Erkek İnfertilitesi keçiboynuzu küründen şifa bulanlar...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evrim82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
601
7
66
Ankara
1.5 yıldır çocuk sahibi olamadıktan sonra dr.a gittik, benim değerler yaşıma göre normalmiş ama dr. eşimin değerlerini düşük buldu ve Trental-Evicap verdi.Eşimin sperm sayısı 2 milyon, morfoloji %7 (Kruger'e göre) ve ileri hızlı sperm % 7.5. 15 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum, bu kürle hamile kalan oldu mu? Dr. olumsuz konuşmuş eşime, aşılama gerekebilir o da olmazsa tüp falan demiş. Sizde bu kürler işe yarıyor mu?

evrim82 kesinlikle keçiboynuzuna ve evicap kullanmaya düzenli olarak devam edin... bizde aynı sorunlarla 2 yıldır uğraşıyoruz ama bu keçiboynuzu bize umut oldu, başlangıçta bizim değerlerimizde sizinkiyle aşağı yukarı aynıydı ancak 3 aylık kür sonunda 4 katına yükseldi yani 2 milyonlardan yaklaşık 9 milyonlara kadar ulaştık sadece keçiboynuzu ve evicap kullanarak üstelik 2 yıl önce doktorumuzun 9 ay boyunca kullandırdığı pahalı ilaçlarla elde ettiğimiz sonuca biz 3 ayda bu kür sayesinde ulaştık. şu an 2. küre başladık yani 3 ay keçiboynuzundan sonra 15 gün kadar ara verdik ve 1 aydır tekrar uygulamaya devam ediyoruz fakat bu sefer keçibuynuzu ve evicapın yanında sabahları aç karna akşamdan saf zeytinyağında bekletilmiş kuru incir ve bir bardak suya kavun çekirdeği yağınıda listemize ekledik bu aralar tekrar bir test yaptırmayı planlıyoruz bakalım değerlerin yükselmesinde bir artış olmuş mu? tabiki 3 aylık kullanım sonunda kullandıklarımızın gerçek etkisini görebiliriz yani mutlaka düzenli olarak devam edin umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız :)))

Amin inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Ben bir de aktardan "macunu mübarek" diye birşey aldım, içinde çok çeşit ot var. Aktarın dediğine göre çok güzel bir macunmuş. Eşim ondan da yiyor.

geçmiş olsun ben okuduğum kadarıyla edindiğim engin bilgilerden size şöyle bir şey söyleyebilirim ğer sayıda problem varsa ki sizde sayıda problem var sayıyı yükseltmek kolay oluyor genelde morfoloji ve hızın düzelmesi çok zor oluyor kürler ve ilaçlarla düzeltebilirsiniz bence hiç umudunuzu kaybetmeyin 1 milyonla hamile kalanlar var

Teşekkür ederim Nevbahar, sözleriniz gerçekten umutlandırıyor beni, küre tam hız devam)) Siz de mi kürleri uygulama sürecindesiniz???

canım benim de eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyat öncesi sayı normaldi fakat morfoloji 1 ileri hareketlilik 0 dı.bu ayın sonunda testimiz var heyecanla bekliyoruz.bu arada keçiboynuzu kürüne hep 15 er gün arayla devam mı etmeliyiz onu soracaktım.15 gün ara verip yine 3 ay uygulamamız mı gerekiyor.cevap verirsen çook sevinirim.teşekkürler.bu arada Allah'ım isteyen herkese sağlıklı sıhatli bebişler nasip etsin inşallah...

Selam deryalcincim. Ben de bu kürü internetten ve bu siteden duydum. Çok ayrıntısını bilmiyorum. Başlayalı bir 15 gün falan oldu. İbrahim Saraçoğlunun sitesinden aynen şöyle geçiyor:

"Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız."

Burada gördüğüm kadarıyla kesintisiz devam edenler de var, başka kürlere geçenler de üç ay sonra (mesela havuç kürüne) ama ben onu düşünmüyorum, çünkü 3 aya bitecek bizim kür ve havuç mevsimi geçiyor.

Bir de bol bol dua etmek lazım. Meryem suresini okuyorum ben, bir de "Ya Bari'u, Ya Musavvir, Ya Halık" ismi şeriflerini bolca zikrediyorum. Allah dileyen herkese, içlerinde de bize nasip eder inşallah canım.

Sevgiler...

Kızlar kür nasıl gidiyor, olumlu sonuç alanlarınız varsa haber verin, umut olun.

Ben bu ay çuvalladım, kırmızıları gördüm cuma günü. Gerçi kürde ilk ayımızdı, acele etmemek lazım. Ben eşimde keçiboynuzuna ek bir de kendime soğan kürüne başlayacağım. Havalar güzelleşti, akşamları da yürüyüş yapacağız spor niyetine. Sizde haberler neler?

Son düzenleme:

canım bizim bu ayın sonunda testimiz var.sonucunu hemen paylaşıcam burdan.inşallah güzel haberlerle gelirim.

eşlerimize yakviyeler kürler vere vere bol bol kilo almaya başladılar. dikkat etmek gerekir. bol bol yürüyüş. bütün exra takviyeler aşırı kilo yapıyor.

Reactions: N8M
eşlerimize yakviyeler kürler vere vere bol bol kilo almaya başladılar. dikkat etmek gerekir. bol bol yürüyüş. bütün exra takviyeler aşırı kilo yapıyor.

bence bir diyet hazırlamak gerekir.

Eşimde henüz bir kilo alma durumu söz konusu değil ama daha 1 ay oldu başlayalı, haklı olabilirsin. Hayırlı sonucu alalım da bırak kocalar göbekli olsun)

ben bu kavunçekirdeği yağını çok kez duydum ama suya atılıp içildfiğini bilmiyodum 1 bardak suya kaç damla yağ damlatıyosun canım.

herkese mrhaba eşmin sperm sayısı 1 mlyondu.dktorlar imkansız dedilr ama keçi boynuzunu denediğimiz ilk ay hamile kaldım.şmdi kzm üç alık.allah herkese anne olmayı nasip etsin

Ay maşallah canım, Allah sağlıklı,uzun ömür nasip etsin; şansı bahtı güzel olsun inşallah!!! Darısı başımıza inşallah!!! Paylaşım için tşkler canım, bize umut oldun...

hemen yarın alıyorum keçiboynuzunu kaçarı yok kocişşşşşşşşşşş:))))

Arkadaşlar keçiboynuzunda 40 günü geride bıraktık. Ben de bu arada 15 günlük soğan kürü uyguladım kendime. Güzel bir haber alırsam ileteceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…