Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
Hepinize iyi haftalar dilerim.opuyorumnanaktan
DÜn mesaj atıp kandilimi kutlayanlara mesaj atamadım kusura bakmayın :çok üzgünüm:
Telefonum kapalıydı.:çok üzgünüm: bugünde kapatacam Çok üzgünüm çoook
Sizinde kandiliniz kutlu olsun geç oldu ama opuyorumnanaktan

bendende herkese günaydın...geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlarım..hepiniz için dua ettim canlarım...
bgnlerde sıkıntılı günler yaşıoruz ailecelk sizlerde bana dua edinde şu sıkıntılardan tez kurtulalaım...
bu arada bgn evlilik yıldönümüm dualrınızda bunuda unutmayında rabbim herkese içindede bana mutlu huzurlu bi ömür bi evlilik nasip etsin...
bgnlerde çok giremicem galiba dgr eleman evlilik iznine ayrıldı..dolayısıyle işler başıma kaldı.....hadi bakalım haftanız güsel geçsin...

Telefonum kapalıydı.:çok üzgünüm: bugünde kapatacam Çok üzgünüm çoook

Hayirdir kiz tartistiniz mi yoksa. mafoldumben

bu arada bgn evlilik yıldönümüm dualrınızda bunuda unutmayında rabbim herkese içindede bana mutlu huzurlu bi ömür bi evlilik nasip etsin...

Evlilik yildonumun kutlu olsun canim, bir omur boyu mutlu mesut bir evlilik surdurmeni dilerim canim. :1hug:
InsAllah en kisa zamanda ailecek huzura kavusursunuz canim.

Bende sabah erkenden pazara gidip cicek aldim aksam doldurup buzluga koyacagim,
camasirlarim vardi onlari serdim yeni oturdum, bugun bi arkadasla carsiya cikacagiz
bari erkenden islerimi bitireyim dedim.

Ya kizlar benim 3/4 aylik yeni bir komsum var 3 hafta otururken geldi para istedi
acil lazim ay basinda geri veririm dedi sonra verdik, onu oyle ay ortasinda geri verdi.
Sonra birkez daha geldi 50 lira istedi bende de 25 vardi onu verdim,
neyse birkere yine apartmanda karsilastik daha o 25i vermedi dedi ki
merhaba bende sana gelecektim bi 15 lira varsa verir misin 3 gun sonra topunu geri veririm
yoktu yok dedim neyse o aldigi parayi verdi birkac gun sonra, az once yine geldi 15 lira var mi diye
artik ben utaniyorum o bile utanmiyor yok kusura bakma dedim daha da hic mi yok diye soruyor.
Yani 1 olur 2 olur ben bankamatik miyim canim bukadar da fazla bu tasindigi 3/4 ay icinde
4 defa falan gelip istemistir, geri veriyor orasina birsey diyemem
ama ne bilim sikildim nezaman gorucek olsam para ister oldu artik. kafamçokkarıştı

günaydın kızlar...
dün msj atıp kandilimi kutlayaan canlarıma çok teşekkür ediyorum. malesef bende kontr az olduğundan cvp veremedim. kusura bakmayın :(

diloom anlaşılan olay tatlıya bağlanmamış :(

sensim sana o komşuna çok yüz verme alışkanlık yapar sürekli ister demiştim. iyi niyetinin bu kadar kurbanı olma canım. bi daha da isterse sakın verme para mara...

