Ben zararini gorenleri görmüştüm. Sperm degerlerinde ciddi bir değişiklik olmuştu iki uyenin esinin.Kızlar size hünnap keçiboynuzu özü pekmezini anlatmak istiyorum.Eşim gecen ay başladı bu pekmeze bir ay bpyunca her sabah kahvaltida tüketti bu pekmezi vee bu ay hamile oldugumu öğrendim.Denemkte fayda var derim.Bu arada sizinde aranızda bu pekmezden faydasını gören oldumu?
İçinde folik asit var sperme zarar vermesi tuhaf geldi bana ama bünye meselesi tabiBen zararini gorenleri görmüştüm. Sperm degerlerinde ciddi bir değişiklik olmuştu iki uyenin esinin.
Pekmezde folik asit oldugunu bilmiyordum.İçinde folik asit var sperme zarar vermesi tuhaf geldi bana ama bünye meselesi tabi
İçindekiler bölümünde folik asit b12 b6 biotin vitaminleri varPekmezde folik asit oldugunu bilmiyordum.
Pekmezde folik asit oldugunu bilmiyordum.
O zaman o karışım gibi bir seydir bence. Direkt saf pekmezin icinde pekmez yazmaz mi sadece? Pekmez icerik olarak kendi basina folik asit iceriyorsa da bunu yazmazlar. Çünkü pekmez kül de iceriyor. Oyle bir durumda bunun da yazmasi gerek. Ürünün arkali önlü fotoğrafını yükler misiniz?İçindekiler bölümünde folik asit b12 b6 biotin vitaminleri var
Ibrahim saracogPekmezde folik asit oldugunu bilmiyordum.
ibrahim saracoglu keci boynuzunun ozellikle kurunun spermin tek ve en kuvvetli oldugunu soyluyordu her yerde ve garanti veriyorum deneyin diyordu bu sekilde hamile kalanda cok gordum olumsuz etkileyen ilk defa duydum belki baska biseydendir.Ben zararini gorenleri görmüştüm. Sperm degerlerinde ciddi bir değişiklik olmuştu iki uyenin esinin.
TabikiO zaman o karışım gibi bir seydir bence. Direkt saf pekmezin icinde pekmez yazmaz mi sadece? Pekmez icerik olarak kendi basina folik asit iceriyorsa da bunu yazmazlar. Çünkü pekmez kül de iceriyor. Oyle bir durumda bunun da yazmasi gerek. Ürünün arkali önlü fotoğrafını yükler misiniz?
Ne zamandir deniyordunuz canim ?Kızlar size hünnap keçiboynuzu özü pekmezini anlatmak istiyorum.Eşim gecen ay başladı bu pekmeze bir ay bpyunca her sabah kahvaltida tüketti bu pekmezi vee bu ay hamile oldugumu öğrendim.Denemkte fayda var derim.Bu arada sizinde aranızda bu pekmezden faydasını gören oldumu?
Evet ben güzel sonuç aldım Rabbim isteyen herkese nasip etsinIbrahim saracog
ibrahim saracoglu keci boynuzunun ozellikle kurunun spermin tek ve en kuvvetli oldugunu soyluyordu her yerde ve garanti veriyorum deneyin diyordu bu sekilde hamile kalanda cok gordum olumsuz etkileyen ilk defa duydum belki baska biseydendir.
1 bucuk ay oldu canımNe zamandir deniyordunuz canim ?
Ben pekmezi anladımNe zamandir deniyordunuz canim ?
Ibrahim saraçoglu tıp doktoru degil ki. Ayrica sogan kürünü de cok oneriyor ama burada birçok uyenin hormon dengelerini mahvettigini okudum aylarca toparlanamadım diyorlardı. Her bitki her bunyeye iyi degil bence. Doktora danışmadan kullanmamak gerek.Ibrahim saracog
ibrahim saracoglu keci boynuzunun ozellikle kurunun spermin tek ve en kuvvetli oldugunu soyluyordu her yerde ve garanti veriyorum deneyin diyordu bu sekilde hamile kalanda cok gordum olumsuz etkileyen ilk defa duydum belki baska biseydendir.
Bakin iste sadece keçiboynuzu pekmezi degil bu. Takviye edici gida diyor. Icine vitamin mineral gidalar eklemisler. Dedigim gibi bu sadece pekmez olsa icinde folikasit bulunuyor yazmazlar. Tek basina pekmezde folik asit bulundugunu duymamıştım hiç. Işe yaramasina sevindim. Bebeginiz hayirli olsun.Tabiki
Hayirli olsun canim cok sevindim Allah tamamini erdirsin darisi bana dua et lutfenBen pekmezi anladımilişki olarak 5 aydır
Dogru canim olabilir, Allah korusun tabi. Ama keciboynuzundan yarar goren zarar gorene gore daha fazla diye dusunuyorum insallah oyledir. Esime ben de keciboynuzu kuru yapiyorum 3. Aydayiz haftaya test vericek bakalim sonuc ne cikacakIbrahim saraçoglu tıp doktoru degil ki. Ayrica sogan kürünü de cok oneriyor ama burada birçok uyenin hormon dengelerini mahvettigini okudum aylarca toparlanamadım diyorlardı. Her bitki her bunyeye iyi degil bence. Doktora danışmadan kullanmamak gerek.
Esinizin degerlerinde bir sorun mu vardi?Ben pekmezi anladımilişki olarak 5 aydır
Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin canımHayirli olsun canim cok sevindim Allah tamamini erdirsin darisi bana dua et lutfen
Dogru canim olabilir, Allah korusun tabi. Ama keciboynuzundan yarar goren zarar gorene gore daha fazla diye dusunuyorum insallah oyledir. Esime ben de keciboynuzu kuru yapiyorum 3. Aydayiz haftaya test vericek bakalim sonuc ne cikacak
Hayır test yapmadık bilmiyoruz yani sorun varmıydı yokmuydu faydası olur diye aldık biz bu keçboynuzu özünüEsinizin degerlerinde bir sorun mu vardi?
Keçiboynuzu özü pekmezi yazıyor ama sonuçtaBakin iste sadece keçiboynuzu pekmezi degil bu. Takviye edici gida diyor. Icine vitamin mineral gidalar eklemisler. Dedigim gibi bu sadece pekmez olsa icinde folikasit bulunuyor yazmazlar. Tek basina pekmezde folik asit bulundugunu duymamıştım hiç. Işe yaramasina sevindim. Bebeginiz hayirli olsun.
Yaşınız 19muş, korunmasız iliski de 5 aydir varmis. Olurdu yani bence takviye gıda olmadan da. Allahtan degerlerini bozmamis.Hayır test yapmadık bilmiyoruz yani sorun varmıydı yokmuydu faydası olur diye aldık biz bu keçboynuzu özünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?