Arkadaşlar bizim çocuk sahibi olamama problemimizin dışında bir problemimiz daha var
ve iki sorunumuzda birbiriyle çok bağlantılı, eşimde cinsel isteksizlik sorunu var. 5 yıllık evliyiz ve 1. yılın sonunda bu problemle tanıştık, çok kötü günler geçirdik ama benim çabalarımla 4-5 aydır azda olsa birazcık ilerleme katettik sanırım. Yani önceleri haftalarca hatta bazen aylarca ilişki yaşayamazken şimdi haftada yada 10 günde 1 sefere çıkarabildik. Ancak bebek sahibi olabilmemiz için yumurtlama dönemimde daha sık ilişkiye girmemiz gerekli fakat bizde bu durum malesef çok az oluyor yani yumurlama dönemimde 1 yada en fazla 2 kez birlikte olabiliyoruz hatta bazen hiç birlikte olamadan geçip gittiğide oluyor
Sevgili arkadaşlarım lütfen çevresinden duyan bilen varsa bana yardımcı olun??? keçiboynuzu kürünün iktidarsızlığa da iyi geldiği söyleniyor, biz bebek için bunu zaten uyguluyoruz acaba 3 aylık kür sonunda bu isteksizlik sorunumuza da çare bulabilir miyiz? Acaba bu kürü iktidarsızlık için deneyipte çare bulan var mıdır? Çok araştırdım internette ama deneyen birinin yorumunu bulamadım. Sizler hiç duydunuzmu bundan fayda gören??? Yada bu kürü uygulayanların eşlerinin cinsel istek durumunda artış oldu mu? Lütfen bana yardımcı olun senelerdir bu dertle uğraşıyorum çok yoruldum