Yok birdaha vermek te icimden gecmiyor zaten cunku acimistim olur insanlik hali dedim
ama bukadari da fazla 12 yaslarinda oglu var oda alismis annem bagdan kiraz getirip vermisti
bi baktim oglu cikip geldi biraz daha kiraz var mi ben cok sevdim neyse cocuktur dedim
evde vardi biraz daha bende verdim sonra annemin geldiginde annemi gordugunde
annemden de istemis, yani ne bileyim biz biri teklif etse bile zor aliriz birseyi
oyle alismisiz bunlar da ailecek boyle alismis. fisfisfis

Son düzenleme:
sensim böylelerine arsız ve yüzsüz denir. aman sakın alıştırma kurtulamazsın isteklerinden...

tatlıcık ; Evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.Umarım yakın zamanda hersey tatlıya bağlanır :Saruboceq:
Sensi ; valla verme bacım sonra arkası kesilmez ne yüzsüzmüş ya :bbo: bizimde iş yerinde var öyle benden istedi bir verdim iki verdim dahada vermem.şakkıdı
Bendeniz ; tatlıya bağlanmak ne kelime mafoldumben gecen gece calışırken bi arkadaş diğer hemşire var sanıp bi tane dondurma getirmiş.beni görünce sana vereyim ozman araya gitmesin dedi.Bende dolaba koydum.Bu arada telefon acık.:sinifsinif: vay efendim niye getirmiş.Cumartesi gecesi oldu bu olay.:sinifsinif: pazar günü hiç konuşmadıkmafoldumben bu sabah sadece günaydın yazmış.
Seni seviyorum demiyo artık mafoldumben
Bende sordum neden söylemiyorsun diye.Beni sinrilendirdin dedi.Sanki sinirli olunca sevilmiyo.mafoldumben
Zaten izinde almıyo bende nasıl heves etmiştim birlikte gidecez diye.:gitme:
Kendimi camdan atacam valla kaydirigubbakcemile3 çok mutsuzum bir haftadır mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok birdaha vermek te icimden gecmiyor zaten cunku acimistim olur insanlik hali dedim
ama bukadari da fazla 12 yaslarinda oglu var oda alismis annem bagdan kiraz getirip vermisti
bi baktim oglu cikip geldi biraz daha kiraz var mi ben cok sevdim neyse cocuktur dedim
evde vardi biraz daha bende verdim sonra annemin geldiginde annemi gordugunde
annemden de istemis, yani ne bileyim biz biri teklif etse bile zor aliriz birseyi
oyle alismisiz bunlar da ailecek boyle alismis. fisfisfis

:1shok: :1shok: :1shok:yuh yani

Kiz birtek bu olay mi oldu yoksa daha farkli birsey mi var?
Ya adam kiskanmis dogal olarak anlayabiliyorum kendince sana biraz naz yapiyor sanirim
Yani birde onun yerinde senin oldugunu senin yerinde onun oldugunu dusun sende biraz da olsa kiskanmaz miydin canim?
Neden izin almiyor kiiii? :çok üzgünüm:

dilom iş yerinden sorun olmayacaksa niye izin almıyo bu çocuk kızmaya başladım bende...
acaba şu dondurma meselesine mi kızdı ki???

sensim böylelerine arsız ve yüzsüz denir. aman sakın alıştırma kurtulamazsın isteklerinden...

Ya birdaha vermek te gecmiyor icimden o halde versem bile ne anlami kalir ki
o yuzden vermemeye karar verdim birde birkac gunde bir oyle gelip te istemesi sinir etti beni.
Ilklerde olabilir hadi ben o durumda olsam diyordum ama simdi artik fazla olunca ne bileyim tuhaf geldi bana.

Ayrica en cok tuhafima giden, ben diger komsu ile ona hosgeldine gitmistik
ama o daha hic gelmedi evime hic gelmemis bir insan boyle surekli para icin kapiya gelmesine sasirdim.

Kiz birtek bu olay mi oldu yoksa daha farkli birsey mi var?
Ya adam kiskanmis dogal olarak anlayabiliyorum kendince sana biraz naz yapiyor sanirim
Yani birde onun yerinde senin oldugunu senin yerinde onun oldugunu dusun sende biraz da olsa kiskanmaz miydin canim?
Neden izin almiyor kiiii? :çok üzgünüm:
canım kıskançlıkta bi yere kadar.Özellikle bana getirmedi ki abi diyorum ya hani yasıtım biride değil.:gitme: Onu yakaladığı hayat kadınları öpmeye calışınca ben kısknaçlık yapmıyorum.:umursamaz:
dilom iş yerinden sorun olmayacaksa niye izin almıyo bu çocuk kızmaya başladım bende...
acaba şu dondurma meselesine mi kızdı ki???

