E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #2.881
Telefonum kapalıydı.:çok üzgünüm: bugünde kapatacam Çok üzgünüm çoook
bu arada bgn evlilik yıldönümüm dualrınızda bunuda unutmayında rabbim herkese içindede bana mutlu huzurlu bi ömür bi evlilik nasip etsin...
Yok birdaha vermek te icimden gecmiyor zaten cunku acimistim olur insanlik hali dedim
ama bukadari da fazla 12 yaslarinda oglu var oda alismis annem bagdan kiraz getirip vermisti
bi baktim oglu cikip geldi biraz daha kiraz var mi ben cok sevdim neyse cocuktur dedim
evde vardi biraz daha bende verdim sonra annemin geldiginde annemi gordugunde
annemden de istemis, yani ne bileyim biz biri teklif etse bile zor aliriz birseyi
oyle alismisiz bunlar da ailecek boyle alismis. fisfisfis
sensim böylelerine arsız ve yüzsüz denir. aman sakın alıştırma kurtulamazsın isteklerinden...
canım kıskançlıkta bi yere kadar.Özellikle bana getirmedi ki abi diyorum ya hani yasıtım biride değil.:gitme: Onu yakaladığı hayat kadınları öpmeye calışınca ben kısknaçlık yapmıyorum.:umursamaz:Kiz birtek bu olay mi oldu yoksa daha farkli birsey mi var?
Ya adam kiskanmis dogal olarak anlayabiliyorum kendince sana biraz naz yapiyor sanirim
Yani birde onun yerinde senin oldugunu senin yerinde onun oldugunu dusun sende biraz da olsa kiskanmaz miydin canim?
Neden izin almiyor kiiii? :çok üzgünüm:
dilom iş yerinden sorun olmayacaksa niye izin almıyo bu çocuk kızmaya başladım bende...
acaba şu dondurma meselesine mi kızdı ki???
Kız aman dikkat et.Her istediğinde verirsin derki bunlarda para bol.Hırsız falan girer :sinifsinif: Allah korusun.Ayrica en cok tuhafima giden, ben diger komsu ile ona hosgeldine gitmistik
ama o daha hic gelmedi evime hic gelmemis bir insan boyle surekli para icin kapiya gelmesine sasirdim.
kızlar şimdilik gidiyorum. eve gidecez bugün.ordan devam ederiz sohbete...
Simdi sen once su izin meselesine sinir oldun, sonra ustune bu dondurma olayi mi oldu anladim mi?
Belki sen sinirlisin bu izin isine diye kiskanclikla onun ustunu bastirmak istiyor olabilir mi?
Kız aman dikkat et.Her istediğinde verirsin derki bunlarda para bol.Hırsız falan girer :sinifsinif: Allah korusun.
Ayy ne hallerdeyiz artık kimseye güvenemiyoruz bile.:umursamaz:
Yok yapmaz öyle bişey.Yani ben olaylar büyümesin diye kapatırımda o kapatmaz çözülüne kadar didikler.Ama izin konusu açmadım o söyledikten sonra.Tamam gitmeyiz dedim.ama kahroldum.Ben kıştan beri planını yapıyodum.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?