Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani kapatmak anlaminda degil de o konuda kendi suclu olmus oluyor ya sucu kendinden
atmak icin bu konuda sana boyle trip yapiyor olmasin kendini biraz daha aklamak icin?
fisfisfis

Bİlmiyorum ki.:gitme: yapmaz diye tahmin ediyorum işte
Ya valla ne yapacağımı şaşırdım zaten uzaklık yeteri kadar zor bide böyle olay olunca kendimi kötü hissettim.:sinifsinif:

Bİlmiyorum ki.:gitme: yapmaz diye tahmin ediyorum işte
Ya valla ne yapacağımı şaşırdım zaten uzaklık yeteri kadar zor bide böyle olay olunca kendimi kötü hissettim.:sinifsinif:

tabiki canim birde calisirken bulusacaksiniz goruseceksiniz dusuncesi isini cok az da olsa hafifletiyordur onun heyecani yani caninin sikkin olmasini anliyabiliyorum canim benim. senağlama

Ama adam hödüklük yapıyo işte ben napıyım. mafoldumben
Telefonum kapalıydı vazgeçtim geri açtım.
Niye ben kaçıyorum ki bu durumdan o kaçsın senağlama

Canim supriz yapmayi dusunuyor olabilir mi izin alamiyorum falan deyipte suprizle gelir mi ki?

kızlar günaydınnn sensicim sakın olaki yüz verme walla kız dilomun dediği gibi hırsızlık falan olabiliri birde öle başkasının sırtınddan geçinen çok canım ee çocuklarıda alılmış artık

dilommm sende fazla takma hiiiççç arama su ara yaptığı kıskançlık yanına kalsın dondurma olayında kıskanılacak bişi yok izin konusuna takılma alamıyosa alamıyo bu seni sevmedi izne çıkmak istemediği anlamına gelmez sen iznini al paşa paşa tatiliini yap hiç sormagidcem gelecem diye
bile ona bak bakalım ozaman napıyoo ama tam anlamlı nişan söz gibi bişi var mı ama??

Canim supriz yapmayi dusunuyor olabilir mi izin alamiyorum falan deyipte suprizle gelir mi ki?

:umursamaz: bunca yıldır yapmamış planlı yaptığımız seylerde hiç yapmaz.
Neyse yaa benim derdim bitmez.
Akpaaaaakk yemişin kız tostu kaydirigubbakcemile3
Tostumu yedim bekliyorum.:jeyyar: :roflol:

O gelmezse ben giderim yanına ne yapayım.:1rolleyes: Özledim zaten mafoldumben
Sözlüyüz canım.

İşte takip falan ediyolarmış canım.Valla bizde de hiç kimse olmuyo gündüzleri korkuyoruz.O yüzden evde tutmayız altındır paradır.İş yerinde ki kasada durur.
ay ne kötü ya hırsızlık olayları. ben de dün gece rüyamda gördüm. elimde kocaman bıçak var hırsızı banyo kapısının arkasında yakalıyorum. evimden çık sana birşey yapmam diyorum, adam gülüyor ve üç el alnıma silahla ateş ediyor. :1shok:
ne param var ne altınım var ama insan korkuyor canından dolayı.

Bu arada Akpak gozun aydin muradina ermisin. :roflol:

sağol canım ya..
o kadar tost tost dedim ama o kadar da iştahla yemedim, zor bitirdim. :sinifsinif:
ama taze sıkılmış portakal suyuna bayıldım cokacimcoook

Kiz hemen karamsarliga burunme bakim, hayirlisi ile hersey cok guzel olucak.lmaz:

sağol canım ya..
o kadar tost tost dedim ama o kadar da iştahla yemedim, zor bitirdim. :sinifsinif:
ama taze sıkılmış portakal suyuna bayıldım cokacimcoook

O yiyemedigin icin zaten icinde buyumustur canim oyle olur genelde,
nerde buldun nerde yedin? kaydirigubbakcemile3

Ben bişeyi çok isteyince bi türlü olmuyo valla (
Zaten o hafta annemle babam istanbula gidecek ben vazgeçtim gitmeyecem.
Evde tekim :jeyyar: bize toplaşalım :roflol:

Kizlar arkadasim aradi ben cikiyorum, sonra gorusuruz. Şeniz

O yiyemedigin icin zaten icinde buyumustur canim oyle olur genelde,
nerde buldun nerde yedin? kaydirigubbakcemile3

belediye çay bahçesinde kaydirigubbakcemile2
ya yaptıkları şeye tost diyorlar. benim kardeşim bir tost yapar parmakları yersiniz, tabi kaşarın kalitesi de önemli cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…