• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kazen kendini göstermeli mi,göstermemeli mi?

kazen kendini göstermeli mi?

• göstersin;böyle bir siteyi kuran akıllı adamı merak ediyorum..

OY: 331 69,2%
  • göstermesin;ne merak etcem beee..

OY: 54 11,3%
  • ilgilenmiyorum

OY: 93 19,5%

• Ankete Katılan
    478
Bakın ben size Kazen'i tarif edeyim:

Bir buçuk metre boyu var türlü türlü huyu var,
Biraz kel biraz göbekli,
Selülitleriyle buruşuklukları yüzünden estetik bölümünü icat etti,
Yaşı kemale ermiş,bunamaya az kalmış,
arada dellenen,sakin biriymiş gibi rol kesen,
Sitede kükreyip geçtiği topikleri sindiren,
Adı Kazen soyadı Diktatör

Hakkınızı helal edin,yazdıklarımdan sonra Taksim Meydan'ında sallandırılırım ben:Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy çok güldüm yazıya yaa sen çok yaşa mune'cim
yok kız korkma kazen senı asarken biz ipi keseriz caktırmadan :teselli:

Göstersini işaretledim görmekte isterim merak var ya kaydirigubbakcemile3
Ama göstermemsi daha iyi olur yöneticilerin çokta ortaya çıkmaları taraftarı değilim... :1closedeyes:

size hayalimdeki kazen tipini anlatayım..
kısa boylu,göbekli,top sakallı,hafif seyrek saçlı..
tatlı sert hafiften karizma biri...

Biraz kel biraz göbekli,

Hakkınızı helal edin,yazdıklarımdan sonra Taksim Meydan'ında sallandırılırım ben:Saruboceq:

beni gören 3-4 üyeden biri olarak çok güzel tarif.....

gerenk yok bence ortaya çıkınca karizma çökebilir
bi örnek veriyim şimdi kadir çöpdemiri bilirmisiniz
o ilk radyoda dj olarak çıkıyordu adamda bir hava bir hava kimse yüzünü görmemişti
sonra adama yoğun bir baskı yüzünü görmek istiyoruz diye adam baskılara birde tv nin cazibesine dayanamadı sonra poff müthiş bir hayal kırıklığı ne alaka derseniz valla kendine güveniyorsa çıkabilir
hayran kitlesinde bir azalma olabilir yanii
hala aynı fikirdeyim

Biraz kel biraz göbekli,

hah tamda düşündüğüm gibi zaten ben deny devito tipte birini gözümde canlandırmıştım

bu bölüme ilk defa girdim.yav bu siteyi kuran kazen erkekmiymiş.şaşırdım.bravo tebrik ediyorum...ee görelim tabiki şimdi iyice merak ettim.....bende görcem bende...

ay ben kazenı gordum yaw kaydirigubbakcemile3 aslında resmı vardı cekılen resımlerde arada cıkmısdı yemek yer ıken kermesde ama resım nerde allah bılır burdakı hıc bı tarıfe uymuyo bence :) ben tarıf etsem sıte sahıbı banı basar bana kaydirigubbakcemile3 nese gercekde uzun boylu yapılı sacları azcık beyaz ve spor gıyınen bırı ıdı..tabı bı sene once :) sımdıkı halını bende bılmıyom bı bulusmamıza katılsan kazen harıka olur valla :)

kazeni görmek demek onun fikir ve düşüncelerini anlayabilmek ve uygulayabilmek demekdir o bu vatanın bağrından çıkmış , varını yoğunu türk kadınlarına adamış eşsiz bir insadııır..
varlığı kadınlar kulübüne armağan olsun:enbuyukkk:.. (tamam abarttım) sırnaşık şey

ya yok ya valla abarılacak biri değil hee,:delphin:
bi kerem kara kuru ,bi dudağı yerde bi dudağı gökte, boyu 1.50 ile 190 arası, hafif göbekli ama biraz fit, saçları biraz dökülmüş ama arkaya taranabiliyo, sakallı ama bıyıklıda hatta favorileride var, bi gözü mavi bi gözü kahverengi ,gözlüklü ama arada lens takıyo, bir bacağı kısa, kolunun biri çok uzun,siyah saçlı arada röfle var ama biraz beyazlamış,uzundan kısa kısadan uzun,sert bakışlı, munis yüzlü, sempatik gibi ama adamı vurdumu devirecek gibi duruyo,akıllı gibi görünüyor ama bu kulübü kurduğuna göre görünüşü yanıltabiliyo şakkıdı

bu tarifden sonra hala kafası karışmayan varsa itina ile kafa karıştırılır:delphin:

Ya şimdi bana "işte birinin daha jetonu düştü. Bu bilmem kaçıncı şaşkın" diyeceksiniz ama ben yine de söylemeden duramayacağım.

AAAAAA KAZEN ERKEK MİYMİŞ?
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Gerçi bu kadar banlarım banlarım diyen bir kadın olmazdı heralde?

kazeni görmek demek onun fikir ve düşüncelerini anlayabilmek ve uygulayabilmek demekdir o bu vatanın bağrından çıkmış , varını yoğunu türk kadınlarına adamış eşsiz bir insadııır..
varlığı kadınlar kulübüne armağan olsun:enbuyukkk:.. (tamam abarttım) sırnaşık şey

ya yok ya valla abarılacak biri değil hee,:delphin:
bi kerem kara kuru ,bi dudağı yerde bi dudağı gökte, boyu 1.50 ile 190 arası, hafif göbekli ama biraz fit, saçları biraz dökülmüş ama arkaya taranabiliyo, sakallı ama bıyıklıda hatta favorileride var, bi gözü mavi bi gözü kahverengi ,gözlüklü ama arada lens takıyo, bir bacağı kısa, kolunun biri çok uzun,siyah saçlı arada röfle var ama biraz beyazlamış,uzundan kısa kısadan uzun,sert bakışlı, munis yüzlü, sempatik gibi ama adamı vurdumu devirecek gibi duruyo,akıllı gibi görünüyor ama bu kulübü kurduğuna göre görünüşü yanıltabiliyo şakkıdı

bu tarifden sonra hala kafası karışmayan varsa itina ile kafa karıştırılır:delphin:

allahım sana geliyorum :a015: :a015:

Back
X