ben bılsemde ıstemıyom tatıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama kk yı komple tatıle yollarsa belkı gıderımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kazen serısınden besıncı eser kk tatıldekaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi:önce kim bilirse ona verır bence hemıde 7 gun super ya turkbayragi
ben bılsemde ıstemıyom tatıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama kk yı komple tatıle yollarsa belkı gıderımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kazen serısınden besıncı eser kk tatıldekaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi:
artık ne olurdu dusun hayal gucunle bocugummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla kar ya hepımızı yollasın ne eglenırdeık 7 gun he orayı katardık bırbırıne super ya:lepi:
Bu da sevdiğim karelerden henüz işlenmedi ham hali ile paylaşayım....
Acaba bu kare nereden ?
Bulunduğum yerin madeni meşhur, 2 hamburger yedim. Otele sinirlendim bahçesine çadır kurdum.
hımm, eskişehir'desiiin. meşhur madeni lületeşı. ee meşhur yiyeceği olmadığı içinde, hamburger yedin. hadi bildin de:sm_cool:
bu mezar tası degılde baska bısı olmasın...
arkada agaclık bolgede sol kısımda kırmızı semsıyenın altındakı 3 kısı kım ?..
semsıye fılan olduguna gore denız kenarında bı yer burası..ama bu tas eskı bı cesmeye cok benzıyoCADIARZUCADIARZUCADIARZU
maden koyu olabılırmı?..
aydındasın?..
Bulunduğum yerin madeni meşhur, 2 hamburger yedim. Otele sinirlendim bahçesine çadır kurdum.
hımm, eskişehir'desiiin. meşhur madeni lületeşı. ee meşhur yiyeceği olmadığı içinde, hamburger yedin. hadi bildin de:sm_cool:
nası meşhur yiyeceği yokmuş şehrimin... :mymeka:
en meşhur yiyeceği çiğbörektir Eskişehirimin..
ayrıca burası Eskişehir değil...
olsa kesin bilirdim...
ıncelemeye aldımda aydın bence orası ve kararlıyımdakaydirigubbakcemile3pompişim naptın sen ya:)))dedektif gibisin valla sorulara bak:)Şeniz
kazen bey selçuk-efes antik kent taraflarında olabilirsiniz yada antalya civarlarında.çok çelişkili bilgiler verdiniz herkesin kafası karıştı?nazilli-aydın taraflarındada bu mezara benzer tarihi yapıtlar var ama gerçekten bu tasvirlere şapka çıkartılır...ipuçları biraz birbirinden uzak...bakalım bildim mi?
biricik ben balıkesir demiştimlmaz:
kaydirigubbakcemile5balıkesirse birlikte çıkarız tatilezemuszemus
nası meşhur yiyeceği yokmuş şehrimin... :mymeka:
en meşhur yiyeceği çiğbörektir Eskişehirimin..
ayrıca burası Eskişehir değil...
olsa kesin bilirdim...[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?