olur o zaman bana. ben de o aralıktayımCnm ben kardesime almistim. 65-69 arasi birseydi
olur o zaman bana. ben de o aralıktayım
tamam. bekliyorum ben. inşallah düşündüğüm gibidir.Hafta sonu yogundu foto cekemedim. Ceker aksam sabah foto eklerim buraya.
tamam. bekliyorum ben. inşallah düşündüğüm gibidir.
merhaba. bu kaban için düşündüğünüz fiyatı öğrenebilir miyim?
Cnm urun resimlerini ekledim. Ic tarafda gizli bir kemer var istersen bel kismini daraltabiliyorsun. Manken 52 kilo suan :) Belden de daraltilmis hali kemerle.Asagidaki de belden kemeri acik hali.
Bordo kabanın fiyatı nedir acaba?
Cnm urun resimlerini ekledim. Ic tarafda gizli bir kemer var istersen bel kismini daraltabiliyorsun. Manken 52 kilo suan :) Belden de daraltilmis hali kemerle.Asagidaki de belden kemeri acik hali.
Bordo kabanın fiyatı nedir acaba?
50 tl verebilirim.Cnm sen bi fiyat soyle uygun olup olmadigini soyleyim.. su fiyata gider diyorum pahali gelio insanlara ederini soyle bi sen :)
Cnm sifir ayarinda sahibinden de 199 tl ye satista kaz tuyu o kadar asagi veremem zaten 370 gibi birseye almistim50 tl verebilirim.
tam boy değil de, baseni kapatan belki biraz daha uzun olabilir.BUNUN UZUNU VAR CNM ELİMDE TAM BOY DÜŞÜNÜRSEN GÖRÜŞELİM
tam boy değil de, baseni kapatan belki biraz daha uzun olabilir.
mor kabanı satmaktan vaz mı geçtiniz?
karıştı, kusura bakmayın. tam boy olmayan, daha kısa bir kaban yok mu elinizde?MOR KABAN??? KARISTIRDINIZ SANIRIM
özelinize yazdım.ben de var c&a 42 beden uzun değil bir ara özelden whatsapp yazarsanız atarım foto büyük geldiği için giyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?