• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hehe ben zaten dogustan kayseriliyim canim.
Ipeknaz anladim canim sen biraz da deli ortama yani bize takil
. kaydirigubbakcemile3

ipeknaz takıl bize hayatını yaşa sositososito
bu da ne klişe bi laftır kaydirigubbakcemile3

uyyhh kaçmış milllet...
valla bend eöle yapıcam şu mesajı yazım çıkıcam

Yahu neden dalga geceyim belki bi tanıyan cıkar aşkolsun kızlar yani :(:(:(: Adı adnan akgüney di.. şimdi 55-60 yas arasında olmalı... kardesi vardı ülkü akgüney...gören tanıyan bilen... ?

Son düzenleme:
Yahu neden dalga geceyim belki bi tanıyan cıkar aşkolsun kızlar yani :(:(:(: Adı adnan akgüney di.. gören tanıyan bilen... ?

sen daha önce isim vermedin. hiç bi bilgi vermeden tanıyan var mı diye sordun. haliyle garip geldi bizede :1closedeyes:
bu söylediğin ismi hiç duymadım:sm_confused:

yok valla bende duymadım..kayboluş olayı nasılki..resmi falan yokmu..görmüş olabiliriz

bi saatten sonra hastalar ölenler doğuranlar derken kafa gidiyor haliyle :)

Bu çok eski bir hikaye kızlar...teyzemin nişanlısıymıs birgun hiçbir neden gostermeden 80 yılında yuzugu geri yollamıs....şimdi teyzem kanser hastası ve ölmeden helallesmek istedi... bulmak nerdeyse imkansız biliyorum ama bir umut dedim yaw... :( hem biliyorsunuz kadın birlikteliklerinin gucu dunyayı yerinden oynatır ;) ondan kadınlara sorayım dedim :) daha olmadı kalkıp geleceim kayseriye tek tek arayacaım adamı :S

Son düzenleme:
samanlıkta iğne aramak gibi birşey ama keşke yardımcı olabilseydik sana...

dogma buyume kayserili ondan eminim... azmi akguney babası vefat etmiş... ülkü diye kız kardesi varmıs ... hala kayseride mi bilmem ama belki akguney ailesini biliyoruz vb diyen cıkar dedim zaten bir ucundan tanıyan cıksa solugu orada alacağım mantıları hazırlayın D:

Bu çok eski bir hikaye kızlar...teyzemin nişanlısıymıs birgun hiçbir neden gostermeden 80 yılında yuzugu geri yollamıs....şimdi teyzem kanser hastası ve ölmeden helallesmek istedi... bulmak nerdeyse imkansız biliyorum ama bir umut dedim yaw... :( hem biliyorsunuz kadın birlikteliklerinin gucu dunyayı yerinden oynatır ;) ondan kadınlara sorayım dedim :) daha olmadı kalkıp geleceim kayseriye tek tek arayacaım adamı :S

teyzene allah acil şifalar versin :Saruboceq:
demek hala unutamamış eski nişanlısını. bulmak bi dert bulunca görüşmeyi kabul ettirmek ayrı bi dert fisfisfis

Sorma be bendeniz.... ben de düşündüm orasını .. hatta keşke aa adnan mı o öldü ya diyen biri cıksa diye dilediim bile oldu... teyzemde yegenlerinden bu gorevi verecek beni secti... insanlar doktorları fazla dayanıklı sanıyor anacığım :)

Kızlar bu arada acı cehre diye bir reklam var bu sayfada almayın yemeyin 1. mide ülseri 2. kolon ülseri 3. duedonum ulseri 4. mide kanseri 5. makat kanseri 6. kolon kanseri riski AŞIRI yuksek bunun.

kıs hekim esen mantı yemek istionda bence bahane sunuon bize...kaydirigubbakcemile3
gel hadi gel bırak kaybı falan sana mantı ısmarlarız hadii

Back