• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ehhehe tatlıcık ya ay keşke oyle olsa bilsen nasıl bir stresss ama hatunlar be kayseri hatunundan guzel mantı yapan varmı Allah için :)

ben yapmıom valla ne yalan sölüümm.....kıs hazırını alıom yapıom....
hekime sen gerçekten doktorsun galiba..branşın nedir ve nerde görev yapıosun...

ben acil servis uzmanıyım canım ama paramedic değilim... nası diyim 2 yıl değil 6+5 yıl okuyanlardanım... dogum ölüm yanık bogulma elektrik çarpması düşme kalp krizi ... Allah ne verdiyse... Acile geldiğinizde (Allah getirtmesin) ilk benle karsılasırsınız

Asıl adım yasemin hekime diye bana ismi karadenizde zorunlu hizmet yaparken koylulerim taktı cok hosuma gitti hekimin dişisi hekime :D:D:D:D

ben acil servis uzmanıyım canım ama paramedic değilim... nası diyim 2 yıl değil 6+5 yıl okuyanlardanım... dogum ölüm yanık bogulma elektrik çarpması düşme kalp krizi ... Allah ne verdiyse... Acile geldiğinizde (Allah getirtmesin) ilk benle karsılasırsınız

ayyyy doktor olmak benim piskolojime hiç uygun değil. o hastaları görünce üzüntüden bayılırım vallaha
allah kimseyi öyle zor durumlara düşürmesin,sizin de yardımcınız olsun:Saruboceq:

ooo uzaktaymışsın..valla nedim allah senin eline düşürmesin sensizde bırakmasın bu milleti

Sağol bendenizzcim bende ilk gün oyle dusunmustum.... sonra hocam bana sunu dedi : Sana ihtiyaçları var ! Toparlan! ve bitti hersey ne iğrenme ne acıma ne korkma kaldı.. artık alıştım....
Yok Tatlıcık ne uzağı 4 saat .. evet Allah bizim oraya düşürmesin :(

neyse ben tekrarlıyım : Adnan Akgüney 50-55 yaslarında olmalı .... kayseride tanıyan bilen var mı ? kardesinin adı ülkü.

günaydın arkadaslar bgun erken kalktım bı sorun nıye cünki yarın kayserıden mısafırlerım gelıyor temizlik yapıcam sizide beklerım heheheh bu arada dilom msn verdın dı bana ama hep kapalı yahu yanlış mı kaydettım aceba ki ne dersın
Canım senside söylemiş hiç bakmıyorum evde nete ama ekledim yanlışlık yok kaydirigubbakcemile5
Vay vay kimleri goruyorum bu saatte seckin hanim kolay gelsin baslamisken gel de bizim evlere de bi el at. kaydirigubbakcemile3
Kapali olmasi dogrudur canim, bu hafta diloom gececi is yerinde giremiyorum gunduz de evde uyuyor yazik yavru

Gunaydin kizlar, nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
:gitme: opuyorumnanaktan

Bu çok eski bir hikaye kızlar...teyzemin nişanlısıymıs birgun hiçbir neden gostermeden 80 yılında yuzugu geri yollamıs....şimdi teyzem kanser hastası ve ölmeden helallesmek istedi... bulmak nerdeyse imkansız biliyorum ama bir umut dedim yaw... :( hem biliyorsunuz kadın birlikteliklerinin gucu dunyayı yerinden oynatır ;) ondan kadınlara sorayım dedim :) daha olmadı kalkıp geleceim kayseriye tek tek arayacaım adamı :S

Hiç duymadım.
Teyzene Allah acil şifalar versin:Saruboceq:
Bu soyadı duyduğumda hemen soracam adnan isimli tanıdıklarının olup olmadığını.
Çok bulmak istiyorsan yerel gazetelere ilan ver ne bilim başka aklıma bişey gelmedi -tatlicadiarzu- :sm_confused:
Ama o kadar okul değiştirdim hastanelerde sağlık ocaklarında çalıştım okadar insan adı kaydettim bu say isimle hiç karşılaşmadım :gitme::sm_confused:

Sensi film çok güzel opuyorumnanaktan
kitap yarısına geldi haftasonu veririm tatlıcığa yerimseniben
Ya bu kitabın devam filmi var mı ??
Eğer varsa acilen izlemem lazım :asigim:

Ne olsun sekerim yine yeni bir iş gününden merhaba diyoruz :))

Malesef :delphin:
Bugün eski komşum geldi ben uyuyodum tabi mirmirmirmir
.neyse kalktığımda bana sosyal hayat sıfır bu ne hal falan dedi senağlama
Sonra ben işe geldim onlar kardeşimle birlikte gitar calmaya biyere gittiler
Offf çok imrendim onlara.Bu durum bütün yaz boyunca sürecek yaaa :1ninca:

bende monotonluktan acayip bunaldım bazen içim çok sıkılıyo. ama sonra sağlığım huzurum yerindeyse hiç mühim değil diyorum. en kötü günümüz böyle olsun inşallah :Saruboceq:

Tabiki en kötü günümüz böyle olsun :Saruboceq: :içelim:
İpeknaz lı bir buluşma ayarlayalım sende gelde bağdan opuyorumnanaktan

Ortalıkta kimse yokken at koşturayım dedim :roflol: naniknanik

Back