E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #2.901
Yani kapatmak anlaminda degil de o konuda kendi suclu olmus oluyor ya sucu kendinden
atmak icin bu konuda sana boyle trip yapiyor olmasin kendini biraz daha aklamak icin? fisfisfis
Bİlmiyorum ki.:gitme: yapmaz diye tahmin ediyorum işte
Ya valla ne yapacağımı şaşırdım zaten uzaklık yeteri kadar zor bide böyle olay olunca kendimi kötü hissettim.:sinifsinif:
Canim supriz yapmayi dusunuyor olabilir mi izin alamiyorum falan deyipte suprizle gelir mi ki?
kızlar günaydınnn sensicim sakın olaki yüz verme walla kız dilomun dediği gibi hırsızlık falan olabiliri birde öle başkasının sırtınddan geçinen çok canım ee çocuklarıda alılmış artık
dilommm sende fazla takma hiiiççç arama su ara yaptığı kıskançlık yanına kalsın dondurma olayında kıskanılacak bişi yok izin konusuna takılma alamıyosa alamıyo bu seni sevmedi izne çıkmak istemediği anlamına gelmez sen iznini al paşa paşa tatiliini yap hiç sormagidcem gelecem diye
bile ona bak bakalım ozaman napıyoo ama tam anlamlı nişan söz gibi bişi var mı ama??
ay ne kötü ya hırsızlık olayları. ben de dün gece rüyamda gördüm. elimde kocaman bıçak var hırsızı banyo kapısının arkasında yakalıyorum. evimden çık sana birşey yapmam diyorum, adam gülüyor ve üç el alnıma silahla ateş ediyor. :1shok:İşte takip falan ediyolarmış canım.Valla bizde de hiç kimse olmuyo gündüzleri korkuyoruz.O yüzden evde tutmayız altındır paradır.İş yerinde ki kasada durur.
Bu arada Akpak gozun aydin muradina ermisin. :roflol:
sağol canım ya..
o kadar tost tost dedim ama o kadar da iştahla yemedim, zor bitirdim. :sinifsinif:
ama taze sıkılmış portakal suyuna bayıldım cokacimcoook
Amin sensim amin(
O yiyemedigin icin zaten icinde buyumustur canim oyle olur genelde,
nerde buldun nerde yedin? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?