Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu kürü yapan arkadaşlar çok özel bir sorum var lütfen yardım edin!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

brc_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
19
0
86
Diğer
Arkadaşlar bizim çocuk sahibi olamama problemimizin dışında bir problemimiz daha var ve iki sorunumuzda birbiriyle çok bağlantılı, eşimde cinsel isteksizlik sorunu var. 5 yıllık evliyiz ve 1. yılın sonunda bu problemle tanıştık, çok kötü günler geçirdik ama benim çabalarımla 4-5 aydır azda olsa birazcık ilerleme katettik sanırım. Yani önceleri haftalarca hatta bazen aylarca ilişki yaşayamazken şimdi haftada yada 10 günde 1 sefere çıkarabildik. Ancak bebek sahibi olabilmemiz için yumurtlama dönemimde daha sık ilişkiye girmemiz gerekli fakat bizde bu durum malesef çok az oluyor yani yumurlama dönemimde 1 yada en fazla 2 kez birlikte olabiliyoruz hatta bazen hiç birlikte olamadan geçip gittiğide oluyor Sevgili arkadaşlarım lütfen çevresinden duyan bilen varsa bana yardımcı olun??? keçiboynuzu kürünün iktidarsızlığa da iyi geldiği söyleniyor, biz bebek için bunu zaten uyguluyoruz acaba 3 aylık kür sonunda bu isteksizlik sorunumuza da çare bulabilir miyiz? Acaba bu kürü iktidarsızlık için deneyipte çare bulan var mıdır? Çok araştırdım internette ama deneyen birinin yorumunu bulamadım. Sizler hiç duydunuzmu bundan fayda gören??? Yada bu kürü uygulayanların eşlerinin cinsel istek durumunda artış oldu mu? Lütfen bana yardımcı olun senelerdir bu dertle uğraşıyorum çok yoruldum

keçi boynuzuda fayda eder ama benim tavsiyem en yakın aktara gidip macun yaptırman... yardımcı olabilmek ümidiyle

BEYAZ_DUA çok teşekkürler ilgin için, aktardan bebiş için bir macun yaptırdık onu da kullanıyoruz ancak her ikisinide kullanmaya başlayalı 1,5-2 ay oldu acaba bu bebek için yaptırdığımız macunun diğer sorunumuza da faydası olur mu?

bişey değil canım tabiki bu arada her sabah sadece bir tatlı kaşığı hakiki bal tavsiye ederim duyumlarım

Arkadaşım tam bilmiyorum yine de bir araştır ama sizin sorununuza,keçi boynuzunun
küründen ziyade pekmezinin faydası olabilir gibi.Bol badem,fındık zaten bilinen şeyler.
zararı olmaz yararı olur.tabi diğer konu için de keçi boynuzu kürüne devam.

Ben keçiboynuzu kürür uyguluyorum henüzde bitmedi 1 hafta ara aşamasındayız istege okadar faydası olmadı çakşırsuyu aldık onda bu konuda daha etkili sonuç aldık sanada tavsiye ederim birde arkadaşım hormon testi yaptırın hormonlarlada alakalı olabilir tsh etkiler ostrejen arttıysa etkiler vsvs geçmiş olsun.

arkadasım esın su yazdıgım hormon tahlıllerını yaptırsın .estradiol,fsh,lh,prolaktin,total testesteron.ve 3 gunluk cınsel pehrızle bırlıkte sperm degerleri kruger krıterlerıne gore ölçtürsün .internet alemınde herseyı yazamıyorum ama cıddıye al ve yap doktora gıttım bana dedıklerının ve yaptıklarının aynısını sana yazıyorum.buyuk ihtimal butun hormonları normal sadece testesteron eksıklıgı çıkacak. .testesteron eksıklıgı çıkarsa eşinde kıloluysa 25 kıloya yakın kılo verecek.kılosu normalse pregny igne kullanacak bu ıgne uzun sure kullanılan bır igne 2 yıl kullananlar var . testesteronu ureten legdıg hucrelerı aktıf degıl bu ıgne testesteron uretımı için legdıg hucrelerını uyarıyor vucutta testesteron yoksa sperm uretımıde aksıyor hepsi bırbırıyle baglantılı ve esın spermlerın normale donmesı için proxeed ilaçını 3 ay kullanacak 3 ay sonra tekrar sperm testi verilecek 3 gunluk cınsel pehrızle kruger krıterlerıne göre.insallah yardımcı olmusumdur senı çok çok çok iyi anlıyorum.eşin keçi boynuzuna devam etsin ve sigara içmiyorsa havuç suyu içsin.insallah yardımcı olmusumdur.

