Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef öyleSağlığı takan var mı para karşısında sekerim?
kıs hekim esen mantı yemek istionda bence bahane sunuon bize...kaydirigubbakcemile3
gel hadi gel bırak kaybı falan sana mantı ısmarlarız hadii
ben acil servis uzmanıyım canım ama paramedic değilim... nası diyim 2 yıl değil 6+5 yıl okuyanlardanım... dogum ölüm yanık bogulma elektrik çarpması düşme kalp krizi ... Allah ne verdiyse... Acile geldiğinizde (Allah getirtmesin) ilk benle karsılasırsınız
Canım senside söylemiş hiç bakmıyorum evde nete ama ekledim yanlışlık yok kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaslar bgun erken kalktım bı sorun nıye cünki yarın kayserıden mısafırlerım gelıyor temizlik yapıcam sizide beklerım heheheh bu arada dilom msn verdın dı bana ama hep kapalı yahu yanlış mı kaydettım aceba ki ne dersın
:gitme: opuyorumnanaktanVay vay kimleri goruyorum bu saatte seckin hanim kolay gelsin baslamisken gel de bizim evlere de bi el at. kaydirigubbakcemile3
Kapali olmasi dogrudur canim, bu hafta diloom gececi is yerinde giremiyorum gunduz de evde uyuyor yazik yavru
Gunaydin kizlar, nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
Bu çok eski bir hikaye kızlar...teyzemin nişanlısıymıs birgun hiçbir neden gostermeden 80 yılında yuzugu geri yollamıs....şimdi teyzem kanser hastası ve ölmeden helallesmek istedi... bulmak nerdeyse imkansız biliyorum ama bir umut dedim yaw...hem biliyorsunuz kadın birlikteliklerinin gucu dunyayı yerinden oynatır
ondan kadınlara sorayım dedim :) daha olmadı kalkıp geleceim kayseriye tek tek arayacaım adamı :S