Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canlar...........dün yazamadım kızlar maşallah ne bu hız yav:))) herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmış:))bendeniz hayırlı olsun bacımmmopuyorumnanaktan bi bekar meloni kaldı sanırım:))))
esra sultan doğum günün kutlu olsun canm rabbim sevdğinle ve sevdiklerinle yaşayacağn hayırlı güzel ömürler nasip etsin...tektaşınıda gülee gülee kullana.s.

frambuaz canmbenm dr ibni sinada mahmut saraoğlu idi eğer düşünürsen tavsiye ederim canm....bide avrupa hastanesinde ibrahim demir ablam onun hemşiresi idi oda alanında çok iyi güzelim hadi hayırlı olsun miniğimizzz:emir_bebek::emir_bebek:

günaydın canlar...........dün yazamadım kızlar maşallah ne bu hız yav:))) herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmış:))bendeniz hayırlı olsun bacımmmopuyorumnanaktan bi bekar meloni kaldı sanırım:))))
esra sultan doğum günün kutlu olsun canm rabbim sevdğinle ve sevdiklerinle yaşayacağn hayırlı güzel ömürler nasip etsin...tektaşınıda gülee gülee kullana.s.

sagol aysecımmopuyorumnanaktan
hepımıze nasıp eder ınsallah:Saruboceq:

frambuaz canmbenm dr ibni sinada mahmut saraoğlu idi eğer düşünürsen tavsiye ederim canm....bide avrupa hastanesinde ibrahim demir ablam onun hemşiresi idi oda alanında çok iyi güzelim hadi hayırlı olsun miniğimizzz:emir_bebek::emir_bebek:

Saol cnm. İbrahim beyi dün Sensi de söyledi ama bildiğim kadarıyla başı çok kalabalık oluyo. Yine de daha hamileliğin başındayım belki değiştiririm doktorumu..

kız bendenız ne oldukııı hayırdırrrr benım bılmedıgım bısey oldukıı

Saol cnm. İbrahim beyi dün Sensi de söyledi ama bildiğim kadarıyla başı çok kalabalık oluyo. Yine de daha hamileliğin başındayım belki değiştiririm doktorumu..

olsun hayatım al randevunu git ....ama sana tavsiyem canm 2 3 dr değiştirme insanı çok yoruyooo vallahii beni bi göreydin halimi ordanoraya diyeceksinki sen niye gitmedin ibrahim beye inan ben bünyandan başladım fakülte ibni sina artık yeterrr dedim eğer mahmut beyi beğenmeseydim kesinlikle ibrahim beye gidecektim ama eşimde onayladı dr u...eşinle birlikte gitmeninde büyük avantajı var:ecrin_bebek:

kızlar epeyce şifayı kapmışım...ateşim var ama yatak döşek yatıcak kadar kötü diilim..ama takatım kalmıo artık...

canım dün akşam sahurda aldım bitane ama hiç bi faydasını görmedim...
oruçlu olunca dahada bi fena oluorum...

canım dün akşam sahurda aldım bitane ama hiç bi faydasını görmedim...
oruçlu olunca dahada bi fena oluorum...

Doğru diyosun. Keşke oruç tutmasaydın.
Bari iftarda bol vitaminli bişeyler ye. Hoş şimdi senin ağznın tadı da bozulmuştur da..

Back