İzin işi ondan önce konuşuldu canım.
Ne bileyim ya motorize ekip kursu varmış.Ama bununla ilgilsi yok bilmem kim abisi çok ısrar etmiş miş.Bilmiyorum ne olacak bizim bu iş mafoldumben bir haftadır yüzüğümü takmıyorum.:umursamaz:

Simdi sen once su izin meselesine sinir oldun, sonra ustune bu dondurma olayi mi oldu anladim mi?
Belki sen sinirlisin bu izin isine diye kiskanclikla onun ustunu bastirmak istiyor olabilir mi?

Bendenizz gorusuruz canim bugun evde mi kalacaksiniz baga geri mi doneceksiniz?

Ayrica en cok tuhafima giden, ben diger komsu ile ona hosgeldine gitmistik
ama o daha hic gelmedi evime hic gelmemis bir insan boyle surekli para icin kapiya gelmesine sasirdim.
Kız aman dikkat et.Her istediğinde verirsin derki bunlarda para bol.Hırsız falan girer :sinifsinif: Allah korusun.
Ayy ne hallerdeyiz artık kimseye güvenemiyoruz bile.:umursamaz:
kızlar şimdilik gidiyorum. eve gidecez bugün.ordan devam ederiz sohbete...

opuyorumnanaktan güle güle canımcım.

Simdi sen once su izin meselesine sinir oldun, sonra ustune bu dondurma olayi mi oldu anladim mi?
Belki sen sinirlisin bu izin isine diye kiskanclikla onun ustunu bastirmak istiyor olabilir mi?

Yok yapmaz öyle bişey.Yani ben olaylar büyümesin diye kapatırımda o kapatmaz çözülüne kadar didikler.Ama izin konusu açmadım o söyledikten sonra.Tamam gitmeyiz dedim.ama kahroldum.Ben kıştan beri planını yapıyodum.mafoldumben

Kız aman dikkat et.Her istediğinde verirsin derki bunlarda para bol.Hırsız falan girer :sinifsinif: Allah korusun.
Ayy ne hallerdeyiz artık kimseye güvenemiyoruz bile.:umursamaz:

Annemin bir bag komsumuzun sehirdeki evi soyulmus daha yakinda
kasada altinlari varmis tapulari falan varmis bilmem ne kasayi kirip atmislar
bi yerde suya sonra isimden falan ortaya cikmis bunlarin oldugu calan hirsizi bulmuslar cingenin biri
oda sattigi adami gostermis de adam coktan kamera kayitlarini silmis bile
ben bu kadini tanimiyorum demis herhalde ucuza aldi onlardan yazik kadinin
butun altinlari gitti. Zaten her kis birsuru bag evlerini soyuyorlar oralar hep bos
oldugu icin ama kadere bak bunlar bagda iken de sehir evleri soyulmus.

Yok yapmaz öyle bişey.Yani ben olaylar büyümesin diye kapatırımda o kapatmaz çözülüne kadar didikler.Ama izin konusu açmadım o söyledikten sonra.Tamam gitmeyiz dedim.ama kahroldum.Ben kıştan beri planını yapıyodum.mafoldumben

Yani kapatmak anlaminda degil de o konuda kendi suclu olmus oluyor ya sucu kendinden
atmak icin bu konuda sana boyle trip yapiyor olmasin kendini biraz daha aklamak icin?
fisfisfis

ışte takip falan ediyolarmış canım.Valla bizde de hiç kimse olmuyo gündüzleri korkuyoruz.O yüzden evde tutmayız altındır paradır.ış yerinde ki kasada durur.

Back