Kaza ile gelen bebek

Eşinizle cinselliği kesecek kadar aranız kötü değilmiş belli ki...

Korunduğunuz takdirde olduysa evet ben buna kaza derim.. ama hiçbir korunma olmadan sadece geri çekilme ile olduysa bu iş sizin hatanız...

Burada bu şekilde yorum yapma sebebim, sizin gibi kaza deyip istenmeyen bebek olarak dünyaya gelen ya da gelemeyen bebekler olduğu için sinirlenmis olmam..

Kazayla yada hatayla sonucta hsmilesiniz. Olan olmuş . Nasıl oldugunu elestirmeye gerek yok.Bindan sonrasi na bakacaksiniz. Secim senin aldirmakta aldirmamakta. Senin hayatin sen biliyorsun. Zorlugunu kolayligini sen cekeceksin. Akrabam cevren hayatin cozumu yone sende. Allah rizkini verir bunu da unutma. Cocukla kimsenin hayati kolay degil. Hamileyken devam edebilirsin dr na. Dogumdan kisa sure once dondurabilirsin. Zaten derslerim kotu demissin. Birakip is bulabilirsin. Yardima gelecek biri varmi senin ayarlayacagin seyler. Cocuklarina bakar esin calisir. Esinle birlikte olduguna gore araniz kotu degil bence. Tabii yasayan sizsiniz bunu sen bilebilirsin. Evlilik terapistide para demek. Madem zor geciniyorsunuz bunu onermek yanlis olur. Evliligi cocuklar kurtarmaz. Evliligi kurtarmak icin cocuga guvenip dogurmak zaten yanlis. Eninde sonunda yine ayriliyorlar,Allah yardimcin olsun. Hayirlisi olsun .

Çeviri yapabilirsin, makale yazabilirsin. 3-5 geçer eline.

Garsonluk yapabilirsin ek iş olarak.

Türkiyedeki ailelerinizden yardim isteyebilirsiniz.

Ben olsam çocuğumun amerikada doğup amerikan vatandaşı olması için dişimi sıkardım. Döneceksem sonra dönerdim.

Buarada da kendinizi zorlayın derslerinizi toparlamaya bakın

Bu yurtdışına neden gidiliyor?
Okul eğitim iş para pul maddiyat
Sizde bunlar yok yada yolunda gitmiyorsa elin memleketinde bir başınıza ne duruyorsunuz ?
Konu sahibine Allah kolaylık versin de,bu konuda sana katılıyorum.Sefaletse,o heryerde bulunur.Birde vatan,aile hasreti çekmeye gerek varmı bunun için.(Bebek için söylemiyorum)İşler planlandığı gibi gitmeyebilir.O zaman ne yapılır,kürkçü dükkanına geri dönülür,başının çaresine bakılır bence...

Eşinizle de konuşun, güzelce planlama yapın. Sakin olun. Çocuk yapılabiliyorsa kurtarılabilir. Planlamanızı yaptıktan sonra doğuracaksanız doğurun, hazır değilseniz aldırın, boşanacaksanız da boşanın. Ondan sonrasını tekrar düşünürsünüz önce bebek işini netleştirin.

Konu sahibine Allah kolaylık versin de,bu konuda sana katılıyorum.Sefaletse,o heryerde bulunur.Birde vatan,aile hasreti çekmeye gerek varmı bunun için.(Bebek için söylemiyorum)İşler planlandığı gibi gitmeyebilir.O zaman ne yapılır,kürkçü dükkanına geri dönülür,başının çaresine bakılır bence...
Eşi işten atılmış , düşük ücretli bi işte çalışıyor, maaş kesilmiş, tek çocuğa zor bakılıyor ne bileyim burda da olsa daha kötüsü olmazdı herhalde
Kimse açkıktan ölmez de en azından insanın yakınlarının yanında olmasıyla gurbette olması arasındaki manevi farkı yaşanamış olur

Uzakta olma duygusu bana çok zor geliyor belki de...

Eşi işten atılmış , düşük ücretli bi işte çalışıyor, maaş kesilmiş, tek çocuğa zor bakılıyor ne bileyim burda da olsa daha kötüsü olmazdı herhalde
Kimse açkıktan ölmez de en azından insanın yakınlarının yanında olmasıyla gurbette olması arasındaki manevi farkı yaşanamış olur

Uzakta olma duygusu bana çok zor geliyor belki de...

Ya zaten ilk çocuğa annesini çağırdı bakması için, kadına da zor geldi tabi rlib memleketinde yaşamak, bahane buldu gelmedi, ama TR de olsa bakardı. Ben de konu sahibinin neden inatla orada çabaladığını anlamıyorum.

Doğum kontrol hapı ile korunurken hamile kaldım, diyare olduğum için. Öyle ya da böyle olacak olan oluyor. Konu sahibinin dini inancı beni ilgilendirmez, ancak doğurmak istemiyorsa Amerika'da klinikler bu konuda yardımcı oluyor.
İki eş arası bozukken cinsellik paylaşıyorsa, bu iki eşin de sorumluluğu, hanımefendiye madem kocanla aran kötü, ne diye hala? diye sormak da bana düşmez.
Çocuğunuzu doğurmak istiyorsanız, tek tavsiyem ilk çocuğunuza verdiğiniz Amerikan vatandaşlığı şansını ikincisinden esirgemeyin, eşit şartlara sahip olsunlar.
Kolay gelsin. Kararınız ne olursa olsun, sonucu sizin için iyi olsun.

