- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi EU1
- #3.861
Canım o şeref bana ait hoşbuldum biraz muhabbete karışayım dedim tabi izin varsa yerimseniben
İzin varsa ne demek.. Hoşgeldin..
Hayılı ramazanlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o şeref bana ait hoşbuldum biraz muhabbete karışayım dedim tabi izin varsa yerimseniben
sagol teyzesi darısı sanaaa cok öptükayyy yerim ben bu cimcimeyi....
nası tatlı yaa maşşallahh![]()
hah evet ondan bahsedıyorumm askere gıdene kadarr bebareber oldugumuz gunu yapıyım sonrada degıstırırım ahhh ahhhhh nasıl geecr 15 ayyyyy
esra şu mesajların altında olan şeyleri diyosun şimdi anlaım galibaa...
esra paşan askere gitmeye karar verdimi sonunda :) ne zaman gidecek?
leyla ben resimleri göremiyorum malesef...
eylül hoşgeldin. oruca alışmaya çalışmakla geçiyo ramazan şimdilik. senin?
esra bencede artık karar vermesi çok iyi olmuş. en çokta senin açından :)
hayırlı teskereler olsun...
canım ben ilaçlarımdan dolayı kullanamıyorum ama bu hafta dr ne derse desin başlıcam artık günaha girmiş gibi hissediyorum kendimi sonra :kedi:
gelsın hemenn dugunnnn:jeyyar:
canım ben ilaçlarımdan dolayı kullanamıyorum ama bu hafta dr ne derse desin başlıcam artık günaha girmiş gibi hissediyorum kendimi sonra :kedi:
neden acabaaaesra şu mesajların altında olan şeyleri diyosun şimdi anlaım galibaa...
esra paşan askere gitmeye karar verdimi sonunda :) ne zaman gidecek?
leyla ben resimleri göremiyorum malesef...
eylül hoşgeldin. oruca alışmaya çalışmakla geçiyo ramazan şimdilik. senin?
yok teyzesi öylemi gösteryo opuyorumnanaktanTutmayın beniii! Yerim ben bunu yaaa.. Leylacım kızın 1,5 yaşındas falan mı?
hah şimdi dogru olduİmzanı şimdi gördüm.. 10 aylıkmış daha . Ben de ne sallamışım 1,5 yaş die.. kaydirigubbakcemile3
Acayip şeker ya maşallah..![]()
aslında öyle canımda gecen senede hamileydi son yında bi ay yemek zorunda kaldı onların borcu duruyo daha 2 ay borc olmasın diye bu sene tutuyorumzor olur ama senin için hem eziriyorsunda halsiz kalman gayet doğal aslında tutmasanda olur ama insan dayanamıyor dimi![]()
MasAllah cok sirin olmus kizin, ikinci resimde hele daha cok buyumus canim.
Ramazandan sonra insAllah yine bir bulusma yapalim mutlaka getir ufakligi. :asigim:
Sanada hayirli ramazanlar canim. :1hug:
Tursu demeyinn... acimmmm. :roflol:
canım çok sağol epilepsi hastasıyım ben çok şükür tahlillerim temzi çıktı 1 saat baktı nörologum ama uzamanı genel bir kapsamlı bakalım ilacı öyle keselim dedi birden kesilmeyebilirmiş onun için tekrar gitmem gerek işlerden fırsat bulmadım haftaya izin aldım bakalım 2-3 saat çekilecekmiş bu sefer eeg sonra beyin mr falan ondan sonra kurtuluyorum işallaheylül hayırdır rahatsız mısın? ilaç filan demişsin...
Olur mu canim ilac kullaniyorsan gunaha girmezsin sanirim oyle hissetme bence.
Sanada hayirli ramazanlar canim. :1hug:
öylede herkes tuttunca sen tutmayınca göze batıyorsun işte herkese derdininide bilmez tuhaf oluyoum sonra :kedi:
eylülcüm çok geçmiş olsun canım. zor bi hastalık gerçekten. doktor tutma diyosa tutma. allah biliyor ya o önemli. etrafın ne dediği umrunda olmasın. anladığım kadarıyla hastalığın geçiyo artık öyle mi? inşallah temiz çıkar canım ilaçları bırakırsın ve tamamen kurtulursun en kısa zamanda...