• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kazen kendini göstermeli mi,göstermemeli mi?

kazen kendini göstermeli mi?

• göstersin;böyle bir siteyi kuran akıllı adamı merak ediyorum..

OY: 331 69,2%
  • göstermesin;ne merak etcem beee..

OY: 54 11,3%
  • ilgilenmiyorum

OY: 93 19,5%

• Ankete Katılan
    478
kazeni görmek demek onun fikir ve düşüncelerini anlayabilmek ve uygulayabilmek demekdir o bu vatanın bağrından çıkmış , varını yoğunu türk kadınlarına adamış eşsiz bir insadııır..
varlığı kadınlar kulübüne armağan olsun:enbuyukkk:.. (tamam abarttım) sırnaşık şey

ya yok ya valla abarılacak biri değil hee,:delphin:
bi kerem kara kuru ,bi dudağı yerde bi dudağı gökte, boyu 1.50 ile 190 arası, hafif göbekli ama biraz fit, saçları biraz dökülmüş ama arkaya taranabiliyo, sakallı ama bıyıklıda hatta favorileride var, bi gözü mavi bi gözü kahverengi ,gözlüklü ama arada lens takıyo, bir bacağı kısa, kolunun biri çok uzun,siyah saçlı arada röfle var ama biraz beyazlamış,uzundan kısa kısadan uzun,sert bakışlı, munis yüzlü, sempatik gibi ama adamı vurdumu devirecek gibi duruyo,akıllı gibi görünüyor ama bu kulübü kurduğuna göre görünüşü yanıltabiliyo şakkıdı

bu tarifden sonra hala kafası karışmayan varsa itina ile kafa karıştırılır:delphin:
bi insan bu kadar güzelmi tarif edilir ALLAHIM
koazimadoyla antonyo banderas birazda hitler karışımı gibi bişey desene:uhm:

geçen bı arkadaş kazenın yağlı saçlı(ıyyyykkkkkkkk)
şişman ve göbeği 3üz hamıle göbeğini aratmayan..
1.60 cm boyu olan bırı olabliceği için kendını göstermıyo heralde dedı..
biz toplu halde koptuk..

Aslında merak ediyorum bi resim olsa fena olmaz ama
Avatardaki arıda iyi be :1rolleyes:
yani gizemli kalması daha iyi gibi :sm_confused:

:enbuyukkk::enbuyukkk::nazar:

bence bu insan çok abartılı yakışıklı karizmatik falan değil.. elbette bu bir ihtimal..
ama bence çirkin kara kısa boylu biri:roflol:

bendee merak ediyorum kazen i ama ona saygı duyuyorum kendini göstermemesinin mantıklı nedenleri vardır bence
ama görsekte olurrrr görmesektteeee o bizim kazenimizzzzzturkbayragi

ilgilenmiyorum şıkkını seçtim ilgilenmemekten kastım merak içinde değilimşakkıdı görünce başım göğe ermiyceğine göre....:1closedeyes:

kazen abi kendini profilde böyle anlattı:agresif,ukala falankaydirigubbakcemile3
bende kimmiş benden daha agresif mış merak ettimkaydirigubbakcemile3

bence göstersin çok merak ediyorum biraz meraklıyımdırda:utangac: hatta curly de göstersin kendini

ben kendisini gördüm :icecream::icecream:
kazen işte merak edilecek bi yanı yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X