Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ayşe.
Et seni tutan mı var.
Bizde canımız sıkıldıkca kavga ediyoruz.....
afiyet olsun kardeşin erkek mi?erkekler tostu daha güzel yapıyodabenmde k biraderim çok güzel yapıyo nerdeyse tost mak üzerine oturacak zıplayack öyle çıtır çıtır tost oluyoooo:)))))))))))
bu gidişle nişanda zor :S
Ben bişeyi çok isteyince bi türlü olmuyo valla(
Zaten o hafta annemle babam istanbula gidecek ben vazgeçtim gitmeyecem.
Evde tekim :jeyyar: bize toplaşalım :roflol:
Kız burda nete girebilecekmisin fisfisfis eger giremeyeceksen numaramızı al birimizin.Yoksa nasıl görüşecez.şakkıdıhepsi olurr biterrr bi bakmışın evlisin:lepipuyorumnanaktan
kızım istanbula gidilmezmiii git bence ama ben yarın sabah biniyorum haberiniz olsunnnrapunzele de söledim ayarlayın artıkkk buluşmayııı
anam daha bu arada görümcemnen atıştımkötükedihüso
günaydınnn
tost diye diye canım tost istedi söyledim geliyo :)))
ya off canm sıkılıyoo eşimle kavga etmek istiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız burda nete girebilecekmisin fisfisfis eger giremeyeceksen numaramızı al birimizin.Yoksa nasıl görüşecez.şakkıdı
GÜnaydın canımcım.Dün bi kadın gördüm karnı burnunda senin avatardaki fotoya benzettim :)
DÜvenönü taraflarında bulundun mu CADIARZU
GÜnaydın canımcım.Dün bi kadın gördüm karnı burnunda senin avatardaki fotoya benzettim :)
DÜvenönü taraflarında bulundun mu CADIARZU
:mymeka: ona mı dikkat ettim benim içimden geçirdiğim camdankalpmiş demekki kaydirigubbakcemile3kız o daha 11 haftalık karnı burnunda değil ki :CüvCüv: hamile olduğu belli bile olmuyordur belki kaydirigubbakcemile3
Naber nan :)selam kızlarrr..
duyduguma gore bazıları kocalarıyla kavga etmek istiyomuşş rahat batıyo herhaldee:roflol:
sositososito insan insana benzer demekki kaydirigubbakcemile3hahaha allah iyiliğini versin diloom sırnaşık şey ne karnı burnundası kız daha belli bile olmuyo yok anam o ben değilim dünde düvenönünde bulunmadım zaten annemdeydim beyazşehirde kaydirigubbakcemile5
selam hatunlar..hatun derken :diloom ,bendenizim ,sensiim, akpak ,melony im seckinim ,camdankalbim ;esraam,ayşemm ).Şeniz kaynaya kaynayaa neler olmuş öncelikle losap kolenye. şu buu oku oku şaştım kaldım ..ilginççCADIARZU
sonraa da diloom üzülme noolur kıskanclık ii bişi bence
bendenizim bağcı hatunum ben yokken oluyon yaa
sensiim aynından yani o komşudan bizimde var 20 senelik ev sahibi oda nöörek niidekk zor cidden ööle si sabır versin allah uyanık ol sen bilin naapcanı
tostunuu yiyen kardeşşş pek sevindimm sonunda muradına erdin diye
esraam naapan ne eeden .. aynen herkeşşler naapar ne eder
Nİye garip karsılansın ki???
Git nerde istersen ye özellikle bi salata bar yok malesef :)
KP ye git her çeşit var işte.