fotoğrafını eklediğin kaban kaz tüyü değil mi? az gibi geldi de fiyatı.Eki Görüntüle 1664244 Eki Görüntüle 1664247 Eki Görüntüle 1664242 Mudo marka...severek bir süre kullandım yırtığı söküğü hiçbir sorunu yok ayrıca kürk kenarlı kapşonu da var..ayarlana bilir bel lastıği....bir kaç kez kartopu oynarken kullandığım için bazı yerlerde çıkabilecek lekeler oluşmuş isteyen kuru temizlemeye verir isteyen siler nasıl tercih edilirse ... çok şık bele oturuyor basen boy...acı kahve renginde.. sadece 25 tl
fotoğrafını eklediğin kaban kaz tüyü değil mi? az gibi geldi de fiyatı.
isteyen varsa siz verebilirsiniz. ben biraz daha bakınmak istiyorum.Emell cevap vermedin alacak mısın canım fiyatının az olması seni yanıltmasın , maksadım biran evvel elden çıkarmak...
isteyen varsa siz verebilirsiniz. ben biraz daha bakınmak istiyorum.
merhaba,
elinde 40-42 bedene uygun, yıpranmamış, gerçek kaz tüyü kabanı bulunan varsa almak istiyorum.
Gerçek fotosunu görebilir miyim?Cnm bende de var ama 38 beden tam fotosu yok suan netten cok benzeyen birtane yolladim ama istersen yollarim buyuk kalibi biraz. Maviden almistim.
Gerçek fotosunu görebilir miyim?
Gerçek fotosunu görebilir miyim?
Bedeni olursa bana, markalı ve yıpranmamışsa anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
Evet. Acemilik :))Bana mi yazdiniz acaba ?
Evet. Acemilik :))
Görmeden söylemem zor fiyatı.Olur oyle cnm :) Markasi Mavi Kaz tuyu %80 gidiktan olmasi gerek, sayili giyilmistir. Beden 38. Ben 370 civari birseye almistim. Ne kadar veririm bilmiyorum. Sen ne dusunuyorsun fiyat olarak.
Görmeden söylemem zor fiyatı.
Kaç kiloyken giymiştiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?