arkadasım esın su yazdıgım hormon tahlıllerını yaptırsın .estradiol,fsh,lh,prolaktin,total testesteron.ve 3 gunluk cınsel pehrızle bırlıkte sperm degerleri kruger krıterlerıne gore ölçtürsün .internet alemınde herseyı yazamıyorum ama cıddıye al ve yap doktora gıttım bana dedıklerının ve yaptıklarının aynısını sana yazıyorum.buyuk ihtimal butun hormonları normal sadece testesteron eksıklıgı çıkacak. .testesteron eksıklıgı çıkarsa eşinde kıloluysa 25 kıloya yakın kılo verecek.kılosu normalse pregny igne kullanacak bu ıgne uzun sure kullanılan bır igne 2 yıl kullananlar var . testesteronu ureten legdıg hucrelerı aktıf degıl bu ıgne testesteron uretımı için legdıg hucrelerını uyarıyor vucutta testesteron yoksa sperm uretımıde aksıyor hepsi bırbırıyle baglantılı ve esın spermlerın normale donmesı için proxeed ilaçını 3 ay kullanacak 3 ay sonra tekrar sperm testi verilecek 3 gunluk cınsel pehrızle kruger krıterlerıne göre.insallah yardımcı olmusumdur senı çok çok çok iyi anlıyorum.eşin keçi boynuzuna devam etsin ve sigara içmiyorsa havuç suyu içsin.insallah yardımcı olmusumdur.
arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum:) umarım bir çözümü vardır bu sorunun inanın çok yoruldum... ayrıca iyi dilekleriniz içinde çok teşekkürler...
canım üzüldüm durumuna..
cok şükür böyle bi problemimiz yok bizim.. ama eşim çocuk yapmaya karar verdigimizde keciboynuzu karısımıyla arısütü polen falan kullandı..
haftada 3-4 kere beraber oluyoduk zaten ama onları kullanmaya basladıgında daha bi degişti daha bi güzel oluyodu
yani onların faydasının oldugu kesin
çok çok çok teşekkür ederim... bu durum bize çok ciddi sıkıntılar yaşatıyor, tavsiyelerine uyucam çok saol ilgilendiğin için. eşimde kilo problemi var aslında yani 1.90 boyunda ve 100 kilo, fazla kiloların bu duruma neden olduğunu tahmin ediyordum aslında. yaklaşık 1 yıl önce yaptırdığı hormon tahlilinde düşük çıkmamıştı aslında testesteronu ama yinede kontrol altına almakta fayda var. şu bahsettiğin iğne sustanonun muadili mi acaba? daha önce doktora gittiğimizde doktor sustanon yazmıştı aldık ama eşim hala olmadı iğneleri. ya gerçekten çok sevindim ilgilendiğin için bu durum herkesle konuşulmuyor ve inan çok zor durumda kalıyorum
çok çok çok teşekkür ederim... bu durum bize çok ciddi sıkıntılar yaşatıyor, tavsiyelerine uyucam çok saol ilgilendiğin için. eşimde kilo problemi var aslında yani 1.90 boyunda ve 100 kilo, fazla kiloların bu duruma neden olduğunu tahmin ediyordum aslında. yaklaşık 1 yıl önce yaptırdığı hormon tahlilinde düşük çıkmamıştı aslında testesteronu ama yinede kontrol altına almakta fayda var. şu bahsettiğin iğne sustanonun muadili mi acaba? daha önce doktora gittiğimizde doktor sustanon yazmıştı aldık ama eşim hala olmadı iğneleri. ya gerçekten çok sevindim ilgilendiğin için bu durum herkesle konuşulmuyor ve inan çok zor durumda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?