Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ialçlarla duruyorum annem de diyo ki diloom benim de ööle cekilecek dediler diyo ilaçlan neylen. durmuşş hala ağzında imiş . kimisi cektirme ya kendi cıkar yaad ööle duurur diyoo.. canım benm yaasende hemşiresinn ilaç ver bana hanıım

Kız çok ağrı yapıyosa çektir.
Bende hemşireyim ama sonuçta bu ağrıya doktor tedavi verdiyse onun üstüne laf söylemek olmaz.
Ağanın seyinin üstüne sey olmaz misali kaydirigubbakcemile3
Bende çektirecem 20lik dişimi çünkü çıkacak yer yokmuş diğer dişleri itiyo.O yüzden carpıklasıyo :sinifsinif:
Bence doktor çekilecek dediyse cektir.
Boş yere ağrısını çekme :teselli:

ialçlarla duruyorum annem de diyo ki diloom benim de ööle cekilecek dediler diyo ilaçlan neylen. durmuşş hala ağzında imiş . kimisi cektirme ya kendi cıkar yaad ööle duurur diyoo.. canım benm yaasende hemşiresinn ilaç ver bana hanıım

yok canım ya öyle durmuyor bu 20likler
benimkiler hep öndeki dişleri ittirmişler. yamuk yumuk oluyo sonra dişlerin. bir de içeride büyüyünce daha mı kötü oluyormuş ne :umursamaz:

kp derken kayseri parkı mı kastettin?
kız orda kokular öyle karışıyor ki. hele ki bu sabah midemin içi dışına çıkmışken oraya gidemem. :umursamaz:
ya ne bileyim, ankarada giderdim salata isterdim, boyu en az bir karış olan kocaman bir kasede salatam gelirdi afiyetle yerdim. burda salata isteyince küçük bir tabağın içinde geliyor yani bu salata yeme kültürü olmadığını gösteriyor. o yüzden biraz utanıyorum. eski köye yeni adet getirenlerden olmak kem küm mirmirmirmir cümleyi bağlayamadım ya :roflol:

Ya git mis gibi markete al evinde yap.Afiyetle ye.
Ne dışarda yiyecen.
Burda dışarda yemek yeme kültürüde azdır canım.

kızlar açlıktan ölecem
kayseride dışarıda hafif ne yenir?
Ankarada salata bar vardı ne güzel, salata yemek istiyorum burda yiyecek doğru düzgün yer yok.
elmecıya gitsem salata istesem garip karşılarlar mı ki? CADIARZU

kızmazlarda kayseri parkta heryerde yiyebilirsin salata macdonald sın salata menüsü var çok güzelll onu yee mesela

esra nie sıkılıyo kuşum canın.

evet bende merak ettim neden neden :1shok:CADIARZU

bak mecburenn gitcen sen dişçiyee bak o diş 20 lik yaniii mezarda bilem çıkarmış bide lüzümsuz bie diş çıktığı andada çürüyo bence hapla mideni zarar verirsin git bidene doktora bak benim zamanımda öle yoktu doktoru ankardan ayda bir geliirr dii bende eşşek sırtında giderdim doktora eski zamanlarmı var evinin önünden hergün otobos kalkıyoo
git bidene gösterr

kp derken kayseri parkı mı kastettin?
kız orda kokular öyle karışıyor ki. hele ki bu sabah midemin içi dışına çıkmışken oraya gidemem. :umursamaz:
ya ne bileyim, ankarada giderdim salata isterdim, boyu en az bir karış olan kocaman bir kasede salatam gelirdi afiyetle yerdim. burda salata isteyince küçük bir tabağın içinde geliyor yani bu salata yeme kültürü olmadığını gösteriyor. o yüzden biraz utanıyorum. eski köye yeni adet getirenlerden olmak kem küm mirmirmirmir cümleyi bağlayamadım ya :roflol:

bak ben orda çalışırken otantik kumpir varya süper salata veriyo hemde sen istediğini koyduruyosun hemde dediğin gibi koca kasede ben orda çalışırke nası yerdik walla

kız seçkin gittinmi kayseriyee bende yarın geliyomm oh ohhihoyyythihoyyyt

oh oh herkesler geliyooo kaydirigubbakcemile2
E ozman haftaya pazartesi buluşalım.:lepi:

kız seçkin gittinmi kayseriyee bende yarın geliyomm oh ohhihoyyythihoyyyt

men deldımmmm bacılarım kardeşlerimm sızlere memleketımden seslenmek super bi dugymuş neen havlardan bahsedıyodunuz canıomsıkılıyordu neysem geldim cok şükür dun butun gun hobi bahcesındeydık öldüm yorgunluktan bu haftay atlatalım inşallah haftaya nere dersenızgelecem bu arad yer altı kafe varmış burda yenı acılmış nırdebılen var mı sız nöörüyonuz dılom sıkma canını yav erkekler bole bı mevzuya takılırlar arad bı sure sonra baktın umursamıyon kendılıgınden gecer neyse ızın konusunda da sen eglenmene bak boşver kjendıne zehır etme gununu bacım yaff tatlıcık canım evlılık yıldonumumuz kutlu osssun ıyı bı pasta ney aldıysan bızde gelek yav bızımkınde bu sefer tık yok galıba :) ossun genede 3 yıl oldu beeee heeey heeey ne gunlerdı be

