Anket Kazen kendini göstermeli mi,göstermemeli mi?

kazen kendini göstermeli mi?

• göstersin;böyle bir siteyi kuran akıllı adamı merak ediyorum..

OY: 331 69,2%
  • göstermesin;ne merak etcem beee..

OY: 54 11,3%
  • ilgilenmiyorum

OY: 93 19,5%

• Ankete Katılan
    478
Üstüne düşüp de gururlandırmamak lazım bence..mirmirmirmir nuahaha
Zaten gezi düzenleniyordu ya oraya gelmeyecek miydi kızlar şipşak çeker fotosunu koyar biz de görürüz o zaman Kazen kişisini..Tabi yerine başkasını gönderme ihtimali de var, (yakışıklı olaraktan).
Sonuçta ismi cismi belli değil :sm_confused::1closedeyes:

şimdi kazen kimdir nedir ne değildir?
kazenmidir kazen abimidir kazen beymidir?
şişkomudur zayıfmıdır bıyıklımıdır bıyıksızmıdır kelmidir topalmıdır?
şimdi üyesi olduğum sitenin sahibini tanımak isterim ona göre muhatap olayım yanı:)
bi bakıma ev sahibimiz kendisi...
bugüne kadar ortaya çıkmadığı kabahat terbiyesizliktir diyorum ben:)))))))klava:delikafadulden

Bence gostermesin..Dusunseniz bu kadar uyesi olan bir sitenin sahibi resmini koyuyor acaba bir daha yolda rahat yuruyebiliyormu...?
Yolda durdurup ben neden banlandim sitede su oyle olsa bu boyle diye derdimizi falan dokermiyiz yol ortasinda yada birbirimizi cekistirip "aaa Kazen degil mi o " diye her gittigi yerde yakalanma riskinimi ayyuka cikartiriz... Attigi her adimdan haberimiz olur valla....naniknanik naniknanik naniknanik

bu yoruma katılıyorum ++ olarak merak etmiyorum kendi bilir gösterir yada göstermez-tatlicadiarzu-

Siz ne derseniz deyin zaten kendini gostermeyecek : ):icecream:

bencede:smiley-cool:

Bence göstersin artık kendini hatta kk ana sayfasını açtığımız zaman site kurucusu olarak fotoğrafı bilem olsunhihoyyyt

Siz ne derseniz deyin zaten kendini gostermeyecek : ):icecream:

zeytinyağlı dolma bile kandırmazmıki??:çok üzgünüm:
Bence göstersin artık kendini hatta kk ana sayfasını açtığımız zaman site kurucusu olarak fotoğrafı bilem olsunhihoyyyt

dimi?kaydirigubbakcemile5
şöyle çarşaf gibi,ilk onu görelim.resminin altındada siteye giriş yazsa
delikafadulden

bırakın hayellerimizdeki gibi karizmatik ve cool kalsın:lepi:
kendisini görünce şok olmaktan korkuyorumkaydirigubbakcemile

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldençok etkileyici doğrusu tabi bukadar kadınla uğraşırsa sonu böyle olur allah yardımcısı olsun en iyisi biz onu mutfakta birimi var hatunlarına teslim edelim

oylar 128 oldu................
bende cok merak edıyorum bencede göstersın kendını yani...........
bu merak nereye kadar................

Bakın ben size Kazen'i tarif edeyim:

Bir buçuk metre boyu var türlü türlü huyu var,
Biraz kel biraz göbekli,
Selülitleriyle buruşuklukları yüzünden estetik bölümünü icat etti,
Yaşı kemale ermiş,bunamaya az kalmış,
arada dellenen,sakin biriymiş gibi rol kesen,
Sitede kükreyip geçtiği topikleri sindiren,
Adı Kazen soyadı Diktatör

Hakkınızı helal edin,yazdıklarımdan sonra Taksim Meydan'ında sallandırılırım ben:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…