E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
- #3.901
hiiii allah korusun...allah endere uzun ömürler versin....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Amin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiiii allah korusun...allah endere uzun ömürler versin....
Canim benim cok buyuk bir aci, ne diyecegimi bilemiyorum. senağlama
ayy diloom canım başınız saolsun zor gençmiştir o şimdii neyse allah rahmet eylesinnn
sensiiii kız anca geldim ben öle düşüp duruyorum anlamadın neden yaa
sinir oluyorum yaa bişi sorcam bendeniz bir ara resimleri göremşyorum diyodu neden göremiyodu bileniniz varmı dilomm sen
:1closedeyes: mühim değil :1closedeyes::roflol::roflol::roflol:Aciklama icin tskler ogretmenim. naniknanik
tamam canım saol bi tanesin bi arkadaşın aynı sorunu varda neden diye soruyodu ondan sordum canım benimmm
Ya kizlar gecen hafta sirtim guneste yandi hala pembe acimasi gecti,
ama ben hala uyuz it gibi kasiniyorum yok mu bunun caresi? :1ninca:
Bu bendeniz gacısı daha bağda mı mafoldumben
Havalar çok soğuk geceleri geri gelseler bari![]()
benneyaptımki yatarken falan da ağrır.:sinifsinif:Gecen hafta sumere gitmistim ya gunes kremimi unutmustum,
teyzemin kizininkini surdum ama faktoru cok dusuktu kendisi esmer bana yaramadi yani.
Ilk gunler omuzlarim da acistiriyordu o gecti cok sukur ama kasintidan kurtulamadim bi turlu
krem suruyorum habire ama gecmedi hala kasintisi.
dilom tatlım hoşgeldin. yav ben kaç gündür nerde bu kız diyodum. kayseriye geldi uğradığı yok :)
evet canım yaa halaa bağdayız ekime kadar. burası buz gibi gündüz vakti bile ayaklarım üşüyo. ama oruçken iyi oluyo. sıcakta tutmak daha zor.
bu arada başınız sağolsun. böyle ani ölümlerin acısı daha bi zor. allah kalanlara sabır ve ömür versin...