Hoşgeldin seçkiiiinn :)))
Yeraltında cafe mi varmış?? :) Neresindeymiş ya.Yeni duydum valla :D

Ya git mis gibi markete al evinde yap.Afiyetle ye.
Ne dışarda yiyecen.
Burda dışarda yemek yeme kültürüde azdır canım.
mutfağa girebilsem yapacam da.. ölüyorum.. herhalde dışarı da çıkamam. sabahtan beri kıvranıyorum açlıktan baktım ikram paketi taaaa ne zaman açmışım yarısı duruyor. içinden bir tane aldım zar zor yedim; yemez olaydım çıkarttım yine. çok kötü bu bulantı kusma ya mafoldumben ben başka bebek yapmayacağım. ne bu çektiğim senağlama

bak ben orda çalışırken otantik kumpir varya süper salata veriyo hemde sen istediğini koyduruyosun hemde dediğin gibi koca kasede ben orda çalışırke nası yerdik walla
evet valla iyi aklıma getirdin. keşke biraz kendime gelsem de gidip yesem. ah ah senağlama

Hoşgeldin seçkiiiinn :)))
Yeraltında cafe mi varmış?? :) Neresindeymiş ya.Yeni duydum valla :D

ne bılem yenı acılmış kiçi kapıdakı begendıgın oralardaymış ama bız acık bı yerde buluşalım yaaa bu arada hoş bulduk bugun evlenelı 3 yıl oldu anladıunız sız onu oyuzden bu gemi giderrrr:roflol:

selam kızlarrr..
duyduguma gore bazıları kocalarıyla kavga etmek istiyomuşş rahat batıyo herhaldee:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenzaten sabhatan sinirliydim ama konuşamadık o yüzden delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

görümcem beni deli ediyooo yaa bak evlendim evleneli beni hiç benimsemediler kız okadar gezmeleregiderler hadi sen de gel demediler bana çok sıkıldım eeşim gitcen gelcen derdi annemlere ama varya artık hiç demiyo oda gördü artık yapılanları hani hiç kötü sözümüz yok ama insan şurda gurbette yanlız bırakmayalım demediler hiçbiyere çağırmadılar yaa en sson yine böle çağırmadılar gitmişler gezmişer kayınvalidem bizim büroya geldi gezmeden geliyom diyee ersan da biliyo sıkıldığıımı bende bozuldum dedim artı yeter yaniii bende sizinkileri umursamamı bekleme artık dedim ben yokmuşum gibi davranıyolar... dün görümcemi aradım halasında yatılı gitti bana diyoki hiç annemlere gitmemişiniz anlaşılan sen bakmayacan diyoo bende dedimki sana hesap vermek zorunda deilim aradım sordum babam ersanın yanına gidip geliyo oda soruyooo bide tekara bugun aramış napıyon diye bende hazırlanıyorum gidecem yarın dedim bende size güvenerek geldim halama diyo ee dedim bana güvenerek geldiysen gitmeden önce arasın ben gidiyorum annemler size emanet dersin tabii ne ben nede sen hesap vermek zorunda deiliz gittimiz yerleri ama eğer emanet ediyosan arayıp söliceksin dedim sinirimi bozdu daha sonra ayy diyoo ben sana şaka konuştuum ben seni bilirim bakarsın diyoo görümcem 38 yaşında bekar sayılr evlenecek saçma sapan bi insan yaa
daha boşanmamış adamla evlenmek istiyooo eşimm nasııı kızıyo ablamla bir yere gitmiceksin diyoo küsler adama evet dediği için

şimdi gidip hazırlanıımda annesine gidip bi allahısmaarladık diyeyim gelir birazdan ben gelirim ir iki saatten sinirim gıcık gıcık içim yaa öptümkızlarr

Kız melony ne karışık anlatmışsın.Anladığım kadarıyla sen bunalıyosun tek basına esinin ailesi seninle bi yerelere gitmiyo falan diye üzülüyon.
Kız salla gitsin yaa sen yakında kendine cevre edinirsin onları görmezsin bile.
Bide görümcen annesini çok merak ediyosa bırakıp gitmeseymiş.Alla allaaaa dövecem bak şimdi

napıyosunuz hemşolar?
yer altındaki cafede mi buluşacaksınız

Hoşgeldinnn :))
Bugün kalacakmısınız yoksa gidecekmisiniz?

Back