Kazanlı Ütü Önerisi

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.670
Kızlar çeyizime kazanlı ütü almak istiyorum.
Tefal mi Philips mi yoksa başka bir marka mı?
Alıp kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız çok mutlu olurum
Hannaz Saksi_Degilim_Ben @Meg @ABREKA

Son düzenleme:
ay cevap yazan oldu
çoook teşekkür ederim heheh
tamamdır aklımda
Ben ütü yapmaktan fazla anlamam , öyle becerikli degilim yani, ama bu ütü kumasi kendisi taniyor ve ayarini otomatik yapiyor .
Ayrica diger kazanli ütülere su doldurduktan sonra bir süre isinmasini beklemek gerekiyor, bu ütüde hemen ütüye baslayabilirsin. Baska begendigim özelligi, hafif olmasi

Hahaha reklam gibi oldu ama gercekten memnunum

yaa tam bana göreymiş ben de kumaş filan anlamam bir de hele ısınmasını beklemek çok sinir bozucu oluyor sabahları

Kuzenim Tefal'in kazanlı ütüsünü kullanıyor, çok memnun. Ben de denedim, performansı gayet iyiydi. Ben kazanlı ütü çok yer kaplıyor diye tercih etmedim gerçi, Philips azur aldım.

Benimki de buhar kazanli philipsin.sicaklik ayarini kendi ayarliyor kumasin cinsine gore.baya bi utu yapiyosun suyu bitmeden ve guclu buhar veriyor.cok memnunum.

Tefal pro express kullanıyorum, aldığım güne lanet olsun diyecek kadar sorun yaşıyorum.
Dünyanın parasını verdim ama hala doğru düzgün kırışıklık açmaz.
Sürekli su akıtır vs.
Gidin philips ten alın.

Philips derim
Philips'in tüm küçük ev aletleri çok kullanılışlı.
Ben 16 yıldır philips ütü kullanıyorum.Kazanlısını aldım en son.
Hem yormuyor hemde vakitten kazanıyorsun.
Tavsiye ederim.

Philips derim
Philips'in tüm küçük ev aletleri çok kullanılışlı.
Ben 16 yıldır philips ütü kullanıyorum.Kazanlısını aldım en son.
Hem yormuyor hemde vakitten kazanıyorsun.
Tavsiye ederim.
evet herkes aynı markayı söylüyor:)tamam o zaman philips te karar kıldım:)
teşekkür ederim

Philips gc8650 veya gc9650 bunlardan birine karar vermelisin kesinlikle... aralarındaki tek fark buhar kazanı 9650 nin daha fazla su alıyor...
Ben 8650 den yana yaptım tercihimi diğeri daha kalabalık yada sürekli kumaş pantolon gömlek ütülemek zorunda olanlar için diye düşündüm :)

Kumaş ayarı yok akıllı ütü, ileri geri yapmana gerek yok bir kez üzerinden geçmen yeterli, buharı zaten çok çok iyi hafiflik desen kuş gibi :)

peki diyelim ki göre fazla ısındı.arkasından da narin birşey ütüleyeceksinşz.ısıyı nasıl düşürüyorsunuz , kumaşa koyduğunuzda yapışmıyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…