- 30 Aralık 2009
- 23.190
- 91.234
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Çok pis bir ruh hali içindeyim, sabah iş arkadaşımı yoldan alıp iş yerine gidecektim, çocugumu okula bıraktım ve devam ediyordum derken kaza yaptım 
Bir şey olmadı bana ama cesaretim çok kırıldı.
Dar yolda (mahalle arası ) sıkıştırdı beni elemanın biri, üzerime üzerime geldi ve mecburen artık sağ taraftaki park halinde duran arabaya tosladım. benim lastik direksiyonu çevirdigim için onun tampon kısmına geldi benim ön tampon ve arabanın sag üst kaputunda hafif çizikler oldu
Arabanın camına numaramı yazdım bıraktım, görünürde onun arabasında bir şey yoktu.
Bense az bir müddet daha yol aldıktan sonra lastikte sorun oldugunu anladım.
Arkadası bekledigi yerden aldım ama lastikte sorun var sürekli sağa dogru bir çekme oluyor arabada dedim
Ben indim o bindi ve evet lastikte sorun bariz belliydi.
Lastikte aks diyorlar sanırım o degişti ve 2 saat sonra çıktık işe geldik beraber.
Kızlar gerçekten çok kötü hissediyorum suan kendimi.
Bu işi kavrayamıyor muyum, aptal mıyım neden böyleyim bilmiyorum.
Bu arada araba manuel eşim ısrarla bu arabada kullanmanı ve öğrenmeni istiyorum dedigi için manuel araba aldı.
Ama ben aşırı strese kapılıyorum.
Hata bende de vardı dar yolda işin ne senin APTAAAAAL dedim kendime.
Of deminden beri gözlerim doluyor.
Şu manuel arabayı ve özellikle İstanbul'da yaşayan hatunlar bana bir anlatın nasıl başarıyorsunuz ?

Bir şey olmadı bana ama cesaretim çok kırıldı.
Dar yolda (mahalle arası ) sıkıştırdı beni elemanın biri, üzerime üzerime geldi ve mecburen artık sağ taraftaki park halinde duran arabaya tosladım. benim lastik direksiyonu çevirdigim için onun tampon kısmına geldi benim ön tampon ve arabanın sag üst kaputunda hafif çizikler oldu
Arabanın camına numaramı yazdım bıraktım, görünürde onun arabasında bir şey yoktu.
Bense az bir müddet daha yol aldıktan sonra lastikte sorun oldugunu anladım.
Arkadası bekledigi yerden aldım ama lastikte sorun var sürekli sağa dogru bir çekme oluyor arabada dedim
Ben indim o bindi ve evet lastikte sorun bariz belliydi.
Lastikte aks diyorlar sanırım o degişti ve 2 saat sonra çıktık işe geldik beraber.
Kızlar gerçekten çok kötü hissediyorum suan kendimi.
Bu işi kavrayamıyor muyum, aptal mıyım neden böyleyim bilmiyorum.
Bu arada araba manuel eşim ısrarla bu arabada kullanmanı ve öğrenmeni istiyorum dedigi için manuel araba aldı.
Ama ben aşırı strese kapılıyorum.
Hata bende de vardı dar yolda işin ne senin APTAAAAAL dedim kendime.
Of deminden beri gözlerim doluyor.
Şu manuel arabayı ve özellikle İstanbul'da yaşayan hatunlar bana bir anlatın nasıl başarıyorsunuz ?