Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya off canm sıkılıyoo eşimle kavga etmek istiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Günaydın ayşe.
Et seni tutan mı var.
Bizde canımız sıkıldıkca kavga ediyoruz.....

afiyet olsun kardeşin erkek mi?erkekler tostu daha güzel yapıyoda:D benmde k biraderim çok güzel yapıyo nerdeyse tost mak üzerine oturacak zıplayack öyle çıtır çıtır tost oluyoooo:)))))))))))

Günaydın ayşe.
Et seni tutan mı var.
Bizde canımız sıkıldıkca kavga ediyoruz.....

ya yok tutanda nasıl çıkarayım kavgayı eve gelnmesini bekliyorum daha çok var 19 00 da anca gelir malum işinden dolayı iş yerinde kafasnın karıştırmama ağır iş makinaları var allah korusun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

afiyet olsun kardeşin erkek mi?erkekler tostu daha güzel yapıyoda:D benmde k biraderim çok güzel yapıyo nerdeyse tost mak üzerine oturacak zıplayack öyle çıtır çıtır tost oluyoooo:)))))))))))

aynen aynen benim kardeşim de öyle çıtır çıtır yapar. benim kardeşimde de erkek kaydirigubbakcemile5 içine kaşarı bol koyar. sucuk koyacaksa önceden pişirir. dışına da bi güzel tereyeğı sürer cokacimcoook

bu gidişle nişanda zor :S

hepsi olurr biterrr bi bakmışın evlisin:lepi:opuyorumnanaktan
Ben bişeyi çok isteyince bi türlü olmuyo valla :((
Zaten o hafta annemle babam istanbula gidecek ben vazgeçtim gitmeyecem.
Evde tekim :jeyyar: bize toplaşalım :roflol:

kızım istanbula gidilmezmiii git bence ama ben yarın sabah biniyorum haberiniz olsunnnrapunzele de söledim ayarlayın artıkkk buluşmayııı

anam daha bu arada görümcemnen atıştımkötükedihüso

hepsi olurr biterrr bi bakmışın evlisin:lepi:opuyorumnanaktan

kızım istanbula gidilmezmiii git bence ama ben yarın sabah biniyorum haberiniz olsunnnrapunzele de söledim ayarlayın artıkkk buluşmayııı

anam daha bu arada görümcemnen atıştımkötükedihüso
Kız burda nete girebilecekmisin fisfisfis eger giremeyeceksen numaramızı al birimizin.Yoksa nasıl görüşecez.şakkıdı
günaydınnn
tost diye diye canım tost istedi söyledim geliyo :)))

GÜnaydın canımcım.Dün bi kadın gördüm karnı burnunda senin avatardaki fotoya benzettim :)
DÜvenönü taraflarında bulundun mu CADIARZU

ya off canm sıkılıyoo eşimle kavga etmek istiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arada banada olur eşimle kaga etmek isterim neden acaba tek bende olur sanırdım kavga eder sonrada üzülürüm neden yaptım diyeekaydirigubbakcemile3:olmaz:

Kız burda nete girebilecekmisin fisfisfis eger giremeyeceksen numaramızı al birimizin.Yoksa nasıl görüşecez.şakkıdı

GÜnaydın canımcım.Dün bi kadın gördüm karnı burnunda senin avatardaki fotoya benzettim :)

kız o daha 11 haftalık karnı burnunda değil ki :CüvCüv: hamile olduğu belli bile olmuyordur belki kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr..
duyduguma gore bazıları kocalarıyla kavga etmek istiyomuşş rahat batıyo herhaldee:roflol:

hahaha allah iyiliğini versin diloom sırnaşık şey ne karnı burnundası kız daha belli bile olmuyo yok anam o ben değilim dünde düvenönünde bulunmadım zaten annemdeydim beyazşehirde kaydirigubbakcemile5

