ki, ben kotu bir sey soylemedim. Siz fayda gormussunuz ne güzel. Hayırlı olsun bebeginiz.

Yaşınız 19muş, korunmasız iliski de 5 aydir varmis. Olurdu yani bence takviye gıda olmadan da. Allahtan degerlerini bozmamis.
Keciboynuzu diye aratma yaparsaniz forumda baya fazla deneyip sperm sayisini testle takip eden yorumlar hep artis olmus , belki 10 da 100 de 1-2 cikabiliyor demekki zarar goren ya da faydasi gormeyen diyelim.

Keciboynuzu diye aratma yaparsaniz forumda baya fazla deneyip sperm sayisini testle takip eden yorumlar hep artis olmus , belki 10 da 100 de 1-2 cikabiliyor demekki zarar goren ya da faydasi gormeyen diyelim.
100de 1 2 diye bir oran veremem ama herkes doktora danisip kullanirsa bence bir sorun cikmaz.

Aa bende geçen ay aldım eczaneden covid oldum o süreçtede kullandım iyi geldi bence eşimde içiyordu. 4+2 haftalık gebeyim bu arada ☺etkisi oldumu bilemem
20210115_194916.webp

Eklentiler

• Screenshot_20210115-194846_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20210115-194846_Samsung Internet.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 145
Back
X