Benim eşimde de sperm azlığı problemi vardı. Keçiboynuzu kürüne başladık 1.5 milyondan/ml dan 4 milyona çıktı. Sonrasında proxeed ve İbrahim Saraçoğlunun çayıyla
10 milyona çıkarmayı başardık. Bir de eşim her zaman keçi bıynuzu kürünün kendisinde artı bir istek yarattığını söylüyor ama tabi ki bu belki herkeste farklı bir etki yapıyordur
ama sonuçta bizde işe yaradı. Umarım siz de aynı etkiyi yapar.Sevgiler

çok çok çok teşekkür ederim... bu durum bize çok ciddi sıkıntılar yaşatıyor, tavsiyelerine uyucam çok saol ilgilendiğin için. eşimde kilo problemi var aslında yani 1.90 boyunda ve 100 kilo, fazla kiloların bu duruma neden olduğunu tahmin ediyordum aslında. yaklaşık 1 yıl önce yaptırdığı hormon tahlilinde düşük çıkmamıştı aslında testesteronu ama yinede kontrol altına almakta fayda var. şu bahsettiğin iğne sustanonun muadili mi acaba? daha önce doktora gittiğimizde doktor sustanon yazmıştı aldık ama eşim hala olmadı iğneleri. ya gerçekten çok sevindim ilgilendiğin için bu durum herkesle konuşulmuyor ve inan çok zor durumda kalıyorum

arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum:) umarım bir çözümü vardır bu sorunun inanın çok yoruldum... ayrıca iyi dilekleriniz içinde çok teşekkürler...

arkadaşlar ilgilendiğiniz için hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum:) umarım bir çözümü vardır bu sorunun inanın çok yoruldum... ayrıca iyi dilekleriniz içinde çok teşekkürler...

pc_ 82 yalnız değilsin.bende hemen hemen senin yaşadıklarını yaşadım yaşıyorum.bu durum galiba çocuk sahibi olunmak istendiği zaman,insanı daha fazla üzüyor.eşim varikosel ameliyatı oldu 2 hafta önce,kendisi düzeleceğini söylüyor.ben ise öğrenilmş çaresizlk içerisindeyim.

ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum,birayda en fazlaiki kez birlikte oluyoruz o da yumurtlama günlerime dengelmediği için gebe kalamıyorum.kür mür de uygulamaz o,beyefendi çok da gururludur.hakaret algılar(((

canım üzüldüm durumuna..
cok şükür böyle bi problemimiz yok bizim.. ama eşim çocuk yapmaya karar verdigimizde keciboynuzu karısımıyla arısütü polen falan kullandı..
haftada 3-4 kere beraber oluyoduk zaten ama onları kullanmaya basladıgında daha bi degişti daha bi güzel oluyodu
yani onların faydasının oldugu kesin

keçiboynuzu,arı sütü,polen vs.her türlü ürün kullanıo ama bizde hafta da maxi 2 kez birlikte oluyoruz o da çocuk için..ne yapmalıyım bilmiorum..doktorum günaşırı dedi..eşimlede konuştum..fikirlerinizi paylaşırsanz sevinirim..etrafımdaki insanlarla konuşamıorum çünkü..

haftada üç-dört kezi bırakın,haftada bir kereye bile razı olurum,umut ederim belki yumurtlama gününne denk gelir diye ama o da yok biz de.bir adet dönemimin bitişinden bir sonrakinin başlayışına kadar ancak iki kez olur başka yok(((

arkadasım sustanon sentetik bir ilaç onun faydası sadece istek yapıyor ama kullandıgın surece .bırakırsan istek tekrar gıdıyor ve susutanon sperm mıktarını arttırmıyor çunku testesteron 2ye ayrılıyor istek yapan testesteron sperm yapan testesteron. yanı sustanon sadece ıstek yapan testesteronu uretıyor.benım yazdıgım igne ise legdı g hucrelerını tamır edıyor istek yapan testesteronu ve sperm yapan testesteronu uretıyor.esının buyuk ıhtımal hastalıgı prımer hıpogonadızm

Bence tam olarak kiloyla bağlantı kkurma benim eşimin boyu 1.92 kilosu 105,ama bizim neredeyse her gün oluyor,bence de testesteron tedavisi olmalı,testesteron erkeklik hormonu ne de olsa ama hakikaten çok zor bir durum,Allah yardımcınız olsun.

Merhabalar, bizimde aynı problemimiz ve evlendiğimiz zamandan beri var 14 aylık evliyiz ve hep vardı isteksizlik doktor erkeklik hormonu seviyesinin düşük olduğunu söyledi hap verdi proviron diye buna ek keçiboynuzu kürüne başladık 2 ay olacak faydası var mı bilmiyorum henüz ve keçi boynuzu pekmezini de aldım beraber içilmesi zarar eder mi bunu bilen var mı ve nasıl içmeli pekmezi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…