Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek iyi değilim canım ya :umursamaz: ış ile ilgili yine sorunlar malesef :sinifsinif:
Sen nasılsın bağcı.
Şu aklı boğazına calışan kıza kiraz getirdin mi kaydirigubbakcemile3
Boşver sen karışma sonra kötü olur senden bilirler iyi olur kendi çocuklarından bilirler. bu işler öyle oluyo :sinifsinif:vallaaa bilmiom diloomm..zaten ailesinin videoyu koydurmak istemelerindeki amaçta buydu..amamaaann ben karışmıom vallaa iiiselerde kendilerine kötüyselerde kendilerine ...
dilom hayrola ne sıkıntın var canım işyerinde...
ohh ne güselmiş yaa....deli olurum vall ben...ya dilom bu kadın torpilli falanmı işyerinden...ne iş abi bebesi var die bukadar tölerans gösterilmez heralde.....
Allahim yarabbim ne sinir bir kadinmis be. lmaz:
Neden artik kim belli bi yerden sonra dur demiyor bu kadinin bu halini cekiyorlar ki.
Sende mecbur musun onun mesailerini doldurmaya diger arkadas neden yapmiyor hic uc kisi degil miydiniz, oh hepsi gel babam sana yuklensin. lmaz:
Aaaa kızlar lütfen ben bekarmışım çocuğum yokmuş o yüzden rahatmışım.
Sanki bekarız diye dinlenmeye hakkımız yok veya evimiz kapımız yok.:sinifsinif:
Ayy çok bunladım ya.
yıllık iznimi bitirip ramazandan önce işi bırakıyorum.
ya kızlar yerimi bilmiorum ama benim şimdiden kafama takılıo..bu cumartesi misafirlerim gelcek ve ben nasıl bi menü hazırlıcam bilmiorum..bahsettiğim kişilerde bu eşimin arkadaşı ve onun uyuz nişanlısı..ve bi kaç arkadaş daha gelcek...şimdi biz cumartesi günü bu kızın evine yemege gittik tamammı...ayy hayatımda bukadar rezil bi misafirlik görmedim..hem evine 8 tane adam çağırıo hemde asscık yemek yapıo..yemekte ne tertip var ne düzen..allah yoluna kim ne yerse...onun için öle bi sofra hazırlamak istiorumki ağızları açık kalsınn..ayy nolur bana fikir verinn
he anamm çnkk ogün onun evinde olan herkes haftasonu bana gelcekler...kıyaslasınlar artık meseleini.....
yaf bakale çarşamba dişimi çektiricem cumartesiye iileşirim dimi...