• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keçe kelebekli mobil

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.177
34
358
keçeden kelebekler kesip,kızımın odasına mobil yaptım.
ya da sarkaç,dönence adına her ne deniyorsa :)

DSC05181.JPG

DSC05182.JPG

DSC05183.JPG

DSC05185.JPG

DSC05187.JPG

♫♪ Tiryaki Hobi ♪♫: Kelebekler kızımın odasına kondu

Ayyy süper olmuş.opuyorumnanaktan

Bende yapabülürmüyümkieyvahedigeldismile

Bi yürü git ya yapıp yapıp koyuyosun,demiyosunki beceren var beceremeyen var bebeli var yaşı geçmiş teyzeler var-ismi lazım değil başharbi kuzu-ayıptır günahtır be kızım..Seni hiç sevmiyim:mymeka:
Ayrıca kuzu sarma sen yapamazsın gözlerin görmez,ellerin titrer.Muhahhhaaaa:roflol:

Ayyy süper olmuş.opuyorumnanaktan

Bende yapabülürmüyümkieyvahedigeldismile

sanmam :delphin:

Bi yürü git ya yapıp yapıp koyuyosun,demiyosunki beceren var beceremeyen var bebeli var yaşı geçmiş teyzeler var-ismi lazım değil başharbi kuzu-ayıptır günahtır be kızım..Seni hiç sevmiyim:mymeka:
Ayrıca kuzu sarma sen yapamazsın gözlerin görmez,ellerin titrer.Muhahhhaaaa:roflol:

size ilham olsun diye böcükcüm :jeyyar:
niyetim gayet masumane :melek bhk şeysi:

Ağzını kırarım senin Güllüalsanaalsanasmile

Bu akşam yapacaktım ama sizin inadınıza yapmıycam ulen:yalandan kim ölmüş smilesi: :delphin:

süpersiniz ya kaydirigubbakcemile2

cok guzel olmus cnm bende yapmayı dusunmuyor degılım sımdı gordukten sonra :asigim:

Back
X