Kızlar çeyizime kazanlı ütü almak istiyorum.
Tefal mi Philips mi yoksa başka bir marka mı?
Alıp kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız çok mutlu olurum
Hannaz Saksi_Degilim_Ben @Meg @ABREKA
ay cevap yazan olduTavsiyem : Philips PerfectCare Pure GC7619
3 senedir kullaniyorum, cook memnunum
Ben ütü yapmaktan fazla anlamamay cevap yazan oldu
çoook teşekkür ederim heheh
tamamdır aklımda
yaa tam bana göreymiş ben de kumaş filan anlamamBen ütü yapmaktan fazla anlamam, öyle becerikli degilim yani, ama bu ütü kumasi kendisi taniyor ve ayarini otomatik yapiyor .
Ayrica diger kazanli ütülere su doldurduktan sonra bir süre isinmasini beklemek gerekiyor, bu ütüde hemen ütüye baslayabilirsin. Baska begendigim özelligi, hafif olmasi
Hahaha reklam gibi oldu ama gercekten memnunum
Kuzenim Tefal'in kazanlı ütüsünü kullanıyor, çok memnun. Ben de denedim, performansı gayet iyiydi. Ben kazanlı ütü çok yer kaplıyor diye tercih etmedim gerçi, Philips azur aldım.Kızlar çeyizime kazanlı ütü almak istiyorum.
Tefal mi Philips mi yoksa başka bir marka mı?
Alıp kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız çok mutlu olurum
Hannaz Saksi_Degilim_Ben @Meg @ABREKA
kazanlı daha iyi ütülüyor diyen var da ondan dedim alsam mıbende kazanlı almadım ne gerek var sanki boşa fazla para
philipsin hangi kazanlı ütüsü?Benimki de buhar kazanli philipsin.sicaklik ayarini kendi ayarliyor kumasin cinsine gore.baya bi utu yapiyosun suyu bitmeden ve guclu buhar veriyor.cok memnunum.
Tefal pro express kullanıyorum, aldığım güne lanet olsun diyecek kadar sorun yaşıyorum.
Dünyanın parasını verdim ama hala doğru düzgün kırışıklık açmaz.
Sürekli su akıtır vs.
Gidin philips ten alın.
evet herkes aynı markayı söylüyor:)tamam o zaman philips te karar kıldım:)Philips derim
Philips'in tüm küçük ev aletleri çok kullanılışlı.
Ben 16 yıldır philips ütü kullanıyorum.Kazanlısını aldım en son.
Hem yormuyor hemde vakitten kazanıyorsun.
Tavsiye ederim.
Philips GC 9247 perfectcare expert.biz iki yil once hafta sonu kampanyasi vardi 600 e almistik.philipsin hangi kazanlı ütüsü?
teşekkür ederimPhilips GC 9247 perfectcare expert.biz iki yil once hafta sonu kampanyasi vardi 600 e almistik.
peki diyelim ki göre fazla ısındı.arkasından da narin birşey ütüleyeceksinşz.ısıyı nasıl düşürüyorsunuz , kumaşa koyduğunuzda yapışmıyor mu???Ben ütü yapmaktan fazla anlamam, öyle becerikli degilim yani, ama bu ütü kumasi kendisi taniyor ve ayarini otomatik yapiyor .
Ayrica diger kazanli ütülere su doldurduktan sonra bir süre isinmasini beklemek gerekiyor, bu ütüde hemen ütüye baslayabilirsin. Baska begendigim özelligi, hafif olmasi
Hahaha reklam gibi oldu ama gercekten memnunum