• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sensi film çok güzel opuyorumnanaktan
kitap yarısına geldi haftasonu veririm tatlıcığa yerimseniben
Ya bu kitabın devam filmi var mı ??
Eğer varsa acilen izlemem lazım :asigim:

Cok iyi vallaha kitabi yariladin demek.
Cok guzel demi, bende ikinci kitabi aldim ama henuz baslamadim forumden cunku bi arkadas besinci kitabi gonderdi oda ilk kitabin aynisiymis sadece Edward'in agzindan. zemuszemus
Sana da gondereyim, onu oku ilk kitaptan sonra sonra da ikinci kitabi bitirince veririm.
Ikinci film kasimda falan cikiyormus canim. opuyorumnanaktan

saol canımm...oo yeni kitabı haftaya alırım demek..as kladı bende elimdekini bitiriccem kısmtese...

ya sensim benim bu kitapta kafam çok karışıo..olayları çözemiorum yaa...bi cümlaeyi bi kaç defa okudugum bilem oluo..

ya sensim benim bu kitapta kafam çok karışıo..olayları çözemiorum yaa...bi cümlaeyi bi kaç defa okudugum bilem oluo..

Neyse digeri daha kolay, onda bukadar zorlanmazsin. kaydirigubbakcemile2

aysun5538 neredesin, nekadarlik buradasin?

kızlar ben aslında samsunluyum ama aeşimin ailesi burada yazları buradayız yarı kayserili oldum artık kızlar melikgazideyim sivas caddesinin 2 alt sokağı tam olarak adresi bilemiyorum ama kayseriyi seviyorum

Anladim canim butun yaz mi buradasin,
sevilecek bir yer tabiki sehirimiz. zemuszemus

benim fırsatım olsaydı yaz içinde yine buluşma iyi olurdu aslında. yeni arkadaşlarla da tanışırdık. ama malesef benim öyle bi şansım yok :çok üzgünüm:

temmuz sonu tatile gidecez inşallah kaydirigubbakcemile2
ayy çok istiyorum yaa :Saruboceq:

benim fırsatım olsaydı yaz içinde yine buluşma iyi olurdu aslında. yeni arkadaşlarla da tanışırdık. ama malesef benim öyle bi şansım yok :çok üzgünüm:

temmuz sonu tatile gidecez inşallah kaydirigubbakcemile2
ayy çok istiyorum yaa :Saruboceq:

Kiz okadar umutsuz olma belki yine de kismet olur bakarsin bulusma olur. kaydirigubbakcemile5

sensim kitabı anlamasamda bitirdim..ama çok kafam karıştı yaaaa...dilomdakikitabı sabırsızlıkla bekliom vallaa

Back