• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazen Wanted!

hediye dedim diye fotolarıda koymuyorsun ama kazen :((

hadi vazgeçtim hediyeden o güzel resimleri paylaşırmısın lütfen

gidemediğim için görmekle yetiniyorum çünkü

senin hakkınıda yememek lazım usta fotoğrafçılar gibisin maşallah gözüm doyuyor net çekimlerinle:))

Kazenin bize uğramasına çok sevindim . Kardeşim, Oğlum gelecek gibi telaşlandım, sevindim. Uğurlarken bir o kadar hüzünlendim.
Bizi hatırladığı, değer verdiği için teşekkür ederim.

Kazenin bize uğramasına çok sevindim . Kardeşim, Oğlum gelecek gibi telaşlandım, sevindim. Uğurlarken bir o kadar hüzünlendim.
Bizi hatırladığı, değer verdiği için teşekkür ederim.

yeşilim çok sevindim senin adına canımkaydirigubbakcemile5

ahhhhhhh bende beklerdim turu yarım kesmeseydi umutluydum böyle bir süprizi inan ben kendi adıma bekliyordum

egeye yaklaşsaydı belirtecektim bu beklentimi

gerçekten saygı duyduğum bir insanı ağırlamak büyük onur olacaktı benim için

senin hislerini yaşamak isterdim ve en azından senin mutluluğun bile bana gelmiş gibi mutlu etti inan :1hug:

Evet özümbüşçüğüm sürpriz yaptı bize, sanırım her zaman sürprizlerine devam edecektir. :):) Veeeee herşey gönlünce olsun

Evet özümbüşçüğüm sürpriz yaptı bize, sanırım her zaman sürprizlerine devam edecektir. :):) Veeeee herşey gönlünce olsun

bu süprizden nasipleniriz inşallah birgün :))

amin yeşilim herkesin gönlünce olsun dilediği herşey inşallah:Saruboceq:

Yeşilim Ablam ve Sevgili Eşi,
Gösterdiğiniz konukseverlik için çok teşekkür ederim. Ne yediğimizin detayına girmeyeceğim 2 tabak yedim ama ayıp diye 3. yü isteyemedim...

kazen hoşgeldin bende az kalsın korsanlar tarafından kaçırılma ihtimali üzerine bişiler yazacaktım opuyorumnanaktan

Kazen, size teklif ettim üçüncüyü istemediniz....Teyzem de hazırlanmıştır gidince yemezsem bozulur dediniz:):) Halbuki 3. 4. tabağa sevinirdim. Anneler, Ablalar ısrar eder ya "Ye, ye" Kızmayın diye ısrar etmedim. Siz görürsünüz öbür gelişinizde ısrar neymiş, ayıp neymiş.:):) Afiyet olsun. Her zaman bekliyoruz

ahh kazen bey geçmiş sayfalarda bende yazmış idimm bursayada uğrarsanızzzz beklerim en azından bi acı kahvemizi içirirm demiştimmm
ama siz bursayada bizede uğramadınızzzzz :(((((

kazen dönmüş demek
o güzel tatilden sonra bizler çekilmeyiz ya neyse,eli mahkum uğraşacak:umursamaz:

Bu da sevdiğim karelerden henüz işlenmedi ham hali ile paylaşayım....

Acaba bu kare nereden ?

img4682p.jpg

sayın kazen bu kare nereden çok merak ettim ziyadesi karedeki aksesuarlara bayıldım alamak istiyorum :1rolleyes: rica etsem neresi oldugunu söylermisiniz..

sayın kazen bu kare nereden çok merak ettim ziyadesi karedeki aksesuarlara bayıldım alamak istiyorum :1rolleyes: rica etsem neresi oldugunu söylermisiniz..

Kaş'tan bir kare ama rakamlar pahalı geldi bana en ufak lamba 110 TL'den başlıyordu : (

bende fotografı çekmekle yetindim ama çok güzellerdi...

güzel bir tatil yapmisin kazen, Allah icine sindirsin
ne diyelim darisi basima:Saruboceq:

kazen celebi diyebiliriz sanirim:lepi:

deniz_25710 misir carsisindada var..belki fiyatlar daha uygundur
ahh trabzondaymissiniz.. olsun istanbul ihtimaliniz kastan daha muhtemeldir belki
ben tabi öylece cekmistim cep telefonumla

Kaş'tan bir kare ama rakamlar pahalı geldi bana en ufak lamba 110 TL'den başlıyordu : (

bende fotografı çekmekle yetindim ama çok güzellerdi...

çok çok güzeller hemde opuyorumnanaktan

deniz_25710 misir carsisindada var..belki fiyatlar daha uygundur
ahh trabzondaymissiniz.. olsun istanbul ihtimaliniz kastan daha muhtemeldir belki
ben tabi öylece cekmistim cep telefonumla

kaş takiler daha bi orijinal duruyor acaba resimden dolayımı çekimde kullanılan makine farkımıdır ki :sinifsinif:

istanbullu hanımlarr mısır çarşısında ne kadardır bilen var mı =)

off kazen off gezdin gördün aklımı oralarda bıraktın :olmaz:

Back