• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keçe Çılgınlığı :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi N&A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

N&A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
466
0
96
35
Kocaeli
Bu aralar bir keçe merakım tuttu anlatamam. aklıma gelen herşeyi yapıyorum yaptıklarımı sizlerlede paylaşmak istedim çok fazla resim yok elimde ancak olanları koyuyorum :)

Son düzenleme:
öncelikle seni tebrik ederim hepsi birbirinden güzel olmuş canım,bide birşey sorucam keçeleri nerden alıyorsun tam olarak pahalılarmı şimdiden teşekkür ederim

aynı soruyu bende sorucam. nerden alıyosun ve fiyatı nedir? çok tatlı olmuşlar çok beğendim ellerine sağlık :nazar:

öncelikle seni tebrik ederim hepsi birbirinden güzel olmuş canım,bide birşey sorucam keçeleri nerden alıyorsun tam olarak pahalılarmı şimdiden teşekkür ederim

çok teşekürler canım. yok öle pahalı bişey değil tabaka halinde satılanlardan alıyorum ben kalın olanları 3tl ince olanları 2tl ye alıyorum. tuhafiye tarzı yerlerde satılıyor bulmasıda çok zor değil artık.

eline sağlık canım:34:

Abeslang kitap ayraclarindan bende yapacagim ozendim :-D
Anaokulu ogretmeni olunca bir suru kalip oluoyr insanin elinde degerlendireyim :-D

Abeslang kitap ayraclarindan bende yapacagim ozendim :-D
Anaokulu ogretmeni olunca bir suru kalip oluoyr insanin elinde degerlendireyim :-D

daha farklı kitap ayraçlarıda var aslında ama hepsinin resmini koymaya fırsatım olmadı. ataş ile yaptıklarım var resimdeki baykuşu yada onun gibi küçükleri figürleri dikiyorum ataşa onlarda çok şirin oluyor bir tanede öle dene bence canım kolay gelsin ^_^

Kitap ayraçlarından ben de yapmak istiyorumm :3: Eline sağlık çok güzeller

Back