• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kazen kendini göstermeli mi,göstermemeli mi?

kazen kendini göstermeli mi?

• göstersin;böyle bir siteyi kuran akıllı adamı merak ediyorum..

OY: 331 69,2%
  • göstermesin;ne merak etcem beee..

OY: 54 11,3%
  • ilgilenmiyorum

OY: 93 19,5%

• Ankete Katılan
    478
bence gostermesin gizem herzaman guzeldir:)bende cok merak ediyorum kendilerini ama yinede gizemli kalsin.

ligilenmiyorum cismini görmeye ne gerek var...siteyi yönetsin yeter

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......kazenn erkek miii valaha bilmiyodum ben bunuuu ayy inanmıyorum ve siteyide o kurmuşş alahım yaa okadar zmandır bu sitedeyimm vee bunları bilmiyorumm :1no2:...
valla bendee çok mrk ettim şimdiii gösterr kensini kazenn abiii:):)

gezıde olabılecekse göstermesınde de bı sorun olmaz dıye tahmın edıyorum tabı maske takmayı falan düşünmuyosa gezıde..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......kazenn erkek miii valaha bilmiyodum ben bunuuu ayy inanmıyorum ve siteyide o kurmuşş alahım yaa okadar zmandır bu sitedeyimm vee bunları bilmiyorumm :1no2:...
valla bendee çok mrk ettim şimdiii gösterr kensini kazenn abiii:):)

merak etme canım yalnız değilsin bende bilmiyordum erkek olduğunu.

ama göstersin kendini bende merak etti şimdi

çık çık çık çık çık ortaya çıııık
hiç saklanma orda burda, sen ortaya çııık

şarkısı geldi aklıma:sm_cool:

istemem göstermesin hayallerin yıkılığı an olur o an kanımca:delphin:
ne hayalim varsa artık -tatlicadiarzu-
bence 170 boylarında cılı bir tüp buradaki gibi sinir bişey e değil aksine çok mülaim
ama bizle başa çıkabilmek için huysuz tiplemesi yapıyorkaydirigubbakcemile
aha bu dediklerim çıkarsa nolacak adamın karizma yerlerde o andan sonra buradaki hiç
bir üyeye diktatörlük yapamaz oyüzden de kazen asla kendini göstermez anasım benden demesikaydirigubbakcemile3

kazen bence bizim hamdi beyimiz
tabiki göstermesinsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bi kere hamdi bey, kazen'den sonra çıktı! :dilcikar: o yüzden hamdi bey bizim kazenimiz demeliyiz :jeyyar:

kendini göstermesine gelince, bence gerek yok! insanları kaşına-gözüne, boyuna posuna, giydiklerine göre değil beyinlerine ve kalplerine göre değerlendirmeyi sevdiğimden ve de kk bunun için biçilmiş kaftan olup, insanı yanılmalardan alıkoyduğundan böyle kalabilir. o beynine ve kalbine sahip çıksın, yeter benim için sengözlerimebaksanab

Back
X