Kazağım Çekmesi Kaç Derecede Yıkamalıyım?

YesilErik20

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
922
750
303
Ankara
merhaba arkadaşlar.medium beden bir kazağım var.Kolları ve boyu biraz uzun geldi.Biraz çekmesini istiyorum kaç derecede yıkamalıyım.60 derecede yıkasam çeker mi.Çok küçülür diye korkuyorum.ya da 70 derecede mi yıkamalıyım çekmesi için karar veremiyorum bir daha giyemem diye korkuyorum.Yardım için teşekkürler:50:

merhaba arkadaşlar.medium beden bir kazağım var.Kolları ve boyu biraz uzun geldi.Biraz çekmesini istiyorum kaç derecede yıkamalıyım.60 derecede yıkasam çeker mi.Çok küçülür diye korkuyorum.ya da 70 derecede mi yıkamalıyım çekmesi için karar veremiyorum bir daha giyemem diye korkuyorum.Yardım için teşekkürler:50:

bana küçülmez gibi geliyo hatta bollaşır genişler sağı solu etek kısımları yamulur gibi geliyo :26:

kazagın yünlüyse eger 40 50 derecede bile biraz çekebilir. yünlü değilse sıcak suda iyice sarkıp uzama ihtimalide var canım.

kazagın yünlüyse eger 40 50 derecede bile biraz çekebilir. yünlü değilse sıcak suda iyice sarkıp uzama ihtimalide var canım.

%100 pamuk yazıyordu içinde 60 derecede yıkamaya başladım çünkü baya büyüktü kolları ve boyu.Triko tarzı bir şeydi.Zaten hiç giyemiyordum bir şey olursa yine giyemyeceğim sonu değişmez.Risk almış oldum bakalım ne olacak :18:

Kazaklar yünlüler 30 derecede yıkanmalı tatlım 60 dereceye ben beyazları atmıyorum

Back