selam hatunlar..:(hatun derken :diloom ,bendenizim ,sensiim, akpak ,melony im seckinim ,camdankalbim ;esraam,ayşemm ).Şeniz kaynaya kaynayaa neler olmuş öncelikle losap kolenye. şu buu oku oku şaştım kaldım ..ilginççCADIARZU
sonraa da diloom üzülme noolur kıskanclık ii bişi bence
bendenizim bağcı hatunum ben yokken oluyon yaa:(
sensiim aynından yani o komşudan bizimde var 20 senelik ev sahibi oda nöörek niidekk zor cidden ööle si sabır versin allah uyanık ol sen bilin naapcanı
tostunuu yiyen kardeşşş pek sevindimm sonunda muradına erdin diye
esraam naapan ne eeden .. aynen herkeşşler naapar ne eder

Son düzenleyen: Moderatör:
kız o daha 11 haftalık karnı burnunda değil ki :CüvCüv: hamile olduğu belli bile olmuyordur belki kaydirigubbakcemile3
:mymeka: ona mı dikkat ettim benim içimden geçirdiğim camdankalpmiş demekki kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr..
duyduguma gore bazıları kocalarıyla kavga etmek istiyomuşş rahat batıyo herhaldee:roflol:
Naber nan :)

hahaha allah iyiliğini versin diloom sırnaşık şey ne karnı burnundası kız daha belli bile olmuyo yok anam o ben değilim dünde düvenönünde bulunmadım zaten annemdeydim beyazşehirde kaydirigubbakcemile5
sositososito insan insana benzer demekki kaydirigubbakcemile3
selam hatunlar..:(hatun derken :diloom ,bendenizim ,sensiim, akpak ,melony im seckinim ,camdankalbim ;esraam,ayşemm ).Şeniz kaynaya kaynayaa neler olmuş öncelikle losap kolenye. şu buu oku oku şaştım kaldım ..ilginççCADIARZU
sonraa da diloom üzülme noolur kıskanclık ii bişi bence
bendenizim bağcı hatunum ben yokken oluyon yaa:(
sensiim aynından yani o komşudan bizimde var 20 senelik ev sahibi oda nöörek niidekk zor cidden ööle si sabır versin allah uyanık ol sen bilin naapcanı
tostunuu yiyen kardeşşş pek sevindimm sonunda muradına erdin diye
esraam naapan ne eeden .. aynen herkeşşler naapar ne eder

Selam kuzum nasılsın.
Dişin nasıl oldu :teselli:

kızlar açlıktan ölecem
kayseride dışarıda hafif ne yenir?
Ankarada salata bar vardı ne güzel, salata yemek istiyorum burda yiyecek doğru düzgün yer yok.
elmecıya gitsem salata istesem garip karşılarlar mı ki? CADIARZU

Nıye garip karsılansın ki???
Git nerde istersen ye özellikle bi salata bar yok malesef :)
KP ye git her çeşit var işte.

ialçlarla duruyorum annem de diyo ki diloom benim de ööle cekilecek dediler diyo ilaçlan neylen. durmuşş hala ağzında imiş . kimisi cektirme ya kendi cıkar yaad ööle duurur diyoo.. canım benm yaasende hemşiresinn ilaç ver bana hanıım

Nİye garip karsılansın ki???
Git nerde istersen ye özellikle bi salata bar yok malesef :)
KP ye git her çeşit var işte.

kp derken kayseri parkı mı kastettin?
kız orda kokular öyle karışıyor ki. hele ki bu sabah midemin içi dışına çıkmışken oraya gidemem. :umursamaz:
ya ne bileyim, ankarada giderdim salata isterdim, boyu en az bir karış olan kocaman bir kasede salatam gelirdi afiyetle yerdim. burda salata isteyince küçük bir tabağın içinde geliyor yani bu salata yeme kültürü olmadığını gösteriyor. o yüzden biraz utanıyorum. eski köye yeni adet getirenlerden olmak kem küm mirmirmirmir cümleyi bağlayamadım ya :roflol:

Back