• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazen Wanted!

Bulunduğum yerin madeni meşhur, 2 hamburger yedim. Otele sinirlendim bahçesine çadır kurdum.

Hayır Türkiye'deyim ama yarın bakalım nerede olacağım...

Bor un madeni ünlüdür ama bide derler hani Geçti Bor un pazarı sür eşeği Niğde ye [hani eşek karesi]

Bugün poyraza var ve tahminler benim geçtiğim yerlere sorum şu anda nerede olduğum. : )

Güzel sorular sorun 1 hafta burada kalacağım.... Sanki bulursunuz :)

ohoo bu kadarcık ipucuyla bulmak içinkafamçokkarıştı müneccim olmak lazım. en azından bilinen cevapları belirtirsen, hangi yöne doğru gittiğini anlamaya çalışırızyerimseniben

Bugün poyraza var ve tahminler benim geçtiğim yerlere sorum şu anda nerede olduğum. : )

Güzel sorular sorun 1 hafta burada kalacağım.... Sanki bulursunuz :)
sana bı çıp taksaymısız bılırdık yanı kazen oyle bısı soruyonkı !...
en azından de bakım turızmı nasıl bı yer?..
nesı meshur?..
nasıl gıttın ?..
nasıl bı yerde kalıyosun?..eh hıc yokdan resımlerde az ıp ucu verkı bulalım

Knidos, Muğla’nın Datça ılçesi’nde, Reşadiye Yarımadası’nın ucunda bulunmaktasın bence...

esssssss.png

bak bence burdasın kazen..tam resımdekı kareler uyuyo sımdı kaydirigubbakcemile3
Knidos, Muğla’nın Datça ılçesi’nde, Reşadiye Yarımadası’nın ucunda bulunmaktasın bence
şimdi su tekneden bıze yazıyosun ...

Coğrafyanız çok zayıf ve güzel sorular bulamadınız : )

500 km geriden bir kare daha...

Hiçbir müdahale yoktur özel filtre ile gün batımında çekilmiştir.

img4953u.jpg

ders: cografya
konu:kazen nerde?..
nerdesın bılmem ama o paraşütte ben olmak ısterdım..

valla kazen resimler harika öncelikle seni tebrik etmeliyimalkisalkisalkissen yoksa fethiyedemisin benim arkadaşım da orda bana resimleri yollamış bu resme çok benziooooohihoyyyt

kazen hangımızın soyledıgıne daha yakın yerlerdesın onu sole barı dedın ya gectıgım yerlerı tahmın etmıssınız dıye zemuszemus

eşşeğin üstündeki senmisinnn-tatlicadiarzu-

Kazen değil.Sanırım o eşşeğe bindiğinde ayağı yere değiyordur.Aslında , o boyla ve kiloyla eşeğe binmese daha iyi olur bence.kafamçokkarıştı
Bilgiler için teşekkür ederim.Meke Gölü 8 senedir gittiğim eşimin memleketindeymiş.Şaşırdım.Ben hiç duymadım bile.Öğrenmem iyi oldu.:lepi:

kazennnn solesen hangısı daha yakın bulurduk hemencık

Son düzenleme:
7492.jpg

Kala kala bu kalmış yurdumda....

Hangi döneme ve kimlere ait bu mezar ?

Sizce bu medeniyet nerede yaşamış ?

Tabi siz gene bu satırları okurken ben çadırıma gider ve yatarım ....

yarın 240 km daha yolum var ....

Şimdi en baştan gidersek.Konya meke gölünden sonra Isparta üzerinden Fethiyeye gitmişsiniz.Yukardakş foto ordan sanırım LıKYAlılara ait Patarada.Sonra babadağında bir fotonuz var ve sonrasında yani şimdi ordan 500 km uzaklıktaysanız ESKıŞEHıRDESıNıZ.

Son düzenleme:
Back