Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy yerim ben bu cimcimeyi....
nası tatlı yaa maşşallahh:nazar::nazar:
sagol teyzesi darısı sanaaa cok öptük
hah evet ondan bahsedıyorumm askere gıdene kadarr bebareber oldugumuz gunu yapıyım sonrada degıstırırım ahhh ahhhhh nasıl geecr 15 ayyyyy

canım ben sadece bebek için yapılan yeri biliyom ya
ayrıca allah kavustursun cok zor bilirim bende bekledim eşimi 15 ay nişanlıyken ama sayıl gün çabuk geçiyo sürkli telefonda konustuk msnde görütülü görüştük felan öyle böyle bitti hepsi unutuldu o günler aklımıza bile gelmiyoo darısı sana canım

esra şu mesajların altında olan şeyleri diyosun şimdi anlaım galibaa...

esra paşan askere gitmeye karar verdimi sonunda :) ne zaman gidecek?

leyla ben resimleri göremiyorum malesef...

eylül hoşgeldin. oruca alışmaya çalışmakla geçiyo ramazan şimdilik. senin?

canım ben ilaçlarımdan dolayı kullanamıyorum ama bu hafta dr ne derse desin başlıcam artık günaha girmiş gibi hissediyorum kendimi sonra :kedi:

esra bencede artık karar vermesi çok iyi olmuş. en çokta senin açından :)
hayırlı teskereler olsun...

neyse kızlar ben cıkıyım yavas yavass işe gıdıcemm hele ıftardan sonrada hıc cekılmıyo iş yavvvv:1no2:
tekrar tesekkurler kızlarrr hepınızı opuyorummm hayırlı ıftarlarrr sızeee

esra şu mesajların altında olan şeyleri diyosun şimdi anlaım galibaa...

esra paşan askere gitmeye karar verdimi sonunda :) ne zaman gidecek?

leyla ben resimleri göremiyorum malesef...

eylül hoşgeldin. oruca alışmaya çalışmakla geçiyo ramazan şimdilik. senin?
neden acabaaa
Tutmayın beniii! Yerim ben bunu yaaa.. Leylacım kızın 1,5 yaşındas falan mı?
yok teyzesi öylemi gösteryo opuyorumnanaktan
İmzanı şimdi gördüm.. 10 aylıkmış daha . Ben de ne sallamışım 1,5 yaş die.. kaydirigubbakcemile3
Acayip şeker ya maşallah.. :nazar:
hah şimdi dogru oldu
zor olur ama senin için hem eziriyorsunda halsiz kalman gayet doğal aslında tutmasanda olur ama insan dayanamıyor dimi :utangac:
aslında öyle canımda gecen senede hamileydi son yında bi ay yemek zorunda kaldı onların borcu duruyo daha 2 ay borc olmasın diye bu sene tutuyorum
MasAllah cok sirin olmus kizin, ikinci resimde hele daha cok buyumus canim.
Ramazandan sonra insAllah yine bir bulusma yapalim mutlaka getir ufakligi. :asigim:

Sanada hayirli ramazanlar canim. :1hug:

Tursu demeyinn... acimmmm. :roflol:

inş teyzesii geliriz bi mai çıkmassa budefa akıllanmş olur aglamaz size

eylül hayırdır rahatsız mısın? ilaç filan demişsin...
canım çok sağol epilepsi hastasıyım ben çok şükür tahlillerim temzi çıktı 1 saat baktı nörologum ama uzamanı genel bir kapsamlı bakalım ilacı öyle keselim dedi birden kesilmeyebilirmiş onun için tekrar gitmem gerek işlerden fırsat bulmadım haftaya izin aldım bakalım 2-3 saat çekilecekmiş bu sefer eeg sonra beyin mr falan ondan sonra kurtuluyorum işallah
Olur mu canim ilac kullaniyorsan gunaha girmezsin sanirim oyle hissetme bence.

öylede herkes tuttunca sen tutmayınca göze batıyorsun işte herkese derdininide bilmez tuhaf oluyoum sonra :kedi:

esracım sanada kolay gesin canım. güle güle...

leyla kota belası yüzünden resim engelleyici kullanıyorum ondan. bir ay daha çekecem bu işkenceyi. neyse buna şükü hiç yoktan iyidir...

öylede herkes tuttunca sen tutmayınca göze batıyorsun işte herkese derdininide bilmez tuhaf oluyoum sonra :kedi:

Sen baskalarina aldiris etme ustelik epilepsi hastasiymisin,
Allah korusun sonra ortalik yerde dusup bayilirsin, epilektik shok gecirirsin.
Oruc tutmak icin saglik durumun yerinde olmasi gerekiyor zaten,
bunyeye zarar verecek oruc zaten iyi degildir diye biliyorum.

eylülcüm çok geçmiş olsun canım. zor bi hastalık gerçekten. doktor tutma diyosa tutma. allah biliyor ya o önemli. etrafın ne dediği umrunda olmasın. anladığım kadarıyla hastalığın geçiyo artık öyle mi? inşallah temiz çıkar canım ilaçları bırakırsın ve tamamen kurtulursun en kısa zamanda...

kıslarrrr naber epeydir giremedim evde net yktu allahtan geldi şimdi ee nerdesiniz neler yapıysunuz ramazan nası gidiyoo ben de iyiyim oruçla uğraşıyorum sucak ta zor ama allah sarını veriyoo

eylül cüm geçmiş olsun allah şifa nı versin ne diyim kimseyi takma boşver isteyen tutar istemeyen tutmaz ki senin sebebin var boş ver rahat ol canım

eylülcüm çok geçmiş olsun canım. zor bi hastalık gerçekten. doktor tutma diyosa tutma. allah biliyor ya o önemli. etrafın ne dediği umrunda olmasın. anladığım kadarıyla hastalığın geçiyo artık öyle mi? inşallah temiz çıkar canım ilaçları bırakırsın ve tamamen kurtulursun en kısa zamanda...

amin işallah canım sizin sohbete doyum olmaz birazda işime döneyim ben uğrarım yine kızlar yerimseniben

Back