Ameliyat oldu mu eşiniz pekiBuda 2 ay önceki test sonuçları
Hayır olmadıAmeliyat oldu mu eşiniz peki
Anladım benim eşim oldu da bizim de ileri hızda sıkıntı halaaHayır olmadı
Peki sayı durumu nasıl oldu?Anladım benim eşim oldu da bizim de ileri hızda sıkıntı halaa
Eşinize havuç suyu kürü uygulayın benim eşim 15 gün falan içti sadece %5ten %10a yükseldiAnladım benim eşim oldu da bizim de ileri hızda sıkıntı halaa
Siz yılmadan keçiboynuzunu uygulayın bence Allah’ın izniyle işe yarayacaktır.Bizim de varikosel illetimiz var . Bizde yaklaşık 45 gündür keçiboynuzu kürü yapıyoruz yalnız eşim 1 ay önce amwliyat oldu bakalım süreci göreceğiz .ameliyattan önceki sonucu atıyorum morfoloji çok sıkıntı inşallah düzelir
Keçiboynuzu kürünü 15 gün uyguladıktan sonra ameliyat için yine test vermemiz gerekti verdik. Sayı 11 den 13 e yükselmiş toplam hareket 6 dan 50 lere yükselmişti . Ameliyattan sonra beklemedeyiz bakalım inşallah bende olumlu Ya ot alıp yazarım buralara bu aradan promen k kullanmaya başladı eşim 15 gündürSiz yılmadan keçiboynuzunu uygulayın bence Allah’ın izniyle işe yarayacaktır.
Düzelir Allah'ın izniyle moralinizi yüksek tutun diğer değerleriniz güzel ml deki sayıda birazcık artar süper olur :)Bizim de varikosel illetimiz var . Bizde yaklaşık 45 gündür keçiboynuzu kürü yapıyoruz yalnız eşim 1 ay önce amwliyat oldu bakalım süreci göreceğiz .ameliyattan önceki sonucu atıyorum morfoloji çok sıkıntı inşallah düzelir
Sadece havuç kürü müEşinize havuç suyu kürü uygulayın benim eşim 15 gün falan içti sadece %5ten %10a yükseldi
Sayı ameliyat öncesi 90 mlyn du ameliyat snrası 3 ay sonra hiçbir takviye kullanmadan yine 90 mlyon ileri hareketi % 4 dü ameliyat öncesi ameliyat sonrası %0 şuan da %2 onu yükseltmeye çalışıtoruz şuan sayımız da 100 mlynPeki sayı durumu nasıl oldu?
Bizim de ileri hareket sorunumuz var nasıl yüksekteceğiz acabaSayı ameliyat öncesi 90 mlyn du ameliyat snrası 3 ay sonra hiçbir takviye kullanmadan yine 90 mlyon ileri hareketi % 4 dü ameliyat öncesi ameliyat sonrası %0 şuan da %2 onu yükseltmeye çalışıtoruz şuan sayımız da 100 mlyn
Bize doktor proxeed verdi onu kullanıyoruz şuan yanında keçiboynuzu özü bal polen karışımı veriyorum ama ne yapacağız artmasıiçin bi bilsem de hemen artsa keşkee siz takviye olarak birşey kullanıyor musunuzBizim de ileri hareket sorunumuz var nasıl yüksekteceğiz acaba
Benim eşim de içiyor sigara malesef ama azaltabildi sadece bırakamıyorArkadaşlar rabbim neylerse güzel eyler. Sayınızda problem varsa , keçiboynuzu kürü , hareket hızında sorun varsa havuç suyu. Hiç yılmadan her gece yapın bence Allah’ın izniyle düzelme olacaktır. Bu süreçte gebelik daha hızlı oluşması için ovulasyon testini kullanın derim şansınız daha da artar.. tabi eşinizin beslenmesine de dikkat etmesi gerekiyor. Sigara çok etkiliyor malesef benim eşim vazgeçemedi şu illetten. Belkide daha da etkisini görecektik ama malesef bırakmıyor..
Doktorun verdiği bir ilaç var mı pekiOnların kullandık hız kesinlikle artması bizde yavaş olan arttı sadece
Sadece proxeed plus vermişti işte yarın gideceğiz doktora bakalım hız için ne diyecek bir şey verecek miDoktorun verdiği bir ilaç var mı peki