Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy diloom canım başınız saolsun zor gençmiştir o şimdii neyse allah rahmet eylesinnn

sensiiii kız anca geldim ben öle düşüp duruyorum anlamadın neden yaa
sinir oluyorum yaa bişi sorcam bendeniz bir ara resimleri göremşyorum diyodu neden göremiyodu bileniniz varmı dilomm sen

ayy diloom canım başınız saolsun zor gençmiştir o şimdii neyse allah rahmet eylesinnn

sensiiii kız anca geldim ben öle düşüp duruyorum anlamadın neden yaa
sinir oluyorum yaa bişi sorcam bendeniz bir ara resimleri göremşyorum diyodu neden göremiyodu bileniniz varmı dilomm sen

:Saruboceq: sağol canım.
bendenizin kota sorunu var bağda ki net sınırlı.
Oda resim engelleyici bi program yükledi.
Fotoları falan görmemiyo böylecede kotası az doluyo :lepi:

tamam canım saol bi tanesin bi arkadaşın aynı sorunu varda neden diye soruyodu ondan sordum canım benimmm

Ya kizlar gecen hafta sirtim guneste yandi hala pembe acimasi gecti,
ama ben hala uyuz it gibi kasiniyorum yok mu bunun caresi? :1ninca:

yoğurt :roflol::roflol:
Kız senin sırtın nerde güneş gördü.
Habersiz tatile mi gittinCADIARZU:roflol:

Bu bendeniz gacısı daha bağda mı mafoldumben
Havalar çok soğuk geceleri geri gelseler bari kaydirigubbakcemile4

dilom tatlım hoşgeldin. yav ben kaç gündür nerde bu kız diyodum. kayseriye geldi uğradığı yok :)
evet canım yaa halaa bağdayız ekime kadar. burası buz gibi gündüz vakti bile ayaklarım üşüyo. ama oruçken iyi oluyo. sıcakta tutmak daha zor.
bu arada başınız sağolsun. böyle ani ölümlerin acısı daha bi zor. allah kalanlara sabır ve ömür versin...

Gecen hafta sumere gitmistim ya gunes kremimi unutmustum,
teyzemin kizininkini surdum ama faktoru cok dusuktu kendisi esmer bana yaramadi yani.
Ilk gunler omuzlarim da acistiriyordu o gecti cok sukur
ama kasintidan kurtulamadim bi turlu
krem suruyorum habire ama gecmedi hala kasintisi
.
benneyaptımki yatarken falan da ağrır.:sinifsinif:
Valla çok saçma gelebilir ama yoğurt alıyo acısını.Anam babam usulünden sasmayacamvereliniortak
dilom tatlım hoşgeldin. yav ben kaç gündür nerde bu kız diyodum. kayseriye geldi uğradığı yok :)
evet canım yaa halaa bağdayız ekime kadar. burası buz gibi gündüz vakti bile ayaklarım üşüyo. ama oruçken iyi oluyo. sıcakta tutmak daha zor.
bu arada başınız sağolsun. böyle ani ölümlerin acısı daha bi zor. allah kalanlara sabır ve ömür versin...

ben bu gece dondum valla yatamadım.-tatlicadiarzu-
Aklıma sen geldin :jeyyar:
Dedim eve gelmişlerdir bu soğukta napacaklar.
Ama ramazanda dediğin gibi iyi olur.

yün yorganla uyuyoruz. bizimkileri soğuk etkilemiyo :)
neyse ben çıkayım iftar hazırlığına başlamam lazım. hepinize hayırlı iftarlar...

:1shok: marifetli hatunn
Çok iştah açıcı gözüküyor canım eline sağlık cokacimcoook

Back