Gebeliğe Hazırlık Keçiboynuzu kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O konuda bilgim yok cnm
Ben direk içerebildim şükür. Tadı iğrenç dedi ama zorladı valla.yese faydası olur mu onuda bilmiyorum
Kendini baya zorluyor ama 2dk geçmeden kusuyor hep valla ne yapacağımı şaşırdım yanına ek pekmezinide içiyorum onu içiyor. Kendiside yiyemiyor. İçine bir şey katsam etkisi gider mi ki onu da bilmiyorum. 1 hafta sonra tekrar testi var.

Pekmezin içine Biraz koyup pekmezi sulandırmayı deneseniz pekmez tadı bastırır hem aklıma bu geldi çözüm olarak

Kizlar hunnap keciboynuzu özü varmış sperm kalitesinde cok etkiliymis duydunuz mu yada kullandiniz mi bende almayi düşünüyorum kullananlardan dinlemek istedim ☺

Kizlar hunnap keciboynuzu özü varmış sperm kalitesinde cok etkiliymis duydunuz mu yada kullandiniz mi bende almayi düşünüyorum kullananlardan dinlemek istedim ☺
Ben kürü yaptığım dönemde aynı zamanda bu dediğin keçiboynuzu özünü de sabahları 1 tatlı kaşığı uygulamıştım canm

Ben kürü yaptığım dönemde aynı zamanda bu dediğin keçiboynuzu özünü de sabahları 1 tatlı kaşığı uygulamıştım canm
Canim sen mi kullandin esin mi ne kadar sure kullandiniz ve ne zamandir evlisiniz sorun neydi ve suan hamile misin bu urun sayesinde mi kusura bakma cok soru sordum bizde cok istiyoruz bebegimiz olmasini bu özü duydum almak istedim ama karar veremedim

Ne kusuru cnm benim.biz 2.5 senelik evliyiz ama yeni dusunuyoduk bebeği.bende kist vardı doktorum iki ay süre vermişti hamile kalabilmem için.o dönemde ben incir kürü denedim. Eşime de keçiboynuzu kürü yaptım. Sabahlarida 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özünü icirdim. Denedigimiz ilk ay şükürler olsun ki rabbime tuttu . Inşallah seninde kalbine göre verir rabbim

Cok tesekkur ederim.canim cevabin icin bizde 3.5 senedir evoiyoz 2.sene korunduk boyle olacagibi bilseydim.korunmazdim esime.pekmezi icircm.sabahlari bende bogurtlen kökü yapcagim kendime tam tam 1 aylik kur yaoacagm insallah benim icin de dua edin nolur

Ederim tabiki inşallah rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin. Stres yapma sakın

Peki keçiboynuzu özünü nasıl içircez

Eczaneden hunnap marka keçiboynuzu özü aldim bunun disinda aktardan. Toz karisik.ve cay hazirlattim esim.icin ama aktar 65 gun sonra test verin dedi bizim.daha 1 ay oldu keçiboynuzu ozumuz kavanozda az kaldi tekrar alcm arada bende yiyorum adetime 4 gün var adet belirtim de yok gebelik belirtim de yok en normali adet günümü bekliyorum napim kizlar esimin degerleri yukselseydi allahin izniyle degerlerimiz 0 degil ama düşük siz neler yaptiniz baska

Slm kızlar bende esme kecı buoynuzunu bardağa koyuyorum ıcın su koyup bır gun bekkletup ertesi gün içiriyorum ve sabah akşam pekmezini yedirip arda keci buoynuzunu yediriyor inşallah allahım yuzumüze g i güler

Evet cnm şükürler olsun ki rabbime sonuç olumlu
Aşırı derecede mide bulantısı var ve iki kere serum takıldı.o yüzden burayada giremedim.insallah sizde faydasını görürsünüz.
Sizdeki kürü uyguladınız.kacgun kullandınız acaba bilgi verirmişsiniz

Kızlar benım gectiğimiz Eylül ayında eşimin sperm sayısı ve hareketinde sorun vardı kecıboynuzu pekmezi ve özel bir ılac northvital adında ve 6 ayın sonunda ben 4 ay önce hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım

Kendin için de testere dişli aslan pençesi civan perçemli gibi kürler yapabilirsin düşük yaşamamak için

Merhaba bir sorum olacaktı,keçiboynuzu kürü uzun kullanımda herhangi bir zararı oldu mu?ben bir ay kullandım da sanki eşim sık idrara çıkıyor gibi geldi hemen kesim kullanmayı gerçi genellikle sık idrara çıkar ama arttı gibi geldi

merhaba;
hamile kalabildiniz mi?
bendede çikolata kisti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…