• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kazen Wanted!

önce kim bilirse ona verır bence hemıde 7 gun super ya turkbayragi
ben bılsemde ıstemıyom tatıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama kk yı komple tatıle yollarsa belkı gıderımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kazen serısınden besıncı eser kk tatıldekaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi:

valla bence akdenizde ama çok bilinen yerlerde değil..keçiboyuzu gnelde akdeniz iklimde yetişen bir ürün..artı pasaporttan söz etmiş..sallamaca olcek amma acaba hatay taraflarında mısınız..

aman kazen abı ya uyku tutmadı nersı dıye dusunmekten valla he işe gıtcem sabah bıde

ben bılsemde ıstemıyom tatıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama kk yı komple tatıle yollarsa belkı gıderımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kazen serısınden besıncı eser kk tatıldekaydirigubbakcemile3:lepi::lepi::lepi:

valla kar ya hepımızı yollasın ne eglenırdeık 7 gun he orayı katardık bırbırıne super ya:lepi:

valla kar ya hepımızı yollasın ne eglenırdeık 7 gun he orayı katardık bırbırıne super ya:lepi:
artık ne olurdu dusun hayal gucunle bocugummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kk otelıne hoşgeldınızzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tum hızmetler 7/24 hızmetınızdedır..kaydirigubbakcemile3
lutfen eslerınız cocukarınız herseyınızı gerıde bırakın burası stres atma lobısıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu da sevdiğim karelerden henüz işlenmedi ham hali ile paylaşayım....

Acaba bu kare nereden ?

img4682p.jpg

iznik' mi acep ki? ne biliim oranın da üzümü meşhur, çini tarzı şeyler falan:uhm:

Bulunduğum yerin madeni meşhur, 2 hamburger yedim. Otele sinirlendim bahçesine çadır kurdum.

hımm, eskişehir'desiiin. meşhur madeni lületeşı. ee meşhur yiyeceği olmadığı içinde, hamburger yedin. hadi bildin de:sm_cool:

biricik ben balıkesir demiştim :olmaz:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCADIARZU

izmir bergamada demiştim ama hem orda altın madenide var zeytinde var inşallah bilmişimdir:kedi:

bu mezar tası degılde baska bısı olmasın...
arkada agaclık bolgede sol kısımda kırmızı semsıyenın altındakı 3 kısı kım ?..
semsıye fılan olduguna gore denız kenarında bı yer burası..ama bu tas eskı bı cesmeye cok benzıyoCADIARZUCADIARZUCADIARZU
maden koyu olabılırmı?..
aydındasın?..

pompişim naptın sen ya:)))dedektif gibisin valla sorulara bak:)Şeniz

Bulunduğum yerin madeni meşhur, 2 hamburger yedim. Otele sinirlendim bahçesine çadır kurdum.

hımm, eskişehir'desiiin. meşhur madeni lületeşı. ee meşhur yiyeceği olmadığı içinde, hamburger yedin. hadi bildin de:sm_cool:

nası meşhur yiyeceği yokmuş şehrimin... :mymeka:
en meşhur yiyeceği çiğbörektir Eskişehirimin..
ayrıca burası Eskişehir değil...
olsa kesin bilirdim...

kazen bey selçuk-efes antik kent taraflarında olabilirsiniz yada antalya civarlarında.çok çelişkili bilgiler verdiniz herkesin kafası karıştı?nazilli-aydın taraflarındada bu mezara benzer tarihi yapıtlar var ama gerçekten bu tasvirlere şapka çıkartılır...ipuçları biraz birbirinden uzak...bakalım bildim mi?

pompişim naptın sen ya:)))dedektif gibisin valla sorulara bak:)Şeniz
ıncelemeye aldımda aydın bence orası ve kararlıyımdakaydirigubbakcemile3
ponpişin sana cekmıs dadlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bulucaz ya ıllahı cevabıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya Türkiye nin batı kısmında olunca bilme şansım azalıyoo
azcıkta doğuya gelsenizzzz:roflol:

kazen bey selçuk-efes antik kent taraflarında olabilirsiniz yada antalya civarlarında.çok çelişkili bilgiler verdiniz herkesin kafası karıştı?nazilli-aydın taraflarındada bu mezara benzer tarihi yapıtlar var ama gerçekten bu tasvirlere şapka çıkartılır...ipuçları biraz birbirinden uzak...bakalım bildim mi?

canım antalya olamaz.antalya'nın antik kentlerini en az 2 şer kere gitmişimdir(eşim çok meraklıdır da) ama izmir tarafıysa orayı bilmem.....

nası meşhur yiyeceği yokmuş şehrimin... :mymeka:
en meşhur yiyeceği çiğbörektir Eskişehirimin..
ayrıca burası Eskişehir değil...
olsa kesin bilirdim...[/B]

ooo ben çiğböreğinizi nasıl unuttum sizin:çok üzgünüm:
ama ben resmin olduğu yeri değil, o anda nerede olduğunu tahmin etmeye çalıştım.:dilcikar: hani dedi ya :yayınladığım her kareden kilometrelerce uzakta olacağım diye. ben o resimlerin iznikte çekilmiş olabileceğini, ve o mesajı yazdığı anda da eskişehirde olabileceğini düşündümbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
Back