Bir şey sorucam anne babanın durumu kötüyse zaten çocuklar aileden alınmıyor mu? amerika sonuçta

Ben anlamıyorum madem doktora yapıyorsun niye çalışmıyorsun ?eve mi asıcaksın diplomayı .ben olsam kariyer planım yoksa doktorayı bırak Master bile yapmam .profesyonel iş hayatın olur hem çalışır hem doktora yaparsın da..maddi durumunuz kötü hala doktora yapıcam diyorsun.girersin bir işe az da olsa katkısı olur ama artık çok geç tabi .yapıcak birsey yok keşke dikkat etseydin ama olan olmuş .

Çok bilindik bir kk konusu. Konu gibi yorumlar da aynı haliyle... Bu konularda anlamadığım çok şey var, maddi yönden bu kadar kötüyken niye düzgün korunmamak, boşanılacak eşle çocuk yapacak kadar cinsellik yaşamak, vs vs gibi. Ama sormuyorum bile, çünkü sorunca alacağım cevapları da biliyorum yani, hep aynı cevaplar geliyor. Dedim ya, aşırı bilindik konu bu, en az 100 konu okuyup yorumladım aynısından. :)

Yurtdışı mevzusunda arkadaşlar çok güzel bir konuya değinmişler. İnsan yurtdışına sonradan gittiyse bir şey bulduğu, bir şey yaptığı için gider kalır genelde. Sizde hiç bir numara yok ki, niye orada beklediğinizi ben de anlamadım. Bir de ABD'de doktora için okula kimbilir ne paralar veriyorsunuz üstüne üstlük. İşsiz, sigortasız Abd' de çocuklu yaşamak ne cesaret... Dönün yurdunuza, karı-koca çalışıp çocuklarınıza bakın bence. Bari ailelerinize yakın olur, oradan kâra geçersiniz.

Doğum kontrol hapı ile korunurken hamile kaldım, diyare olduğum için. Öyle ya da böyle olacak olan oluyor. Konu sahibinin dini inancı beni ilgilendirmez, ancak doğurmak istemiyorsa Amerika'da klinikler bu konuda yardımcı oluyor.
İki eş arası bozukken cinsellik paylaşıyorsa, bu iki eşin de sorumluluğu, hanımefendiye madem kocanla aran kötü, ne diye hala? diye sormak da bana düşmez.
Çocuğunuzu doğurmak istiyorsanız, tek tavsiyem ilk çocuğunuza verdiğiniz Amerikan vatandaşlığı şansını ikincisinden esirgemeyin, eşit şartlara sahip olsunlar.
Kolay gelsin. Kararınız ne olursa olsun, sonucu sizin için iyi olsun.

Bu durumda zaten eşin de korunacaktı ishal durumunda vücutta emilimi yapılmaz ya da olması gerekenden az yapılır, bunu bilir zaten hap kullananlar ki ben hiç kullanmadığım halde biliyorum, dolayısıyla bu da kaza sayılmaz

Çok bilindik bir kk konusu. Konu gibi yorumlar da aynı haliyle... Bu konularda anlamadığım çok şey var, maddi yönden bu kadar kötüyken niye düzgün korunmamak, boşanılacak eşle çocuk yapacak kadar cinsellik yaşamak, vs vs gibi. Ama sormuyorum bile, çünkü sorunca alacağım cevapları da biliyorum yani, hep aynı cevaplar geliyor. Dedim ya, aşırı bilindik konu bu, en az 100 konu okuyup yorumladım aynısından. :)

Yurtdışı mevzusunda arkadaşlar çok güzel bir konuya değinmişler. İnsan yurtdışına sonradan gittiyse bir şey bulduğu, bir şey yaptığı için gider kalır genelde. Sizde hiç bir numara yok ki, niye orada beklediğinizi ben de anlamadım. Bir de ABD'de doktora için okula kimbilir ne paralar veriyorsunuz üstüne üstlük. İşsiz, sigortasız Abd' de çocuklu yaşamak ne cesaret... Dönün yurdunuza, karı-koca çalışıp çocuklarınıza bakın bence. Bari ailelerinize yakın olur, oradan kâra geçersiniz.

Ya konu sahibinden boşanma haberi bekliyorduk bebek haberi geldi. Ki kendisi söylüyor ilk yorumunda biz daha birinciye bakamıyoruz diye.

Ya konu sahibinden boşanma haberi bekliyorduk bebek haberi geldi. Ki kendisi söylüyor ilk yorumunda biz daha birinciye bakamıyoruz diye.

Ben 1 senedir düşünüyorum 2.yi, kazayla olmazsa mantığım hep ağır basacak belli,kondomu düzgün kullanmıyorum ama lanet kaza da olmuyo,kaza yapmak da maharet işi zahir

Dönerler mi ?buraları beğenmezler ki .aç yaşayayım ama Abd olsun illa .güzel bir hayatın olur orda ok dönmezsin ama böyle bir hayat yaşıyorlar ama yinede dönmezler .sonra burası çok kötü insanlar şöle böle der dururlar ..

Bir şey sorucam anne babanın durumu kötüyse zaten çocuklar aileden alınmıyor mu? amerika sonuçta
Yok, öyle kolay olmuyor. Ama bir de şöyle bir şey var. Amerika'da bu derece fakir olmak için çaba sarfetmen lazım. Hani tek bir çocuğa iki yetişkin ebeveynin zor bakması filan kolay değil. İş bulmak, çalışmak zor değil, herkese iş var. Ben konu sahibi ve eşini anlamadım, nasıl maddi olarak bu derece düşebilmişler Amerika'da... Hariçten gazel okumuyorum, 12 senedir ABD'de yaşıyorum. Burada herkese iş var, 80lik dedeler nineler bile marketlerde, mcdonaldslarda çalışıyor yeminle.

X